Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Mulejeva še kar meša govno

Mulejeva še kar meša govno

ko kdo omeni sponzorje, pa hitro vrag vzame šalo in pridejo komentarji o foušiji. LOL

Ona čofta na svoem FB.
Saj ni vse sanjsko……… otroka sta pa cortkana!

Nimamo vsi takih “frendov” kot Iris, da jih niti preštet ne morejo, kaj šele prepoznat. Ona nima frendov, ima sledilce. V tem je razlika med mano in njo. Jaz si ne domišljam, da bom s svojimi objavami vplival na druge, ona si. Ona ima ljudi za ovce, ne jaz. Ona ima “frende” za to, da jim prodaja svoje influenserske reklame in ne za to, da bi prijateljevala z njimi ali da bi ji dejansko bilo mar zanje. Ko se kdo oglasi z objavo, ki ni v skladu z njeno “reklamo”, ga pobriše. Tega, veš, med mojimi prijatelji ni, ker so dejanski prijatelji in znanci, ne stranke, ki jim prodajam luft.
Če nam je všeč ali ne, ona ni kar nekdo. Je dvakratna slovenska miss, javna oseba – to ji tudi piše v profilih, ki tudi sama svoje aktivnosti na socialnih omrežjih dojema kot neke vrste “job”. Javnost ima pravico SODITI o njenih javnih aktivnostih, ki imajo lahko katastrofalne posledice. Če tega noče, pa naj svoj profil zapre za ajvnost in svoje veleumne misli samo s pravimi frendi. Če sploh ima kakšnega.
In potem še o nekem dildotu pišeš tukaj? WTF?? Če si ti res tisti njen Admir, je tokrat res zadela terno!

Ne spuščaj se tako nizko…
[/quote]

A misliš, da je res ona? upam, da ji ne gre še tako hudo, predvsem v dojemanju same sebe.

Kot da je 40-letna kokoš, ki brez fitrov in faceapp ne upa objavit svoje fotke, lepa. Na vsaki fešti brez mask v Crni gori mrgoli lepših in mlajših. Admire, otvori oči! Poskrbi zase, uživaj s Crnogorkami, ti ne bo žal.

New Report

Close