Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek My cycle prah. Dodatek

My cycle prah. Dodatek

Živjo, je tukaj katera ki uživa dodatek my cycle? Kaj pomaga? Rezulati?

To pa tudi mene zanima ker vsiljujejo ta izdelek kamor kliknem in ne morem da ne bi bila skeptična..zelooo. Vsekakor bi mi prav prišlo nekaj kar deluje kot obljubljajo..ma ne rqbim ahojšat iz lufta..že da odžene napihnjenost in doda nekaj energije…bi bilo super.

Prav preveč reklamirajo, da bi bilo res ok.

Meni ne pomaga.

Mogoče še katera ki je uporabljala lahko pove svoje mnenje?

Ce ze hoces kaj, pojdi na iHerb stran, poisci Vitex ali Ashvagando, glej prodajanost in ocene, pa kupi za 1/4 cene tega napitka.

Ce se ti pa zdi, da ti samo to lahko pomaga, poisci na iHerbu tocno te sestavine, bos dobila boljsi in bistveno cenejsi izdelek.

Pozdravljene, izdelek uporabljam cca dva tedna in sem napihnjena kot balon. Počutim se kot nosečnica, ker se mi lušta junk food. A je katera zasledila na njihovi spletni strani kakšno okence za reklamacijo?

Norica hoče mnenja samo od bab, ki so bile zadosti nore, da so to kupile.

hehehe

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7079, 06.06.2025 ob 20:55

Pozdravljene, izdelek uporabljam cca dva tedna in sem napihnjena kot balon. Počutim se kot nosečnica, ker se mi lušta junk food. A je katera zasledila na njihovi spletni strani kakšno okence za reklamacijo?

Tukaj, v pogojih poslovanja, pod točko 6  :https://goldentree.si/pogoji-poslovanja  

New Report

Close