Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Muziciranje sred naselja

Muziciranje sred naselja

Pri nas so bili okrog Romi in igrajo na harmoniko.Prideta dva pod balkon in punca moli roko v zrak da ji vržemo kej denarja fant pa muzicira.In to pol ure nažigajo tisto svojo muziko in sem jim kar povedala svoje,da bom poklicala policijo , če se takoj ne spokajo . A to je sploh dovolen tko muzicirat v naseljih ??

mhm, , pa sexat tud veš, sam kondomček jim vrži-varnost veš, če pa bo orala sekala, pa ne pozabi ene ščetke posodit najprej , da si poščetkajo zobe, jebi ga-preventiva

Kaj ima pa to veze s mojo temo ???

sitna si in tečnaa, jasno.tečnaaaaaaaaaaaaaaa

Zakaj pa ? Sej jaz nimam nič proti njim ampak se mi pa tole zdi mal preveč.

lej tudi jaz sem doma sredi naselja in se večkrat zgodi, da se pripeljejo mulci, parkirajo avto in nabijajo da je veselje, pa kaj naj, naj tule morim in težim, kličem policijo, pa sej smo bli vsi mladi, čeprav nekateri niso delali bedarij, mislim da se vsi spomnimo mladih dni, če pa so to romi, so pač romi, lahko bi pa bil kdorkoli:(((

Res je, težiš ko kaka tercialka.

No super.In s čim težim ??Pač povem svoje mnenje tako kot tud vse ostale ,če se pa nekdo ne strinja pa me označi da težim ,pač imam svoje mnenje in očitno ne mislem isto kot večine .

A tebe pa ne bi motlo da bi ti tam pod balkonom en cigu migu špilav ???

Ma ne, saj pred časom je tudi ena pisala, da ji gredo na živce romi, ki igrajo pod oknom, pa so ji vse pritrjevale, da ima prav.

Ti pa si v različnih temah že malo najedala, pa so te zdaj označile za težakinjo, kaj češ.:))

K nam tudi pridejo pod blok, takrat ugasnem radio in jim prisluhnem – saj lepo igrajo – in tudi, dokler so samo pred blokom me ne moti, ko bodo prišli pred vrata zvoniti bom pa drugače govorila.

Kaj pa sem najedla ??

V temi o samozadovoljevanju kar precej.:))

Oni pridejo vsaj ob normalni uri. Cerkveni zvonovi zvonijo bolj glasno in pb bolj nemogocih urah, pa komu se lahko pritozim? Da o tistem kruhu zjutraj, ko nabijajo Avsenike, ne izgubljam besed.

In kaj te motijo cerkveni zvonovi ??

ravno tko k tebe romi

Verjetno jo zbudijo iz najbolj sladkega spanca ob 7. zjutraj v soboto ali nedeljo, hehe. Kaj pa tebe motijo romi?:)

Pod to se podpišem.
Kar je čez dan je sprejemljivo ampak to nabijanje od jutra do jutra je pa nekaj nesprejemljivega. Kot da nimamo svoje ure.

pa pri čmrljčku tudi 🙁

Prav imaš! Mene tudi moti cerkveno zvonjenje, še posebno zato, ker je zvonik oddaljen 30 m od moje hiše, zvonovi pa bijejo vsakih 15 min, 24 ur na dan! Ob polni uri odbijejo tolikokrat, kolikor je ura, ob 7h in 19h pa nabijajo po 5 min. To mi šele para živce!

New Report

Close