MULTIPRAKTIK, zakaj je tisti plastični nož
prosim pomagajte mi, že dolgo nazaj sem kupila multipraktik in ga skoraj nič uporabljala, ker sem imela plaičnega in še en mešalnik in gnetilnik posebej. Danes mi je ta crknil in zdaj sem se odločila, da bom začela uporabljat ta multipraktik. Imam veliko nastavkov zanj, torej ta osnovni kovinski ostri nož, z njim sekljam, nato imam kavelj za miksat smetano, za testo to verjetno ni kajne?? In imam tak plastični nož, kot je kovinski in zdaj nimam pojma zakaj je ta nož, je mogoče za testo, kot bi bil gnetilni kavelj?? Hvala za pomoč…zakaj vse ve uporabljate ta plastični nož v multipraktiku… jaz gnetilnih kavljev v multipraktiku nimam, imam le tistega s katerim se stepa smetana, lahko s tem gnetem ali bom poškodovala??
s tisto metlico ne smeš gnesti ker je prenežna in j boš uničila..tista je sam za stepat (jajca, smetana, kreme)
za testa gnest je gnetilka (takšna bolj zvita zadevšna)
nož..kakšen
tisti platično nož ,ki ima dva rožička-rezili je namenjen rezanju (npr. lešniki in)
obstajajo tud rezila, ki so okrogle oblike, kovinska, z arzličnimi vzorci za rezanje. z njimi režeš od zelenjave do orehov, lešnikov) odvisno od površine rezila)