Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Murphyjev zakon

Murphyjev zakon

Glavni Murphyjev zakon gre nekako takole. Če obstaja možnost da bo šlo kaj narobe bo narobe tudi šlo. FIX to drži kjerkol v življenju, tud v partnerstvu.

Evo kaj sem pogruntal.

Ko si sam, si tko tko, nekam mal nezanimiv za žensko populacijo, razen če se mel izprsiš pa pokažeš kdo si. A jebela ko pa imaš žensko pa ne rabiš drugih spoznavat imaš pa prilik za spoznavanje in zmenkarije pa podobne pi*darije miljavžnt ko se ti same ponujajo.

Tko da murphijev zakon v tej obliki bi se tak slišal.
Ko neki najbolj rabš, tega ne boš najdu skor nkjer. Ko pa ne rabš se ti pa pred noge vse to meče.

Vse je na glavo obrnjeno.

Čudn je tale svet. kukulele jst pa toplo vodo odkrivam

Popolnoma zgrešeno razumevanje Murphyevih zakonov. Čisti KIKS.

Prvič. Vsi ljudje uporabljajo bližnjice: Če zagledaš pred gostilno parkiranih veliko italijanov.. pri gostilni zraven pa nobenega: V katero boš šel?

Se voziš z avtom po že narejenih cestah ali po neraziskani džungli?

To je eno.. drug, veliko VEČJI problem pa je: da je moški brez partnerice, ki pa si jo močno želi (ali mu pa sperma od nepotešenosti leze iza ušes) bo praviloma bolj nesamozavesten, kot tisti, ki partnerico ima (jo je imel).
Nepotešenec tako s svojo neučakanostjo avtomatično podi ženske od sebe, kar je seveda ravno obratno kot si želi.. in agonija obupa se povečuje.

Tretjič.. ženske se počutijo varneje ob zadovoljnem moškem s partnerico, kot s tisim prednapetežem do ušes polnim sperme.

Četrtič – ženske rade tudi kar tako malo flirtajo, ker jim da to boljši občutek. Če grejo flirtat z oni do-ušesnim-nezdrkancem.. potem bi se počutile poceni, pocestno.. skratka bedno. Da o že omenjeni varnosti ne izgubljam besed.

Petič – ženske so povečini malce žleht in gredo malce podrezati v tisto, kar druge ženske “imajo”. Malce iz žlehtnobe, malce iz radovetnosti.. in pa seveda njihove večen Olimpijade: flirtanja.

Vse skupaj je čisto življenjsko.. in če si sproščen, umirjen.. lahko to predstavo vedno znova gledaš, doživljaš.. in v njej enako uživaš.

De omnibus disputandum..

O, ti bogeca.
Res se mi smilijo slovenski fantje. Pametni ko Einsteini, hitri kot Bolt, vsi imajo 26 cm dolge in seksajo min. 2 uri skupaj. Razumejo vse skrivnosti vesolja in so edini na svetu, ki s pometanjem ali pucanjem sekretov firmam prinašajo milijonske dodane vrednosti.
Kakšna žalostna zgodba, da znajo njihove potenciale cenit samo njihove mame, s strani žensk, delodajalcev in ostalih pa so tragično nerazumljeni.

Tebe je tako zabavno brat, sploh pa enostavno sprovocirat da začneš budaleštine pisarit. Kaj vse tvoja domišljija premore (realno ne veliko ker se ponavljaš in stalno iste flance trajbaš). A veš kaj je najbolj smešno? Sama iz sebe budalo delaš pa sploh ne vidiš. Tole objavljanje brez potrebne registracije je prov fajno, izmisliš si nekaj, na hitro napišeš in greš po svojih opravkih dalje potem pa kokice v skledo pa čitat kaj je nastalo ko je nekdo pograbil virtualni kanonfuter in pokaže ves poden kar ga premore. Kdo je zdaj ta pameten 😉 ? Ti si tako predvidljiva da imam kar slabo vest, ko se tako za hec lepo norca delam iz vas “velepametnjakovičev” na forumih.

Pa očitno če še tak zmazek od teksta spišeš … ti dejansko najdeš cajt, da se greš devat pa nabijat kako pomembno mnenje imaš :>

A te lahko popravim ? 🙂 “Smilijo se mi nekatere ženske. Pametne ko you know the rest…. Kakšna škoda da ob vseh teh talentih o katerih pišejo po forumih ni dejansko ničesar od njih”

Lahko me samo kušneš na rit 🙂

“Lahko me samo kušneš na rit :)”
Glede na to, da je to tvoj pametnejši del telesa, iz katerega leti manjše sranje, je več možnosti, da te katera zadosti obupana kušne tja.
To žal Lepolaska ne bo.

Kušniti na rit je zgolj metafora 😉

Vsako bedarijo zares vzameš 😀 mej se idem jaz na burek. Ti si pa lahko še 100x poveš kako si pametna Edina stvar katero je bog res pravično razdelil je pamet. Vsak, vključno s tabo misl da je ima glih prov .

Kar pojdi na burek, to je edino, kar zmore tvoja plača. Pa še z infarktom pri 40-ih in vampom do kolen boš strup za ženske. Če bo poleg šiptarja v jarku ležala kakšna klošarka, bosta imela lahko celo romantično večerjo v dvoje. Samo pazi, da boš izbral eno, ki bo dovolj zadeta, da ti ne pobegne.

Zakaj se ti tok obremenjuješ kok kdo zasluži 😀 ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close