Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija My brother Tom (UK 2001)

My brother Tom (UK 2001)

V torek sem si ogledala film Moj brat Tom, ki so ga zavrteli na Slo2 ob 22.30. Film me je kar prizadel. Če ga je kdo gledal, naj pove svoje mnenje.
Lp, Tina

Jaz sem ga gledala in sem čisto notri padla. Redko se mi zgodi, da sploh ne nameravam gledati nečesa, ampak me to tako potegne vase, da gledam do konca. Nič premorov za wc, hrano, ničesar. Taki filmi so mi res všeč. Njihova skupna točka ni žanr ali zgodba ali karkoli, ampak to, da me prepričajo do te mere, da to zame ni več entertainment, na popkorn sploh ne pomisliš, preveč te zanima film, da bi mislil na take obskurne zadeve. Pogledala sem, kaj o tem filmu pravijo na imdb.com in bila presenečena, da je bilo tam samo eno mnenje, pa še to precej slabo. Ne vem, meni je bil film preprosto zelo všeč. Posrkal me je pač in to je redka kvaliteta filma, vsaj zame. Da film postane dogodek, ne pa pripetljaj.

iri: se strinjam… Ko sem preklopila na slo2, kar nekako daljinec ni vec hotel nazaj v roko, da bi “presaltala” drugam… Ne vem, tudi mene je film nekako potegnil, ceprav je bil glede na moj bioritem ob casu, ko ponavadi zaspim (pa naj bo film ali kaj drugega na tv se tako zanimivo). Po tem filmu, pa sem menda bedela se kaksno uro – enostavno nisem mogla zaspati… Vsekakor zanimiva “izkusnja”…

New Report

Close