Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Muller – testerčki parfumov – kako dobiti

Muller – testerčki parfumov – kako dobiti

V Mullerju nočejo dajati testerčkov parfumčkov, češ da jih nimajo.
Pa ni res, ker sem doživela, da je prodajalka odprla enega izmed predalov pod poličkami s parfumi in je bil do vrha poln zavojčkov s testerji …

Ko mi ej kak parfum všeč, bi rada tester, da se lahko dan dva špricam, da ugotovim, ali mi je res všeč, se dobro počutim z njim … Nikakor mi ni dovolj iti v parfumerijo, se špricnit, in se potem kar odločit …

verjetno zato ne dajo, ker imajo ene ženske navado, ta te testerčke potem preko spleta prodajajo.

Samo največji škrtuharji hodijo testerje fehtat . tam imaš parfum, se našpricaš tam in vidiš, če ti je všeč ali ne

Razlika je, če se lahko doma v miru, na sveže, zjutraj naparfumaš in potem zaznavaš in opazuješ vonj čez dan … ali pa če greš v parfumerijo, kjer so že drugi vonji, se našpricaš in moraš na silo ugotavljat, kako se vonj razvija … testerji so temu namenjeni …

Pejt tja še enkrat, pa prosi drugo prodajalko. Meni je zadnjič dala ene testerje od kreme sama od sebe.

To lahko napiše samo ena kmetavzarica, ki kupuje cene spreje za 1,20 €!

Testerje imajo prodajalke zase, za frendice in žlahto (za darila) in kakšnega res za ‘sumljivo’, zahtevno stranko!
Tester imaš v bistvu za cel teden 🙂 !

Je pa orenk naval na njih. Sem tudi jaz med tistimi, ki si želimo priti čim ceneje skozi lajf.
In ker je življenje borba, si vedno izbori več tisti, ki prej pride.

Zadnjič sem naletela na testerje top pudra (na polici) v lekarni. Itak sem izkoristila nepazljivost farmacevtke in jih vzela cel pok! In smo (zastonj) preskrbljene jaz, sestra, mami in hči :-))!
Tako je tudi s testerji krem in enkrat ………. očitno sem bila všeč lekarnarju, ne boste verjele!! Mi je dal testerje botoksa v kremi. K stane ena mini pakunga okol 100 €!!!
On mi je dal 5 testerjev!
Naslednji so babe iz kampa navalile v lekarno – hahahaha, konec muske! :-))

Jaz dobim par testerjev kadar kupim parfum ali oa kako drazjo stvar, npr dior sminko itd, kako firmo. Naceloma pa recejo, da nimajo, ja, ker folk izkorisca. In tudi vem da inajo zade in za svoje, itak, kdo pa ne bi. Ti bi ji mogla rect – kako da nimate, ce vidim polnpredal, za koga pa potem so.

Jaz sicer nikoli nisem poštekala te prodajniške logike: dajo ti tester nekega parfuma, ko ti kupiš nek drugi parfum.
Halo? Ja, zdaj, ko sem kupila svojega, ki mi bo trajal 1 leto, bom pa sigurno kupila še enega od teh iz testerjev. Bravo naši.
Predlagam, da greš direktno in s samozavestnim korakom do prodajalke in ji rečeš, da ti je poslovodkinja naročila, da se zglasiš pri njej, da ti bo dala testerčke. Zlaži se pač, kaj potem.

Raje jih zase pustijo pa za prijatle

Mene bi blo na smrt sram fehtarit neke testerje. Pa kaj vam je? Al pa una, k pokrade celo lekarno? A to se že rodite tko primitivne al take ratate? Podn, ampak res podn od folka.

Tester vzamem samo, če imam nekaj res namen kupiti. Ne pa da fehtat ko zadnji škrtuh pod soncem. Če si ne morem privoščit, ne bom imela in če nimam namena kupit parfuma za nekaj 10 €, mi tudi fehtanje testerje pade globoko globoko izpod moje časti. Vsak pa zase ve, a ne?

Zadnjič sem naletela na testerje top pudra (na polici) v lekarni. Itak sem izkoristila nepazljivost farmacevtke in jih vzela cel pok! In smo (zastonj) preskrbljene jaz, sestra, mami in hči :-))!

Naslednji so babe iz kampa navalile v lekarno – hahahaha, konec muske! :-))[/quote]

Hahaha, kera ironija 😀

Prav zabavno, kako ljudje, ki žalijo in se počutijo pomembnejše/bolj razgledane od ostali, so sami še večji/isti kmetavzarji (citiram). 😀 Ona kupuje parfume po 1,20 €, ti pa kradeš in fehtaš testerje dragih parfumov in pudrov in krem… Who’s better?

Naslednji so babe iz kampa navalile v lekarno – hahahaha, konec muske! :-))[/quote]

Hahaha, kera ironija 😀

Prav zabavno, kako ljudje, ki žalijo in se počutijo pomembnejše/bolj razgledane od ostali, so sami še večji/isti kmetavzarji (citiram). 😀 Ona kupuje parfume po 1,20 €, ti pa kradeš in fehtaš testerje dragih parfumov in pudrov in krem… Who’s better?[/quote]

Točno sem vedela, da se bo oglasila ena ‘poštena’ Slovenceljka! In se posmehovala. In se delala lepšo od princese Kejt!

