Muller prodajalke in prodajalci
Muller ima taktiko, da ima ponavadi več pospeševalk prodaje posameznih podjetjih nastavljenih med policami z dekorativo, kot pa samih prodajalk-je tako za njih ceneje. In ja, tiste ženske so preklemansko vzvišene, polne same sebe, so dostikrat nprav nesramne z gestrikuliranimi izrazi na obrazu, predno sploh jezik stegnejo ( zavijanje z očmi, opravljanje v naslednji polici s kolegico, ipd), te premerijo pa od nog do glave ja. če nisi po njihovih popredalčkanih reglcih kupca, ki bi po njihovem moral zahajat in šnofat po policah Mullerja.
Se pa taki ženšni niti ne sanja, da ćetudi nosim oblačila, s katerih ni razvidna kričečnost metroseksualnih blagovnih znamk, da lahko kupim v trenutku toliko, kolikor ona ne zasluži na mesec, ai celo dva ali tri, brez ovire, samo se revica zmoti, ko me oceni glede na zunanjo opravljenost ( nohtov nimam umetnih, nikoli, so pa vedno urejeni, nikoli ni črngea nič za njimi, pa čeprav sem prej doma rila po zemlji, tudi malo brez zaščitnih rokavic, naprimer, ali pa ker za menoj ne hodi oblak ravno našpricanega parfuma, predno sem vstopila v trgovino, kot delajo nekatere kakuši) Pa seveda ne kupim nikoli kozmetike za več kot 15 eur na mesec v Sloveniji, ker prvič niti nimajo tam v Mullerju znamk, ki jih večinoma uporabljam ( MAC, E.L.F., Bobbi Brown), drugič pa, ker je taboljša dekorativa zaradi zaslužkarjev v verigi občurno predraga in še dostikrat stoji na policah že več kot leto in pol od datuma proizvodnje ( tista višjega cenovnega razreda), dostikrat je tudi že žaltava na stojalih pod reflektorji-se mi je že zgodilo z dekorativo, kupljeno v Mullerju. razplasteno in smrdelo je po žaltavosti, kar je znak, da je bilo hranjeno na pretoplem oziroma preblizu izvora toplote ( reflektor stojala).
Na oddelku s čistli in prehrano je pa druga pesem, tam garajo predvsem študentje in honorarci, ko vlačijo polne vozičke in zlagajo na police.
Jaz hodim v trgovino zaradi izdelkov, ne zaradi prodajalk. Pogledam jih ravno toliko, da se jim posmejim in jih pozdravim oz. jim odzdravim. Pa če ponudijo pomoč jo prijazno zavrnem oz. sprejmem, če se ravno izgubljam tam med kakšnimi ličili.
Marsikdo pa že v trgovino stopi z nekimi predsodki. Pa ves občutljiv zaznava “vzvišenost” prodajalk pri dražjih policah. Percepcija je hudič.
Muller mi je všeč, ker imajo meni ljubo kozmetiko, ličila, čistila, najcenejše kavne kapsule, bolj okusne sladkarije, itd. Dovolj razlogov, da me vidijo parkrat na mesec.
Ne bi rekel, da je z njim kaj hudo narobe, saj je samo komentiral mal starejšo temo no… Umiri se malo.
[/quote]
Ne, tole je zdaj redna praksa tule, da nekdo vleče ven stare teme, tudi do 10 let stare! Ne vem, zakaj to ta oseba počne? Jo veseli, ker je prvič dobila internet pod roke? Je psihiatrični bolnik? Nekdo brez seksa in lajfa? Zakaj je nekomu naenkrat postalo tako pomembno, da spravlja več let stare teme na prvo stran?