MŽ odnosi: kar daješ to dobiš?
Včasih pravijo, da kar daješ, to dobiš. Pa iste sorte ptic skupaj letajo. Gliha vkup štriha.
Pa je res tako, kar se tiče MŽ razmerij?
Jaz ne maram laži, varanja, izigravanja. Nisem še varala moškega, nisem lagala. Niti nisem nikoli nikomur čekirala žepov, mobitela. Nisem bila ljubosumna, če se je družil, govoril s kako žensko. Pač sem zaupala.
V zameno pa vedno znova dobila laži, laži, varanja, izigravanja. Recimo se zaljubila v moškega, ki se je predstavljal, da je samski oz ločen. Omenil je dva otroka. Kasneje se je izkazalo, da je poročen in da ima precej več otrok. Kakšne zgodbice je vse napletal. Adijo pamet.
Potem drugič sem bila prepričana, da je poštenjak, fajn možak. Spet ločenec, zato sem bila skeptična. Ampak je bilo videt, da je vse super in fajn. Ni skrival svojih domačih, ni bilo videt kakih igric. Ja pa ja, spet cel kup laži. Našel si je drugo, meni pravil pravljice, njej pa tudi verjetno.
Ker mi ni do tega, da bi čekirala moškega pri njegovih kolegih, preverjala njegov telefon, vse nekaj nadzirala… ker sem pričakovala, da če jaz ne lažem, da on tudi ne bo pa se vedno znova opekla… sem se odločila, da sem z moškimi opravila. Poštenih ne pritegnem, lažnivcev imam za celo življenje dovolj.
Za tisto ženo vem, da mu ni zaupala. Mu je čekirala telefon pa vse in me odkrila (jaz pojma nisme imela o njej). Pa se je potem izkazalo, da je to njegova stalan praksa. Najde si ljubico. Žena izve, jo zmerja. On par mesecev mir, potem najde drugo, spet žena njo odkrije, jo zmerja… tako, da nas je bilo kar veliko na njenem seznamu.
Za drugi primer pa ne vem. Po mojem ni nič vedela za njegovo preteklost. Jaz pa tudi nisem vedela, da sem njegova preteklost. Niti ne vem ali je še z njo ali je že katera drugga, tretja…