Murska sobota-covid oddelki prazni.
je politično načrtovan v cifrah. spomnite se Kreka, ki je že cca mesec dni prej govoril,da bo aprila 3 val, čeprav so takrat cifre konkretno padale. To je zato, ker so si ga izmislili z namenom,da zaprejo ljudi čez vse te praznike – tako čez veliko noč kot tudi čez prvi maj. dogovorjeno je tole po celi EU.
Vsi mladi se bodo cepili, če že ne iz normalnega človeškega razloga varovanja sebe in drugih pred boleznijo, pa zaradi potrdila o cepljenju. Samo počakajte, da bodo pocepljeni vsi, ki to želijo in, da se izdajo cepilni listi kot pogoj za obiske ustanov, potovanja…..Potem poročajte o pristopih mladine k cepljenju.
Mladi (na srečo) nimajo toliko težav, kot kaki 50+, ki so bili najbolj prizadeti v 2.valu.
In ja, valda se je pričakoval porast: odprle so se šole, ti ljudje 30-40 imajo največ otrok po šolah, otroci seveda brez mask, po moznosti starsi doma okuzebi in tiho, pa smo kjer pač smo. Upam, da če vas zagrabi virus in boste rabli bolnišnico, to lepo odklonite, saj tak verjamete, da nič ni 🙂 skoda da res ni tak virus, ki bi tako rajo zbrisal s tega sveta
Sem nujno rabila zdravnika in po parih dneh ko sem bila na vrsti sem bila pazi edini pacient v zd od desetih ,zdravnio slisim kako vprasa sestro a danes je se kaj ali je to to pa ji ona pribije se ena je za danes wtf ,prosim za nujno napotnico pa mi pribije da danes ni nic vec pod nujno mafija ena prokleta …sestre se smejejo po hodnikih zdravniki zehajo pa vsi dodatke vlecejo in so tiho ker jim pase za nic dela euri letijo ..seveda grem privat pod nujno in placam sedaj pa mi prosim povejte kdo koga jebe
Sem hotel podpisat izjavo v zameno za popolno svobodo pa Hojs in Krek nočeta. Sem zdrav že celo leto odkar je virus prišel, nekako tako kot sem se uspel izognit gripi že več kot dve desetletji.
Razlika je žal v tem, da četudi sem se do sedaj uspel obdržati brez okužbe ima nek prebolevnik več pravic kot jaz.
Je pa hecno kako nekateri radi govorite o empatiji in strpnosti oz. razumevanju te zadeve po drugi strani pa si želite, da bi folk res crkaval po ulicah zato da bi jih izučilo.
Sem hotel podpisat izjavo v zameno za popolno svobodo pa Hojs in Krek nočeta. Sem zdrav že celo leto odkar je virus prišel, nekako tako kot sem se uspel izognit gripi že več kot dve desetletji.
Razlika je žal v tem, da četudi sem se do sedaj uspel obdržati brez okužbe ima nek prebolevnik več pravic kot jaz.
Je pa hecno kako nekateri radi govorite o empatiji in strpnosti oz. razumevanju te zadeve po drugi strani pa si želite, da bi folk res crkaval po ulicah zato da bi jih izučilo.
[/quote]
Tako hoče mafija, da imajo zagovorniki korona fašizma več pravic.
Mafija sovraži odgovorne ljudi. Mafija hoče neumno neodgovorno čredo, da svoje življenje dajo v roke mafiji in tako mafija upravlja z njihovim življenjem ter jih tretira kot zabito ničvredno čredo.
Četrtega vala NE BO.
Oziroma če bo, ga NE BOMO imeli za mar, ker se bomo ukvarjali s čisto drugimi stvarmi. Z zamenjavo “politike”, ter seveda z lastno eksistenco, predvsem tisti, ki so izgubili službe, delo.
Ker bodo čez poletje padle nekatere, upam da mnoge EU vlade, bo veliko “dela” s tehnilnimi valdami, ki seveda ne bodo mogle/smele biti tako agresivne, kot so te sedaj (Nemčija, Avstrija, Slovenija).
V Avstriji demonstranti že vsaj dva meseca na demonstracijah vpiejjo Sieg Heil. Upam, da mi tega ni treba prevajati, razlagati, za kaj gre.
Namreč, ko državljani vlado in predsednika začnejo označevati za naciste, morajo ti osovraženi politiki čim prej – spokati.
Tistih 300.000 ljudi na Dunaju v centru mesta (maj, ali junij) bo popolnoma jasno sporočilo, da naj ti politiki odidejo, spokajo.
Za Avstrijo je težko reči, kdo bo vladal po Kurzu,
V Nemčiji pa so nemški zeleni pred mesecem pridobili na volitvah v dveh nemških deželah po 7-10 odstotkov glasov, Merklova pa jih je izgubila 6, ali 7{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Jih pa bo do volitev, zaradi ukrepov, katerih imajo nemci poln kuvček, še kar nekaj več… Najmanj 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!
Naj omenjeni odidejo s politične scene in naj bodo srečni, če jih sodišča ne bodo kazensko preganjala.
Je pa res, da so omenjeni dobili od B. Gatesa za podporo pLandemiji toliko denarja, da ga do smrti ne bodo mogli porabiti. Barabe pokvarjene.
O Sloveniji raje ne bom pisal, ker bom brisan. Zanima me le, koliko se je “usedlo” na račun recimo dr. Ihanu, pa koliko ostalim zdravnikom, ki sodelujejo pri tem, precej izmišljenem “projektu”.
In seveda nisem edini, ki ga to zanima.
ljudje ki imajo dostop do podatkov so sporočili neuradno, da je Ihan lani prejel na svoj TRR več kot 300.000 evrov!!
Ni malo ne!
Če bi imel 5000 plače, bi to bilo 60.000 on pa je prejel 5 krat več!
in takih ni malo, poglje si tarčo za nazaj, po 27.000 na mesec dobijo ti prasci hudičevi, samo zato, da so tiho, da vlada lahko dela kar hoče, ker ti zdravniki, ki pojma nimajo o virusu, lažno izjavljajo kako hudo je pri nas!!!
vse to se bo povedalo tudi na sodidišču!
ljudje ki imajo dostop do podatkov so sporočili neuradno, da je Ihan lani prejel na svoj TRR več kot 300.000 evrov!!
Ni malo ne!
Če bi imel 5000 plače, bi to bilo 60.000 on pa je prejel 5 krat več!
in takih ni malo, poglje si tarčo za nazaj, po 27.000 na mesec dobijo ti prasci hudičevi, samo zato, da so tiho, da vlada lahko dela kar hoče, ker ti zdravniki, ki pojma nimajo o virusu, lažno izjavljajo kako hudo je pri nas!!!
vse to se bo povedalo tudi na sodidišču!
[/quote]
Kaj na to rečejo tisti debili, ki so zagovarjali tega fašističnega farma plačanca ?