Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Müller – najboljši

Müller – najboljši

Müller najboljši v vseh pogledih…
…nihče ti nikoli nič ne reče, da si vzel preveč vrečk, ki jih tam dobiš BREZPLAČNO, meni njihove vrečke prav pašejo v koš :-D. V vseh ostalih trgovinah so vrečke za en drek, pa še plačati jih moraš. Mercatorjeve ne držijo 1kg blaga ipd…
…müllerjevi izdelki so cenejši kot v drugih trgovinah, čokolade so tudi boljše…

se strinjam z napisanim

Tudi jaz se pridružujem mnenju. Tudi izdelki njihove blagovne znamke so prav fajni.

Jaz se ravno v teh dneg navdušujem nad mehčalcem Vernel kupljenim pri njih. Absolutno ni primerjave z nobenim drugim, kupljenim kje drugje. Tako lepo diši, da ni za povedat.

Plenice, milo, šamponi, robci. Kupujemo jih zgolj tam. Ja, une fejst velike vreče nam pa tudi prav pridejo : )

Sem vedela, da se strinjate z mano.

Seveda pa pričakujem komentarje tudi od ekološko osveščenih, ki pravijo, da te vrečke škodujejo okolju…

Robčke za otroške ritke, lego kocke, kozmetiko, čokolade, dude in flaške kupujem izključno v Mullerju. Res je fajn.

Jah… osebno se poizkušam izognit jemanju plastičnih vrečk v največji možni meri. Včasih pač ne gre, ker pozabim vrečko iz blaga doma ali pa je preveč robe.

Tudi mi kupujemo v mullerju in sem zelo zadovoljna z njihovimi izdelki. Edino ena stvar me pa grozno moti. Prodajalci s tistimi vozički za razkladanje robe vsepovsod, da ne moreš nikamor med policami. Pa ni važno ali je to dopoldan, popldan, začetek tedna ali konec.

Jah, s tem se strinjam, čokolade, ja, razen … khm … (nekatere!) prodajalke, no, pa to temo smo že imele. Na tem področju bi pa morali še malo delat. Pa ne zahtevam nič posebnega … samo eno korektno komunikacijo, no, pa da ne zaidem preveč.
Lep pozdrav!

Ja, to se pa strinjam. Sploh v BTC-ju je obup. Jaz sem največkrat s tamalo, otroškim vozičkom, in moram cele kroge delat, ker ne morem mimo, ali pa pustit voziček na enem koncu, vzet tamalo ven, it po željeno…

Tudi meni so njihovi izdelki debest-sploh za otročke vsa roba, plenice, robčki, vata…Me pa moti, da nimajo vozičkov, ampak samo košare! In ker jaz kupujem vedno po nekaj paketov plenic (najmanj tri) in vate, robčkov, pa še kaj zraven (da ne hodimo ravno vsak teden tja, ker je na drugem koncu Lj), tovorim kot mula do blagajne in ven. Aja to velja za “naš” Muller v BTC.

Podpišem,…dodajam pa tudi to, da bi bile lahko nekatere prodajalke-področje kozmetika-nekoliko bolj izobražene na tem področju,nekatere pa niti osnovnih pojmov ne poznajo, ti pa seveda vedno ponujajo najdražje možne kremice.

Kar je tudi velik plus, je to, da ti zdaj ponavadi oni vse spakirajo v vrečke. Edini minus, poleg tistega, kar ste že omenile (povsod vozički z robo) pa je to, da so njihovi vozički za stranke sila majhni! Če vzameš dva paketa plenic in npr. ene robce, imaš že polnega …

Se strinjam z vami. Mueller v Supernovi na Rudniku pa je sploh fajn, ker nikol ni gužve, gospodične pa na kozmetičnem oddelku zelo dobro svetujejo.

Sem se odvadla hodit v BTC zarad gužve.

No mi, ki smo malo dalj stran pa smo lahko zelo zadovoljni z DM!! Je precej podobno od otroške kozmetike in plenic, raznih higienskih pripomočkov, praškov, ja tud brezplačne (kar je res redkokje) vrečke so ok.
Sem jih ravno prejšnji teden hotela pohvaliti, pa nisem našla knjige pritožb in pohval, hehe.

raglja

Jaz sem zadnjič s sinom v mullerju na rudniku kupovala šolske potrebščine in moram pohvaliti zelo prijaznega prodajalca, ki je vedel kaj prodaja .Skratka le tako naprej

Tudi sama sem hotela napisati pohvalo pa nisem nikjer opazila knjige.

New Report

Close