Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MŽ prijateljstvo

MŽ prijateljstvo

Imam moskega prijatelja. Ja, je zelel vec, pa sva zadevo resila. Vedela sva, da se ne bova vec videla, ce ne bova sla cez to. Tako kot on pomaga meni, jaz pomagam njemu. Vec kot 20 let. Prijatelja sva ostala tudi, ko sva imela partnerja. Ja, ni bilo vec toliko casa za druzenje, sva pa bila veliko na telefonu in sva cvekala enako kot ce bi v zivo. Izjeme potrjujejo pravilo. Druzim se vecinoma z moskimi. Tudi ce mi kdo od sodelavcev pride pomagat kaj pri hisi, mu jaz vrnem z necem, kar se njemu ne da pri hisi narest, npr posadit roze ali pomiti okna. Ni vse seks in romantika no. Predvidevam, da vsi znate brat energijo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimen264, 08.06.2025 ob 20:27

Imam moskega prijatelja. Ja, je zelel vec, pa sva zadevo resila. Vedela sva, da se ne bova vec videla, ce ne bova sla cez to. Tako kot on pomaga meni, jaz pomagam njemu. Vec kot 20 let. Prijatelja sva ostala tudi, ko sva imela partnerja. Ja, ni bilo vec toliko casa za druzenje, sva pa bila veliko na telefonu in sva cvekala enako kot ce bi v zivo. Izjeme potrjujejo pravilo. Druzim se vecinoma z moskimi. Tudi ce mi kdo od sodelavcev pride pomagat kaj pri hisi, mu jaz vrnem z necem, kar se njemu ne da pri hisi narest, npr posadit roze ali pomiti okna. Ni vse seks in romantika no. Predvidevam, da vsi znate brat energijo.

Bravo

Samo zaradi koristi in nič druga,

Pa čeprav bodo ženske tajile, je to edina resnica.

.

Srce125, 08.06.2025 ob 20:19

lloyd, 08.06.2025 ob 18:18

Smile121, 08.06.2025 ob 17:54

Anonimno 5025, 07.06.2025 ob 19:15

Vprašanje za ženske. Zakaj date moškega v friend zone. Kaj takšnemu moškemu manjka, da z njim nočete biti par. Kaj vam takšen moški prinese v vaše življenje. Kaj vse mu zaupate oziroma mu zaupate več kot vašim prijateljicam. Ste se kdaj zaljubile v vašega prijatelja.

Ma Jaz imam rada ljudi in debato o življenju ali na sploh lahko vodim z moškim ali z žensko.  Pri tem mi je vseeno kako ta moški izgleda. Ni treba, da me spolno privlači,  da sem njegova prijateljica.

Moški pa nima prijateljic. On bi vse pofu kal.

Nehaj si domisljat, da je ženska tvoja prijateljica, ker hoče  f uka t s tabo.

Zbudi se. Spolno ženske privlačijo samo lepotci.  Ti ocitno to nisi. Sprijazni se.

Zanimiva misel. Hec je v tem da so bolj rinile vame, kot jaz vanje.

Ubogi revež, tebe stalno te nesrečne babnice preganjajo. 😁

Zmeraj manj 😀 Ni jih bilo ne vem koliko  ampak ja tiste ki so rinile vame, so samo zaradi tega. Zdaj računam da bo počasi mir.

Moje mnenje je. Ali je v moškega zaljubljena. Ampak ga ne more imeti ker ji je nedosegljiv, zato je to njena edina rešitev, da se družita.

Ali pa zaradi raznih uslug, pomoči, pogovora. Vedno je pa v ozadju, da bo imela korist. V takšnem primeru ga hitro odjebe, ko ga ne potrebuje.

Se mi zdi, da se prijateljice zelo hitro začnejo vpletati, če je njihovemu prijatelju všeč kakšna druga ženska. Sploh, če sta oba samska. Je treba kar z rezervo vzeti MŽ prijateljstva. Lahko pride do hudih situacij, ko se razkrije, kaj si je kdo od njiju v resnici želel.

Komentiral bi samo to, da JE možno tako prijateljstvo, ampak med zrelimi, čustveno uravnovešenimi in razgledanimi moškimi in ženskami, pa razumite to kakor hočete, pa lep dan želim!

Edino pravo prijateljstvo je lahko samo med moškim in žensko, ker ženska prijateljstva so zelo odvisna od tega, da ni slučajno ena lepša od druge. Moški pa vedno tekmujejo med seboj – kdo bo osvojil lepšo, kdo bo več popil,… Vedno so mi bili in so še vedno moški boljši prijatelji kot ženske pa naj bodo samski ali vezani. Ni kompliciranja, ni fovšije, ni opravljanja,…

Prijateljstvo moškega z žensko je samo podaljšana zavrnitev al pa ohranjanje “maybe” na dolgi rok. Babje manipulacije.

Imam moške znance, sodelavce in so mi super, prav prijatelje pa ne. Nikoli se mi ni obneslo, vedno je potem ta prijatelj imel v resnici drug namen v ozadju in je šlo prijateljstvo po zlu. Tudi nimam potrebe, da bi imela moškega prijatelja, s katerim bi hodila na pijače ipd, ker imam zato moža.

New Report

Close