Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Muller in BC v BTC

Muller in BC v BTC

Hm eno malo butasto vprasanje, sem bila ze parkrat v obeh trgovinah, a vedno sama, brez vozicka… Kako se v omenjenih trgovinah pride v spodnje nadstropje? Imajo dvigala, da gres lahko z vozickom?
Res, nikoli nisem pogledala in se zdaj ne spomnim :)) hvala 😉

vzemi košarico 🙂

Sploh ni butasto vprašanje. U bistvu v Milerju v BTC res ne vem če imajo lift…se bojim da ne in da z vozičkom ne boš mogla dol…. Ampak ko pa pomislim, sem pa dost krat videla dol starše z vozički…ne vem kako so prišli drugače dol, kot pa po tekočih stopnicah 🙂

Muller ima zagotovo dvigalo če greš skozi trgovino do konca in tako prideš v spodnje nadstropje. Če ne najdeš, vprašaj koga. Za BC pa ne vem, kaj pomeni ta kratica?

BC ima dvigalo. Mueller pa po stopnicah. Jaz sem se vedno tako vozila.

HM1 in otroka naj nabaše v košarico, a ne?

Muller ima dvigalo na koncu trgovine. Še pomagajo vam prodajalke pri vstopu če imate potem robo nakupljeno itd…

No job-no money, no money-no women, no women-no problem!

A si ti slišala že za kakšen drugi vožiček, kot otroški?

In ja. btw z otroškimi vozički med policami..ahhh

Hvala vsem. Ja, nisem napisala da otroski vozicek, meni je pac to sedaj samoumevno 😉

Ja po drugi strani pa se spomnim ravno na to guzvanje med policami v mullerju. Groza, se ko sama hodim, je obup 🙂 a kdo ve, zakaj vedno, ampak res vednooo, med policami stojijo tisti njihovi vozicki z robo? Nikjer nobenega prostora, pa se tisto taM parkirano. In vedno v casu najvecje gnece (okrog 16h) en kup prodajalk, ki zlaga robo. Tega sicer ne vidim v nobeni drugi trgovini, ali pa ni tako motece, ker je vec prostora, ne vem 🙂

Ne govorite neumnosti, če niste prepričani.
“Vozicekk” obe trgovini imata dvigalo, Muller na koncu trgovine, pri kozmetiki, BC ob vhodu desno na koncu. Tako da kar mirno z malim v šoping 🙂

In ja. btw z otroškimi vozički med policami..ahhh[/quote]

Ja, I love it… Pa še kakšno deroče dete not. Sem zadnjič doživela. Mati pa lepo v miru, kot da se je ne tiče, izbira šminke. Glih tist moment je najbrž nujno rabila šminko.

Kaj je to voŽiček??

Aja…sej res…po najnovejših ugotovitvah morajo biti mame z otrokom doma do otrokovega 5-ega leta, da ne bo slučajno vznemirjal kakšne gospe ali gospodične s svojim “dretjem” pa si ubožica ne bo mogla v miru pudra zbrat, ker ji bo šlo preveč na živce… :/

Imaš dvigalo v obeh trgovinah…baby center ima tudi previjalnico…brez skrbi…če pa ne najdeš, vprašaj prodajalke. Prijeten šoping!

Kaj je to voŽiček??

Aja…sej res…po najnovejših ugotovitvah morajo biti mame z otrokom doma do otrokovega 5-ega leta, da ne bo slučajno vznemirjal kakšne gospe ali gospodične s svojim “dretjem” pa si ubožica ne bo mogla v miru pudra zbrat, ker ji bo šlo preveč na živce… :/[/quote]

Ja bogi tvoj otrok, da si ga mogla do petega leta v vozičku furat naokoli no

New Report

Close