Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MULLER v Q-landiji, NOVA GORICA

MULLER v Q-landiji, NOVA GORICA

Pozdravljeni,
mogoče kdo ve, da bo prišla trgovina Muller, v Q-landijo, N.G.? V prostore Big Banga, ta pa se bo preselil tja kamor so prodajali Vogele shoes, je res?!
Lp.

Malo dvomim, da bo šel Bog Bang v prostore Vogele Shoes, ker mislim, da je ta prostor manjši. Upam pa, da pride Muler v Novo Gorico, kamorkoli že.

Ja, prostor je res manjši, ampak naj ne bi imeli razstavljene bele tehnike. Tako sem slišala.

Muller bo v prostorih Big Banga, BB se bo selil v trgovino Helly Hansen.

Mogoče veš kdaj bo prišel Muller, ker sem radoveden?

Mogoče veš kdaj bo Muller prišel v Novo Gorico?

muller v gorici ne odpira poslovalnice, informacija pa je iz njihove uprave. tako da zaenkrat ne bo nič.

Govorice so spet oživele… 🙂 Ve mogoče kdo kaj novega?

A ve kdo kej novega….ker zadnje čase se kar precej govori da naj bi ga odprli kamor je paprika…. in paprika da se seli (zdej me pa že res zanima kaj je na tem) !??!

Ja mene tudi že zelo zanima ali bo ali ne bo???
Pri njih kupujem neke izdelke, ki jih v drugih trgovinah nimajo 🙁 in moti me da moram hodit v koper al pa v ljubljano… Komej čakam da res pride na goriško 🙂
Naj prosim nekdo pove!

Ojla,

Naj vam malo pomagam Muller v Novi Gorici bo sigurno oz . v qlandi odprt naj bi bil enkrat aprila- maja tako je naznanjeno . Povem vam iz zanesljivih virov 😉

LP

muler bo uradno 10. aprila odprt v qulandiji NG. so že izbrali trgovce, žal moje žene ni med njimi. zopet so zbrali samo mladino, ki ni vajena delat

New Report

Close