Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Muller Nova Gorica

Muller Nova Gorica

Kaj mogoče kdo ve, če so bili že razpisi za delo v Mullerju kot trgovec/ka? Za vodjo personala je na mojedelo.com, ampak za trgovce pa nisem zasledila. Zdaj…ali so jih že izbrali ali jih še morajo. Mogoče kdo kaj ve glede tega?

Muler so odpira v Novi Gorici?

Kje pa bo?

odpira se 3.aprila baje… zanima pa me, če je kdo, ki je poslal prijavo, že dobil odgovor oziroma vabilo na razgovor?

Pozdravljena !

Tudi mene zanima, če so že poslali kakšna vabila na razgovor, oziroma, če že imajo zasedene delovna mesta.
Lepo prosim, če bi mi poslala obvestilo, če si bila vabljena na razgovor in koliko delovnih izkušenj imaš, oziroma kakšno izobrazbo.

Lep pozdrav !

jaz čakam in upam da bom dočakala vsaj razgovor… čeprav imam kar mal slab občutek. imam kar nekaj izkušenj v prodaji (sicer preko študenta), ampak zdaj iščem prvo zaposlitev… tudi ti prosim če sporočiš, če karkoli izveš glede razgovorov…

lp

Ah, kaj pa vem. To ni moja prva zaposlitev, imam že nekaj let delovne dobe na podobnih mestih, pa kar nimam sreče, da bi me kje obdržali. Tudi na razgovor kar težko pridem, po neuspešnih razgovorih pa tudi ne izberejo kakšnih boljših kandidatov.
Težko je to, težko, če imaš samo trgovsko šolo. Vidim primere, ko delajo v trgovinah inženirji matematike, pa organizatorji dela…
Veliko sreče želim obema, tebi in meni.
Javi se še kaj, če dobiš kakšno obvestilo.

Pozdravljeni vsi, ki vas zanima delo v trgovini Muller.
V Novi Gorici so že izbirali kandidate na razgovorih.
Če imam prave informacije so jih že izbrali. Izbrani kandidati se sedaj uvajajo za delo.

Meni so obljubili, da me bodo povabili na razgovor.
Še vedno čakam, da bi me poklicali.
Mogoče so pa res že izbrali delavce za delo v novi trgovini. Spet nisem bila izbrana. Bom morala poskusiti kje drugje, toda rada bi dobila prej odgovor od enega delodajalca, da nimam vsega na kupu.
Upam na najboljše.

Rabim delo v okolici NG

Ekonomski tehnik- administracija

V parfumeriji ali trgovini s kozmetiko bi takoj delala

New Report

Close