multi cooker Philips
Jaz sem bila na predstaviti in zgleda zanimiva zadeva. Zdaj, koliko je v resnici uporaben, je verjetno odvisno od prehranjevalnih navad posameznih družin. V ZDA in UK je tak način kuhanja izredno popularen, pri nas malce dvomim, da bo doživel nek blazen uspeh, ker smo le tradicionalisti.
So sicer obljubili, da ga dobim tudi na preizkušnjo, ampak še čakam.
Sama bi ga uporabljala predvsem kot slow-cooker, za stvari, ki se počasi cmarijo več ur.
Vse kar zmore električni ali plinski štedilnik, zmore tudi tisti na drva, vse kar pomije pomivalni stroj, lahko pomiješ na roko … in tako naprej.
Res je, vse kar zmore ta lonec, zmore tudi navaden pisker. Ampak pri navadnem piskru moraš biti zraven in mešati, tukaj lahko sprogramiraš in greš. Pri navadnem piskru moraš stalno prilagajati temperaturo, tukaj sprogramiraš in greš …
Za ene bedarija, za druge priročen pripomoček. Vsak po svoje.
Vse kar zmore električni ali plinski štedilnik, zmore tudi tisti na drva, vse kar pomije pomivalni stroj, lahko pomiješ na roko … in tako naprej.
Res je, vse kar zmore ta lonec, zmore tudi navaden pisker. Ampak pri navadnem piskru moraš biti zraven in mešati, tukaj lahko sprogramiraš in greš. Pri navadnem piskru moraš stalno prilagajati temperaturo, tukaj sprogramiraš in greš …
Za ene bedarija, za druge priročen pripomoček. Vsak po svoje.[/quote]
Jezusmarija, no, če nimaš časa kuhat, pač ne kuhaš. Saj ni robot, da bo to delal namesto tebe. Vsake 10 minut pa lahko menda premašaš? Ali so gospa prefini?
Jaz sem pa ena “fina gospa”, ki ga ima. Sem izredno zadovoljna s to mašinco. Priporočam. Ko se navadiš je zelo enostavna.
Zjutraj si pripravim vse sestavine….dam v posodo, nastavim čas, da naj bo kuhano do 15h (takrat moj dragi pride iz službe) in prižgem. Jaz pa grem na sprehod z vozičkom ( sem namreč v porodniški), če je pa starejša hčerkica doma pa tudi v park ali pa po kakšnih opravkih. Ko pridemo domov, pa že slastno diši in si lahko hrano damo kar na krožnik….
Ni samo praktično, ampak tudi okusno. Ni mi treba skrbeti, da se bo kaj prismodilo, ker ni potrebno mešati. Ta čas, ki sem ga prej izkoristila za štedilnikom, ( kuham vsak dan) sedaj izkoristim s svojo družino v naravi…..
Pekla sem že tudi kruh, delala marmelado in domači jogurt…ima namreč ta mašinca tudi ta program. Jaz sem res zadovoljna in ga priporočam.
Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj.
lp