Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mueller-zaposlitev-vprašanja

Mueller-zaposlitev-vprašanja

Malo sem brskala po spletu,pa ni ravno nekih uporabnih informacij-mi zna katera iz prve roke povedati,kako je biti v teamu teh trgovin?
Kako je z delovnim časom(sploh vikendi in to,..),plačo,medsebojnimi odnosi?
Pa zaposlitev-redna,..?Hvala

Jaz sem začela delati v Müllerju v Supernovi, ko se je ravno odprlo… Delovni čas je pač odvisen, a ne, kje delaš… Mi smo delali tako kot ima Supernova delovni čas- se pravi, skoraj nonstop. Recimo Müller BTC je pa zaprt ob nedeljah, na Čopovi tudi… Načeloma smo morali biti tam kakšno uro pred odprtjem trgovine.
Takrat je bil na nas ful pritisk, ker se je zadeva šele odprla, ne vem pa, kako je v drugih poslovalnicah. Za vikende smo se lahko zaposleni med sabo zmenili, da eni delajo cel vikend (sobota-nedelja), drugi so tisti vikend frej, potem pa menjava- tisti, ki so prejšnjič delali, so frej…
Plača je bila vsaj takrat slaba… Ampak čisto običajna za trgovino pač. 590 € bruto plus prevoz in malica. Zdaj ne vem, kako je, ko je uvedena ta minimalna plača. Jaz sem v povprečju dobila izplačilo okoli 550 evrov. Medsebojni odnosi so bili nekaj srednjega, tako kot povsod. Tiste na istem oddelku (recimo kozmetika) smo se kar štekale, samo so nas druge (iz oddelka gospodinjstva itd.) ponavadi kar postrani gledale, ker smo baje samo stale in imele najmanj dela, pa še po raznih seminarjih smo hodile itd.
Zaposlitev je bila redna pri meni, ja, samo sem si našla drugo po slabih štirih mesecih.

Drugače pa, če že moraš izbirati med delom v trgovini, ti Müller ni tako slaba izbira… Neka srednja žalost.

Hvala ti za obširen odgovor-v mislih imam Ce-nedelje se delajo,ja(verjetno obstaja dodatek,kajne?),ali je 8-urni delavnik?…sem pa ravno od ene slišala-niso pa preverjene info-da svetovalka pri kozmetiki dobi z dodatki vred 1.400 eur,kar mi je res ful veliko(ma,neverjetno)..
Mi lahko zaupaš,kakšen poklic imaš sicer?Imaš kaj prednosti,če si kozmetični tehnik?

Če ti ni pretežko-je težko” priti noter2″,kako je z razgovori…si takoj dobila za redno?Za polnenje polic zaposlijo študentke ali redne delavce?

Hvala še 1x

V bistvu iščem neko vmesno delo,ki bi bilo povezano z kozmetiko(delam prekf.za kozm.tehnika) za cca leto,dve

Ja, sama sem imela narejen tečaj za kozmetičarko, zato so me tudi dali delati na oddelek s kozmetiko. Oh, takšne plače pa zagotovo ni! Še tista vodja oddelka kozmetike ni imela takšno plačo! Drugače sem ekonomski tehnik, pa kot sem že rekla- imam tečaj za kozmetičarko.
Ne, ni težko priti notri, ne vem, no, vsaj meni ni bilo, jaz sem takoj dobila zaposlitev. Poslala sem prošnjo, nič posebnega, in šla na razgovor. Delovnih izkušenj z delom v prodaji pred tem nisem imela.
Police polnijo tudi druge prodajalke, najamejo pa tudi študentke (velja tudi za delo na blagajni).

Ti svetujem, da kar pošlješ prošnjo in greš na razgovor! 🙂

Hvala!Pozdrav,…

Osebno mi je bilo grozno, zacela z zaposlitvijo brez opravljenejga zdravstvenega pregleda, niti opravljenejga tecaja za varstvo pri delu. Zaposleni se pritozujejo nad vodjo. Mobing na delovnem mestu………

Marsikaj se spremeni v 12-ih letih.☺️

Pozdravljeni, jaz pa bom tako napisala. Zaposlena sem že v Müllerju 8 let in prav vesela sem da sem pri njih ker sem zelo zadovoljna z mojo službo. So pa vsepovsod plusi in minusi.

Lp Sanja

Enaka izkušnja!

Zdravstveni nadknadno. Varnost pri delu nisem nikoli opravljala sploh.

Odnosi so katastrofa! Jaz osebno sem morala iti na bolniško zaradi tega. V podrobnosti pa žal ne morem.

Pozdrav,

Sem v Mullerju skoro 12 let z študen.delom vred. Ja bilo je hudo-plače mizerne tam 10l nazaj. V roku zadnih 3l so nam 3x dvignili plačo. Jaz sem zadovolna. Delovni čas imamo super! Je pa vse odvisno od vodje. Pri nas se da vse zmenit, kombinirat itd. Plača redna, regres tudi, tudi 13 plača je. Tudi kakšna boniteta kdaj pride. Odnosi pa kot povsod .. plusi in minusi 😀

Pozdravljena.

Zanimam se za delo na oddelku parfumerije. Bi kaj povedala o tem kako delo poteka tam, če kaj veste pa, da Vam ni odveč. Je tudi plača enaka ostalim oddelkom, blagajna,itd.?

Hvala in lp

Pozdravljeni.

Mene pa iz prve roke zanima kako poteka delo v mullerju. Koliko je treba vedeti, znati o izdelkih. Ali je mozno delo, brez da si v blagajni?

Hvala

Verjetno je tema malo “neaktivna”. tudi mene to zanima , ker nočem delati na blagajni. Vsaka informacija je dobrodošla. Plača???

lp

New Report

Close