MULTIPLA SKLEROZA.
O MR vprašaj nevrologa, najboljši aparat naj bi bil v bolnici, ker je najnovejši, Slokan je v Lavričevi, Fontana ima baje strarejšega in manj močnega.
Ne vem kaj mi je, težave so se začele po vstavljeni Mireni (ogled tujih forumov kaže na to), trajajo že četri mesec, čeprav je zdaj kar OK. Drvenenje v različnih delih telesa, utrujenost, čudna vrtoglavica, veliko čudnih občutkov….
Alternativa, ki jo uporablja v prvi vrsti homeopatija, redno terapije, kiropraktik, razni dodatki, marsikaj, zdaj upa na nekaj novega in uspešnega, ne vem za kaj gre. Sigurno bi bila v boljšem stanju, ampak zadnji dve leti je pod groznim stresom, kar se ne šteje za plus.
Zase vem, da mi je bil najhuje to, ko nisem vedela kaj mi je, če bi mi takrat potrdili MS, bi vsaj vedela s čim se boriti in da nisem nora.
Oboje zgoraj je samo copy+paste z neta Nisem iz medicinskih vod, ampak strišek gogle najde marsikaj…
DSimon1 – v Fontani ima aparat moč 1,5 tesla (http://www.termemb.si/default.asp?id=2475), za kar tudi nevrologi na KC LJ – nevrološka klinika pravijo, da je več kot dovolj, da odkrije spremembe.
LP![/quote]
Sem prepozno prebrala. Razmišljam kdo mi je povedal za Fontano, oz. jo odsvetoval, pa se ne spomnim, bil pa je iz zdravstvenih vod. Niti slučajno ne trdim, da imam prav, sama nisem preverjala.
Vse te informacije tudi meni veliko pomenijo, saj tudi pri meni obstaja sum na MS. V prvi polovici januarja sem se naročila na MR pri dr.Slokanu in sem naročena na 18. marec. Baje se drugod čaka še dalj časa.
Sicer ne vem kaj me čaka, če mi potrdijo MS, vendar veliko berem in moram reči, da strah kar pojenja, če več veš. Kakorkoli že bo, se bomo borali, ali ne?
Saj sprva so mi diagnozo postavili (MR), enkrat sem bila celo na obnovitveni rehabilitacji. Kasneje so se odločili da so lezije na mestih, ki niso značilna za MS, punkcija ni pokazala ničesar. Odkod lezije ne ve nihče, več teorij, tako da sem praktično brez diagnoze. se pa počutim nekoliko bolje, kot pred leti.
POZDRAVLJENE!
Ne vem,če sem ravno na pravi temi pa vseno vas vprašam, pa mogoče boste vedele.Te bolezni katero omenjate na božjo srečo nimam!Imam pa (ne vem no,če je )nekaj narobe z živcom na levem komolcu.Udarila se nisem nič nobene poškodbe, nič…boli pa, da se niti dotaknit bol močno ne smem,zato sumim,d aje nekaj z živcom narobe.
Zdaj pa vas prosim,kam naj grem vprašat mogoče bi raje prej ko grem k zdravnici prebrala na kakšnem forumu ali linku kaj bi to bilo.
Mi lahko pomagate?
Hvala vam! in upam na odgovor.
lp