muzika!!!
živjo punce! do danes sem samo spremljala tale forum in pobirala nasvete in ideje, zdaj pa mi malo voda v grlo teče, pa bi rabila nasvet! In sicer – najina poroka bo že čez dva meseca, no pravzaprav se nama je kljub temu, da nisva rojena organizatorja in načrtovalca vse lepo sešlo – ura pri matičarju prosta, v cerkvi tudi pa še izbrana gostilna… Ker pa jasno ne more vse it kot po maslu sva še brez muzike. In še precej zahtevna sva povrh! Torej – ali katera pozna kakšen dober bend, ki pa bi nama in najinim svatom prizanesel z igricami in narodnozabavno muziko. malo sem že pobrskala po temle forumu, in prišla do kontrabanta – ki pa je zaseden in pa export-b (ki pa je predvidevam – zaseden – glede na to da vidim da so se nekatere pametno dogovorile že za avgusta). Poznate mogoče še koga? Prav bi mi prišle tudi informacije o kontaktu!
pozdrav, kati
nekaj predlogov, le da je skupina de žur za 14.6. že zasedena, bodo igrali na moji poroki!!
GLASBENE SKUPINE:
SKUPINA DE ŽUR 041 508 056 – Janez Doltar
(zabavno-glasbena skupina s širokim repertuarjem in animacijskim programom; poudariti moram, da so to vrhunski vokalisti, ki so s svojimi nastopi osvojili tudi tujino;
dva pevca in dve pevki)
SKUPINA SHOW MIX 031 540 024 – Sašo Svetko
(zabavno-glasbena skupina, ki se vam med drugim predstavi tudi s programom ABBA;
dve pevki in dva pevca)
ČRNA MAČKA 041 429 339 – Jani Čerček
(trio in več; z bogatim repertuarjem in animacijo. Predstavijo se vam tudi v akustični izvedbi, ki se je izkazala kot dobra popestritev programa)
MARJAN METELKO 041 745 978
(samostojni pevec, ki izvaja zabavno-glasbeni program)
Napisala sem vam osnovne informacije, vendar to še zdaleč ni vse. V kolikor si boste zaželeli druge vrhunske glasbenike, vam ponujamo duo BALALAJKA, duo IRA ROMA, dalmatinsko skupino MORE, LANTERNA, trio Vladimirja Hrovata (harfa, kitara in ustna harmonika), violinistko in kitarista (tudi v kombinaciji s klavirsko harmoniko), skupino OBJEM, duo MAK, mogoče si želite humorista kot je npr. MAMA MANKA, češke humoriste, ki hodijo po steklu, bruhajo ogenj in organizirajo predstavo skupaj z vašimi svati, plesne skupine, ognjemet
To so vsi bol profi in mogoče tudi več stanejo??
Lep pozdrav.
PS. kdaj pa imaš poroko??
hvala za vse nasvete! ja moj dan je pa 14. 6. – in se kar hitro približuje – midva pa še doma nisva povedala…(kaj šele da bi imela že obleko, pa čevlje – sicer pa glavno da imava matični urad, cerkev in gostilno zrihtano!!!).
pravzaprav pa imaš prav – poskusit ni greh. Kar se pa tiče raznih požiralcev ognja pa akrobatov ali karkoli že – pa mislim da bo že tako ali tako cerkus, ker mava toliko svatov, ki se jim niti sanja ne kaj jih čaka čez 14 dni v nabiralniku – vabilo!
lp
kati
a mi lahko kaj več razložiš o skupini de žur. Koliko pa ti bodo računali, saj jaz se tudi dogovarjam z njimi za igranje na poroki.
lp, tanjaVesna je pisal/pisala:
>
> nekaj predlogov, le da je skupina de žur za 14.6. že
> zasedena, bodo igrali na moji poroki!!
>
>
> GLASBENE SKUPINE:
> SKUPINA DE ŽUR 041 508 056 – Janez Doltar
> (zabavno-glasbena skupina s širokim repertuarjem in
> animacijskim programom; poudariti moram, da so to vrhunski
> vokalisti, ki so s svojimi nastopi osvojili tudi tujino;
> dva pevca in dve pevki)
> SKUPINA SHOW MIX 031 540 024 – Sašo Svetko
> (zabavno-glasbena skupina, ki se vam med drugim predstavi
> tudi s programom ABBA;
> dve pevki in dva pevca)
> ČRNA MAČKA 041 429 339 – Jani Čerček
> (trio in več; z bogatim repertuarjem in animacijo.
> Predstavijo se vam tudi v akustični izvedbi, ki se je
> izkazala kot dobra popestritev programa)
> MARJAN METELKO 041 745 978
> (samostojni pevec, ki izvaja zabavno-glasbeni program)
>
> Napisala sem vam osnovne informacije, vendar to še zdaleč ni
> vse. V kolikor si boste zaželeli druge vrhunske glasbenike,
> vam ponujamo duo BALALAJKA, duo IRA ROMA, dalmatinsko skupino
> MORE, LANTERNA, trio Vladimirja Hrovata (harfa, kitara in
> ustna harmonika), violinistko in kitarista (tudi v
> kombinaciji s klavirsko harmoniko), skupino OBJEM, duo MAK,
> mogoče si želite humorista kot je npr. MAMA MANKA, češke
> humoriste, ki hodijo po steklu, bruhajo ogenj in organizirajo
> predstavo skupaj z vašimi svati, plesne skupine, ognjemet
>
>
> To so vsi bol profi in mogoče tudi več stanejo??
>
> Lep pozdrav.
>
> PS. kdaj pa imaš poroko??
Priporočam DUO MAGIC, imata tudi čarovniški program za otroke in odrasle, zelo zanimivo in prijetno, tudi zabavno. Izvajata zabavno glasbo, lahko tudi brez narodne. Če se zabava podaljša, ne računata dodatnih ur – pri nas se je za več kot eno uro, pa je bila cena enaka. Kvalitetna glasba, konkurenčna cena. Ne bo ti žal. Pokliči ju na 041 567 325
Probejte pri http://www.ansambel-ponocnjaki.com, mogoče so še fraj
Pozdravljena Kati!
V primeru, da te interesira band, ki igra slovensko glasbo, hrvaško, zagorske, angleške, dalmatinske…
Zna poskrbeti za dober program in žur.
Potem prosim za več informacij kontaktiraj moj mail: [email protected]
Hvala in Lp
MAJA
Internet je široko prostranstvo, kjer vsak lahko najde kaj zase …
Ali pa tu le ni tako slabo?
in tudi tu se je smelo o ansamblih pisati javno, dokler je bila debata na nivoju. Ko pa je nekaj mesecev postajale le še tema za obkladanje, nesramnosti, žaljivke in samopromocijo, smo morali nekaj narediti. Misli, da to razume vsak razumen ćlovek.
Pa lep dan!
LP,
Lenka
Midva sva se poročila letos in na najini poroki je igral ansambel Poljanšek. Bil je žur do jutranjih ur, igrali so vse zvrsti glasbe, imeli so nekaj svojih skečev, iger,.. Najini svati že nekaj časa po poroki samo govorijo o najini zabavi in o tem kako so bili navdušeni nad ansamblom. So vredni izbire in cenovno ugodni!! 🙂