Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek My world, lyconet nakupovalna korporacija in delnice

My world, lyconet nakupovalna korporacija in delnice

Lp

Koliko zaupate my world lyconet marketer, vključene so trgovine kot so omv, špar, dm…

Seveda moraš delat da lahko dosežeš zastavljeno, ali pa vložiš da postaneš delničar podjetja, ker podjetje gre letos na borzo.

Povejte ste bili na teh predavanjih.

Veliko ljudi je tukaj notri v to vložilo ogromno denarja, tudi navadni ljudje ker verjamejo da bo nekaj iz tega kar mislim da bo ali pač…

Je kdo v tem…

Moja sestrična je bila ko je bilo še v Avstriji, tam se jih veliko sanka , mogoče če si prvi in se delaš da nič ne veš

Kako prvi, in se delaš da nič ne veš.

Kaj pa si mislite o tem da gre to letos na borzo?

Borza….hahaha…verjetno na borzo dela.

Poznam ene par ki so v tem. Fanatiki, obsedeni z mrežnimi marketingi. Skozi sanjajo, da bodo obogateli, a zaenkrat še niso. Ne s Herbalifeom ne čim drugim. Tudi s tem ne bodo. Sanjači jim jaz pravim.

Odgovor na objavo uporabnika
sanjači258, 08.05.2023 ob 19:36

Poznam ene par ki so v tem. Fanatiki, obsedeni z mrežnimi marketingi. Skozi sanjajo, da bodo obogateli, a zaenkrat še niso. Ne s Herbalifeom ne čim drugim. Tudi s tem ne bodo. Sanjači jim jaz pravim.

Ne vem sliši se obetavno, če gre na borzo to

Gre se za nakupovanje.

Zdej ne vem, poznam da je zelo veliko ljudi vložilo v to zadevo in se čaka ker se ubljublja velike donose.

nisem vložila niti centa

uporabljam pa kot plačilno aplikacijo, ker imam par procentov popusta recimo v šparu, OMV, hervis, sportina …

kakih 100 eur na leto se nabere

Odgovor na objavo uporabnika
My world, 07.05.2023 ob 21:13

Lp

Koliko zaupate my world lyconet marketer, vključene so trgovine kot so omv, špar, dm…

Seveda moraš delat da lahko dosežeš zastavljeno, ali pa vložiš da postaneš delničar podjetja, ker podjetje gre letos na borzo.

Povejte ste bili na teh predavanjih.

Veliko ljudi je tukaj notri v to vložilo ogromno denarja, tudi navadni ljudje ker verjamejo da bo nekaj iz tega kar mislim da bo ali pač…

Joj Kakšna borza , nič ni od tega denarja ni podjetje je zelo blizu stečaja

New Report

Close