Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek multipli orgazmi

multipli orgazmi

no drage predstavnice ženskega spola….kolikokrat lahko doživite orgazem med enim poštenim….:) pri meni je nekako standard 3. pa pri vas??
lpp

I am an Annoying, Nasty, Gothic, Evil, Lier! Yes, I am an A.N.G.E.L.!!

Odvisn kaj je zate pravi sex,to ,da trikrat doživiš orgazem zihr ni,moraš probat kej boljšega

Jst v enem sexu dozivim nekje povprecno 2 orgazma,samo to niso multipli orgazmi,ker najprej enega dozivim,cez par minutk pa se enega.
Multipli so pa dejansko eden za drugim.
Poznam zensko,ki ji v enem kratkem sexu(7min) pride tudi po 6x,samo zenska dost nabija in ji tega glih ne verjamem.

Koliko orgazmov…mislim , da je samo eden …ostalo pa gre nekako takole:

…ko ženska doživi orgazem, preide njeno telo v stadij umirjanja…in telo se počasi (!) vrača v stanje pred razdraženjem….. Mišice se sproščajo in pri tem sproščanju mišic ženska doživlja isto ugodje kot pri orgazmu, le da v blažji obliki. Ženske smo pa takrat , ko doživljamo orgazem zelo različne.Nekatere drhtijo, mlatijo okoli sebe; druge ostanejo mirne. Nekatere so tiho, druge stokajo, jokajo in kričijo…Pomembno je, da ni pravila,ki mu je treba slediti…Glasnost in množica gibov nista dokaz, da ženska vselej občuti večje ugodje….

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

dva

Bravo, Speedy, se kar strinjam s tvojo teorijo!

kaj pa je to orgazem? kaj so to kakšni organizmi…paraziti?

FAJN JE SEKS JA… MENI PRIDE SKORAJ VEDO 1x NA SEX, POL PA MI NE PAŠE DALJE KO MI PRIDE!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close