Najdi forum

Splash Forum Koronavirus mutacija virusov

mutacija virusov

Virusi stalno mutirajo in več ko je populacije okužene več je mutacij. Imam občutek, da za tega sovražnika nimamo orožja. Celo večkrat lahko zbolimo za isti virus (PRIMER KITAJSKA IN JAPONSKA), kaj šele mutacije. Nikoli več ne bo tako kot je bilo.

In za cel kup drugih virusov, bakteri, bolezni, ljudje so vedno zbolevali in vedno bodo, vedno so bile in bodo bolezni, res ne vem kaj vam ni jasno. Zdaj, ko so videli, kako prestrašeni ste, vas bodo non stop strašili z novimi virusi, na koncu boste umrli od strahu in lakote.

Če tudi ima osem sevov so znanstveniki ugotovili, da niso nič bolj nevarni med seboj in ne vpliva na smrtnost. Tako, da tvoja domišljija naj ostane v tvoji glavi.

In za cel kup drugih virusov, bakteri, bolezni, ljudje so vedno zbolevali in vedno bodo, vedno so bile in bodo bolezni, res ne vem kaj vam ni jasno. Zdaj, ko so videli, kako prestrašeni ste, vas bodo non stop strašili z novimi virusi, na koncu boste umrli od strahu in lakote.
[/quote]

Res je kaj so naši prvi ljudje na zemlji, morali vse preboleti, da smo mi tukaj in pišemo. Najhujše viruse, parazite, bakterije, vojno, spremembo ozračja, in so preživeli brez medicinske pomoči. No nekateri, da smo mi tu, danes.

Znanstveniki zaenkrat ugotavljajo, da so sevi novega koronavirusa le nekoliko spremenjeni, na področju smrtnosti pa ni prišlo do sprememb. To dobro novico med drugimi potrjuje računski biolog Trevor Bedford, ki na podlagi vzorcev, ki jih pridobiva z vsega sveta, na svoji spletni strani nextstrain.org sledi genomu virusa.

Kot izpostavlja Bedford, novi koronavirus mutira približno dvakrat na mesec, kar da je popolnoma normalno za virus. Pri gripi in navadnem prehladu je hitrost mutacij podobna, pri gripi celo nekoliko hitrejša, je nedavno zatrdil na Twitterju.

To mutacijo si mi neizobraženi ljudje ne znamo pravilno predstavljati ampak si predstavljamo medijsko in kako je to neki bav, bav.

Je en napisal, kdaj virus mutira, 15 v mesecu ali zadnjega v mesecu, hahahaha. Ljudje imajo še smisel za humor. Bravo.

New Report

Close