murter-tisna

Jaz sem bila lani tam na enodnevnem izletu od jutra pa do 24:00 in kaj naj rečem- živi dolg čas. En konec lepe plaže imajo pri hotelu, ki je nagužvana tako, da nimaš kam stopit. Od začetka je voda umazana, ker jo skalijo otroci. Jest skoraj nimaš kam, no mi smo se vseeno fajn najedl, samo če bi bili tam en teden bi verjetno lahko hodili samo v tisto konobo. Drugače se ljudje zvečer sprehajajo, nekaj se dogaja pri hotelu. Po polnoči pa vse potone. To je zelo umirjen otok. Bili smo pa tudi na eni plaži dosti pred Tisno, kjer je zelo velik kamp in kamor hodijo na eno stran Slovenci (v glavnem Korošci), na eni strani pa so nemci. Kamp (nekaj na Jezera ali nekaj takega) je zelo lepo urejen, plaža je lepa in razpotegnjena, vendar v vodi ni za norčije, ker si kaj hitro porežeš noge. Tudi za otroke ni najboljše.
Ti svetujem, da si raje kje na kopnem in hodiš na oglede na ta otok.

Kraj Tisno ne izgleda preveč obetavno. Unfly omenja verjetno kamp Lovišča pri kraju Jezera. Kamp je videti v redu, kako izgleda tam kopanje, pa ne vem. V okolici Jezer so manjši zalivi s prijetnimi plažami, če se ti ljubi malo pešačiti in imaš rada mir. Kraj ima marino in par gostinskih lokalov. Zelo mirno je.