muller- kdaj akcija v novembru
za pamperske ti ne znam povedat, lohk pa malo večkrat pogledaš na njihovo spletno stran .
glede ostalih zadev je pa tako: jaz kupujem njihove plenice (ko so v akciji so res skorajda zastonj, 27 sit/kos), ker sem z njimi res zadovoljna. pa pralni prašek (gel – ariel, ko je akcija je 1,5 l po 990 sit), pa lenor mehčalec (v akciji 0,75 l = 210 oz. 240 sit), pa une riževe vaflje za mladička, da jih grizlja v vozičku, so tudi precej cenejši kot drugod. pa milke, pa nutello (za torto nutella, hehe), pa verjetn sem še velik pozabila…aja, robčke, vložke…
pozdravček, metka ;-)))
Akcija bo spet 6. novembra. Vsaj mislim da sem prav zračunala. V glavnem prvi ponedeljek v novembru.
In po vsej verjetnosti bodo tudi pamperske v akciji, ker jih tale teden ni, so pa na vsake 4 tedne.
Drugače pa kaj se splača?! Definitivno prašek pa mehčalec, pa kakšne papirnate brisače, WC papir, kakšne sladkarije so dobre, dostikrat so v akciji tudi pampers vlažilni robčki, geli za tuširanje (palmolive) so po 210 sit (jaz si kar zalogo za ene 2 meseca naredim), pa kakšna otroška hrana, adaptirano mleko, če ga uporabljate…
V glavnem precej stvari se splača. Najboljše da si prej pogledaš ponudbo na internetu, potem pa veselo v šoping. Sigurno boš najdla še kaj kar ne bo na seznamu:)