Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mutsy Evo

Mutsy Evo

Ima kdo izkušnje z vozičkom Mutsy Evo?
http://www.kiddies24.de/shop/en/Strollers-Carriers/Sport-Strollers-Shopper/Mutsy-EVO-Pushchair-Black-RED-2012::26185.html

Jaz sem se odločala med Evo-tom in rabljenim 4-Riderjem in sem se odločila za slednjega.
Dobila sem ga za 300€ odlično ohranjenega z max dodatne opreme. Zelo zadovoljna!

Hvala za mnenje in super, da ti je všeč. 4 Rider meni ni všeč – je v primerjavi z Evotom večji in težji, naslon se čudno uravnava, ne poleže se čisto oz.ni primeren od rojstva dalje, pa še precej nestabilno mi deluje, ker ima precej visoko težišče. Pa tisto sprednje varovalo je kar nekaj – manjšemu otroku ni v nobeno pomoč, pravzaprav mu precej ovira pogled. V bistu se mi zdi, da je za majhnega otroka športni sedež čisto neprimeren (sploh tam na prehodu iz košare, ki jo moraš imet (pa je jaz ne bi, ker nimam ravno veliko prostora v avtu)). Glede na moje izkušnje ta 4rider ni ravno najboljša izbira za otroke od enega 6. meseca dalje, ker je sedež preširok, kasneje pa se vsaj moji otroci niso več vozili (tam od enega leta dalje definitvno ne več). Zato pa iščem voziček, ki je malo manjši, lažji, se enostavno zloži in je športni del primeren od rojstva dalje. Pa tudi cena za voziček EVO s samo športnim delom je tam 310 EUR. Zato pa me zanima, če ima katera izkušnje z njim.

Si si prebrala oceno uporabnika tam na spletni strani kjer ga gledas? Je prav obsezno nspisano.

Ja, sem, pa še kje, samo me vseeno zanima še kakšno mnenje, npr. kako je z ročajem, ki ni teleskopski in se spreminja samo naklon – kako se to obnese pri prehodih na pločnik in z njega? Je dovolj trden, da se ne razmaje vse skupaj po določenem času?

Imam Mutsy 4-riderja in opazila sem točno te pomankljivosti! Pa tako opevan je bil ta 4rider, meni je ful žal, da sem ga kupila. Tudi košara mi ni bila všeč – zelo plitva, trdo ležišče. Odsvetujem.

Ok, veliko časa je že minilo od tega vprašanja, predvidevam, da so se nabrale izkušnje uporabnic. Ker je voziček EVO trenutno v akciji v BC, bi želela, da jih delite z nami!

Hvala in lp.

New Report

Close