Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Muller prodajalke in prodajalci

Muller prodajalke in prodajalci

Muller ima taktiko, da ima ponavadi več pospeševalk prodaje posameznih podjetjih nastavljenih med policami z dekorativo, kot pa samih prodajalk-je tako za njih ceneje. In ja, tiste ženske so preklemansko vzvišene, polne same sebe, so dostikrat nprav nesramne z gestrikuliranimi izrazi na obrazu, predno sploh jezik stegnejo ( zavijanje z očmi, opravljanje v naslednji polici s kolegico, ipd), te premerijo pa od nog do glave ja. če nisi po njihovih popredalčkanih reglcih kupca, ki bi po njihovem moral zahajat in šnofat po policah Mullerja.
Se pa taki ženšni niti ne sanja, da ćetudi nosim oblačila, s katerih ni razvidna kričečnost metroseksualnih blagovnih znamk, da lahko kupim v trenutku toliko, kolikor ona ne zasluži na mesec, ai celo dva ali tri, brez ovire, samo se revica zmoti, ko me oceni glede na zunanjo opravljenost ( nohtov nimam umetnih, nikoli, so pa vedno urejeni, nikoli ni črngea nič za njimi, pa čeprav sem prej doma rila po zemlji, tudi malo brez zaščitnih rokavic, naprimer, ali pa ker za menoj ne hodi oblak ravno našpricanega parfuma, predno sem vstopila v trgovino, kot delajo nekatere kakuši) Pa seveda ne kupim nikoli kozmetike za več kot 15 eur na mesec v Sloveniji, ker prvič niti nimajo tam v Mullerju znamk, ki jih večinoma uporabljam ( MAC, E.L.F., Bobbi Brown), drugič pa, ker je taboljša dekorativa zaradi zaslužkarjev v verigi občurno predraga in še dostikrat stoji na policah že več kot leto in pol od datuma proizvodnje ( tista višjega cenovnega razreda), dostikrat je tudi že žaltava na stojalih pod reflektorji-se mi je že zgodilo z dekorativo, kupljeno v Mullerju. razplasteno in smrdelo je po žaltavosti, kar je znak, da je bilo hranjeno na pretoplem oziroma preblizu izvora toplote ( reflektor stojala).
Na oddelku s čistli in prehrano je pa druga pesem, tam garajo predvsem študentje in honorarci, ko vlačijo polne vozičke in zlagajo na police.

Groza…vprašal prodajalko če imajo tester nekega parfuma, in mi pokaže tester čisto drugega, in trdi da je isti…potem se še malo razgledam na okoli, in mi prodajalka z vzvišenim pogledom sledi VSEPOVSOD

Res nedopustno in na nek način prav grozljivo:)

Moram rečt, da je tudi meni Müller zoprna trgovina, me prav motijo tiste napleskane in neizobražene spake.

Ampak je vedno polno ljudi, kljub temu, da je trgovina očitno na precej slabem glasu.

Jaz hodim v trgovino zaradi izdelkov, ne zaradi prodajalk. Pogledam jih ravno toliko, da se jim posmejim in jih pozdravim oz. jim odzdravim. Pa če ponudijo pomoč jo prijazno zavrnem oz. sprejmem, če se ravno izgubljam tam med kakšnimi ličili.

Marsikdo pa že v trgovino stopi z nekimi predsodki. Pa ves občutljiv zaznava “vzvišenost” prodajalk pri dražjih policah. Percepcija je hudič.

Muller mi je všeč, ker imajo meni ljubo kozmetiko, ličila, čistila, najcenejše kavne kapsule, bolj okusne sladkarije, itd. 😀 Dovolj razlogov, da me vidijo parkrat na mesec.

eni maste pa res bujno domišljijo 🙂

Zakaj v Mullerju ne dobim ponujenih testetjev? Nikoli. Kaj niso testerji namenjeni kupcem?
Zakaj jih v Mullerju ne dajo oz. ponudijo? Ste jih vi že kdaj dobili?

Si se poskusil kot skrivnostni kupec in ti ga ni nobena pofafala, kot piše v eni temi?

Sem kupila parfum za 100 €, pa mi je promotorka dala poleg 3 cenene testerje.
Vprašala sem ali lahko dobim še določen Chanelov tester, da ga poiskusim, pa mi ga je z VELIKO težavo šla naknadno iskat.
Ne vem kam gredo vsi testerji priznanih znamk, da jih NIKOLI nimajo?

Pa zakaj si privlekel ven 4 leta staro temo??? Ti si ista oseba, ki to počne zadnje čase! Kaj je s tabo narobe???

Pa zakaj si privlekel ven 4 leta staro temo??? Ti si ista oseba, ki to počne zadnje čase! Kaj je s tabo narobe???
[/quote]

Ne bi rekel, da je z njim kaj hudo narobe, saj je samo komentiral mal starejšo temo no… Umiri se malo.

Ne bi rekel, da je z njim kaj hudo narobe, saj je samo komentiral mal starejšo temo no… Umiri se malo.
[/quote]
Ne, tole je zdaj redna praksa tule, da nekdo vleče ven stare teme, tudi do 10 let stare! Ne vem, zakaj to ta oseba počne? Jo veseli, ker je prvič dobila internet pod roke? Je psihiatrični bolnik? Nekdo brez seksa in lajfa? Zakaj je nekomu naenkrat postalo tako pomembno, da spravlja več let stare teme na prvo stran?

Meni so dosadne tiste pri parfumih. Samo mimo greš, pa se že zaganjajo “Lahko pomagam?, “vam lahko pomagam?”….pa ogromno jih je.

Ne mater….če bom rabila pomoč bom vprašala!

Se mi prav upira in parfumov ne kupujem več tam.

Le to glede oblek. Obstajajo kavbojke in kavbojke, obstajajo nizki čevlji in nizki čevlji.
Kakovost pa se vidi, pa še kako.
Sicer pa jaz nimam slabih izkušenj; testerje, ja, te pa pogrešam.

Le to glede oblek. Obstajajo kavbojke in kavbojke, obstajajo nizki čevlji in nizki čevlji.
Kakovost pa se vidi, pa še kako.
Sicer pa jaz nimam slabih izkušenj; testerje, ja, te pa pogrešam.
[/quote]

Testerjev imajo dovolj, a jih porabljajo zase. Soseda oskrbuje celo zlahto – IZKLJUČNO s testerje.

Ja v kakšne Muller trgovine pa vi hodite? V Mariboru so bile vse prodajalke vedno prijazne do mene,vseeno ,kako sem bila oblečena.

Jaz sem pa mal žleht včasih, pa si vse odtenke pudrov namažem na faco, ne rabim prodajalke. Zapomnim si številko in znamko in kupim potem na Feelunique ali Cult, kada je kaj v akciji. Tam pa dajo tudi testerje zraven.

New Report

Close