Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MURPHYJEV ZAKON

MURPHYJEV ZAKON

Dobro jutro, gmajna, dobro jutro vsi!

Ja, tale Murphyjev zakon sem prebrala to
jutro:

Če je iz imenika v telefonski govorilnici
iztrgan list, je na njem tista številka, ki jo
morate najti.

In še eno o človekoljubih. “Največji človekoljubi so bolhe, uši, klopi in pijavke.” Ta je čista in ta prav resnica, ne de?

In še ena, uff Jani, res sem naspidirana, že eno par dni veš, pa ne vem, ka za enega hudiča sem požrla. Takole piše: mladi moški ponoči hodjo k ženskam, starejši k hladilnikom. Ej, fantje, kolk ste stari, kam vas pot raje zanese ???

Zdaj je pa dovolj! Kriminal bomo zatrli! Vse žive bomo zaprli!

Njegov življenjepis je kratek, takole pravi: bil ježiva kronika; zdaj je mrtev kroničar!

In kakšna je inšpektorska kariera: prišel, videl, molčal!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Marija eno naspidirano jutro ti želim pa.. drž ga drž’ kriminalca :)))

lepo jutro in naj Murphy mal odmori :)))

JUtro JANI………

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

no še tukaj enkrat :)))) jutro muca en full lep dan pa enga cmoka, tko namesto dežja :))

jutro lepo 🙂

Enako…a men sej veš dežek pomeni veliko lepega…tko da naj dežuje in to fejst:))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

good morning

Ja , z Murphyem je pa tko…
tip se me drži ko pijanec plota :))

posebej ko pridem iz trgovine domov , vrečke v rokah , ključa pa ni v žepu , kjer je prazna moja roka….kako velikokrat izgovorim njegovo ime , naj me vendar sam mal zapusti…

Moj psihiater sprašuje:……Ej, fantje, kolk ste stari, kam vas pot raje zanese ???…….
Pacient(jaz) odgovarja: perd TV gledat XXL!!!!
Gaspa psihiater….kam spadam?
😉

V mojo pojstlo, bemtiš vraga, kwa sprašuješ!
Vsakega pacienta ponavadi tudi fizično obdelam!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

🙂

škrat je dobu ideja,
ko bo
torej moški starejši,
bo treba iz stanovanja
vrečt hladilnik ne de…

Jest ga bom pa,ta starga,kar not
zaprla,bo hladilnik vedno poln.

al bo pa v hladilniku shujšal-ironija.

Gmajna ,lep,lep,lep !

New Report

Close