Glej zdaj ti, lisica! Jaz sem dobila testerje za mamo, teto, hčerko, frendico in zase! Pošteno!
Vse potalano, vse ponucano.
ZAKAJ POSMEH? Daj povej, v čem si ti boljša?

Testerje imajo prodajalke zase, za frendice in žlahto (za darila) in kakšnega res za ‘sumljivo’, zahtevno stranko!
Tester imaš v bistvu za cel teden 🙂 !

Je pa orenk naval na njih. Sem tudi jaz med tistimi, ki si želimo priti čim ceneje skozi lajf.
In ker je življenje borba, si vedno izbori več tisti, ki prej pride.

Tako je tudi s testerji krem in enkrat ………. očitno sem bila všeč lekarnarju, ne boste verjele!! Mi je dal testerje botoksa v kremi. K stane ena mini pakunga okol 100 €!!!
On mi je dal 5 testerjev!

Zardi takih strank imamo testerje v omari- zaklenjeni!!! testerji so namenjeni strankam, ki želijo proizvod kupiti ne tistim, ki bi ga rade zastonj, zastonj dajejo na socialni….

Hahaha, kera ironija 😀

Prav zabavno, kako ljudje, ki žalijo in se počutijo pomembnejše/bolj razgledane od ostali, so sami še večji/isti kmetavzarji (citiram). 😀 Ona kupuje parfume po 1,20 €, ti pa kradeš in fehtaš testerje dragih parfumov in pudrov in krem… Who’s better?[/quote]

Točno sem vedela, da se bo oglasila ena ‘poštena’ Slovenceljka! In se posmehovala. In se delala lepšo od princese Kejt!

Glej zdaj ti, lisica! Jaz sem dobila testerje za mamo, teto, hčerko, frendico in zase! Pošteno!
ZAKAJ POSMEH? Daj povej, v čem si ti boljša?[/quote]

A so teb pozabil mozeg vstavit? Primitivka!

ZAKAJ POSMEH? Daj povej, v čem si ti boljša?[/quote]

A so teb pozabil mozeg vstavit? Primitivka![/quote]

SAMO PARE NE!

bEJBIKE!

Tak se grebete za glanc face! Če ni kartic ostarelih čifov, ki vam vržejo evre, da mu ga fafate 3 ure – itak zdele kokodakate.
Poznam to Sloveniše sceno! 🙂

V tujini pri prestiznih firmah se le redko dobi vzorec, ce nic ne kupis. Ce pa kaj kupis, si morda narocen na e-novice ali ko imajo promocije novih produktov, potem pa morda.

KMETICE ste in boste ostale …. Fehtarce testerjev

Tudi jaz sem ze to dozivela. Kupila sem 2 parfuma zase in za mamo. Po navadi ti dajo se kak testrcek kot “darilo” vendar jih vedno “zmanjla”. Zase jih imajo in za svoje bliznje.

Da odgovorim osebi, ki zmerja, da smo kmetice in fehtarce testrčkov…
Pripada ti tester, ce kupis parfum. Toliko v vednost. Punce pa pravijo, da jih je zmanjkalo , ker vse one poberejo zase in za svoje prijateljice in znance. To pa vem zatp ker je znanka tam delala. Namesto, da bi si jih kupile tako kot mi vsi ostali. Ne rabs pa zmerjat ljudi.

ne dajejo testerjev, ker prodajalke vse zase poberejo. vzamejo tolk tega, da talajo še vsej žlahti in frendicam

Kako zanimivo, jaz jih pa dobim. Vendar ko opravim nakup. Če mi ne dajo sami, pa tudi vprašam. Itak jih podarim naprej. Sem jih dobila tudi že brez nakupa, in ob nakupu drugih stvari.

Nehajte samo obrekovati, kao da vse zase poberejo. Če bi, potem jih ne bi videle v predalih, kajne?

Meni je jasno, zakaj ne delijo testerjev. Ker 90 procentov populacije ne bi nikoli kupilo parfuma, ampak bi se švercalo od testerja do testerja. Če kaj kupiš, pa rade dajo, ne samo enega, tudi dva, tri.

Če vam testerji toliko pomenijo, če res želite preizkušati parfum, si testerje lahko kupite, na primer na Salmi, skoraj od vsakega parfuma. Ampak je 5 ml testerja lahko tudi pet evrov.

Ravno v soboto, ko sem iskala nekaj proti prsicam, sem bila tudi v Mullerju, kjer sem slucajno kupila tudi en parfum, ki je bil v akciji. Zanimivo pa je tudi, da sem dobila kar pet testerjev parfumov, enako se pa stalno dogaja tudi v tujini. Edino v Duty Free Shopih redkokdaj dobim kakega.

Lahko se pa pritožiš poslovodji ali menedžerjem, imaš kontakte na spletu.

Jaz sem v Mullerju samo 1x dobila tester, ko sem zapravila čez 100eur.
Za razliko od njih v Sephori dobiš testerje kadarkoli, če kupiš ali ne, in to dobiš po 3-4 različne stvari.
Loccitane ob nakupu vedno daje testerje.
Od spletnih trgovin imaš npr. feelunique kjer si vedno izbereš testerje.

Muller v Sloveniji je pa pač kmetavzarski, pa tiste kvazi nesposobne vizažistke tud včasih mislijo, da so Boga za jaj*a prijele in nočejo dat testerjev. Dajo pa veliko slabih nasvetov, to pa, lol.

New Report

Close