MŽ prijateljstvo
Imam moskega prijatelja. Ja, je zelel vec, pa sva zadevo resila. Vedela sva, da se ne bova vec videla, ce ne bova sla cez to. Tako kot on pomaga meni, jaz pomagam njemu. Vec kot 20 let. Prijatelja sva ostala tudi, ko sva imela partnerja. Ja, ni bilo vec toliko casa za druzenje, sva pa bila veliko na telefonu in sva cvekala enako kot ce bi v zivo. Izjeme potrjujejo pravilo. Druzim se vecinoma z moskimi. Tudi ce mi kdo od sodelavcev pride pomagat kaj pri hisi, mu jaz vrnem z necem, kar se njemu ne da pri hisi narest, npr posadit roze ali pomiti okna. Ni vse seks in romantika no. Predvidevam, da vsi znate brat energijo.
Anonimen264, 08.06.2025 ob 20:27
Imam moskega prijatelja. Ja, je zelel vec, pa sva zadevo resila. Vedela sva, da se ne bova vec videla, ce ne bova sla cez to. Tako kot on pomaga meni, jaz pomagam njemu. Vec kot 20 let. Prijatelja sva ostala tudi, ko sva imela partnerja. Ja, ni bilo vec toliko casa za druzenje, sva pa bila veliko na telefonu in sva cvekala enako kot ce bi v zivo. Izjeme potrjujejo pravilo. Druzim se vecinoma z moskimi. Tudi ce mi kdo od sodelavcev pride pomagat kaj pri hisi, mu jaz vrnem z necem, kar se njemu ne da pri hisi narest, npr posadit roze ali pomiti okna. Ni vse seks in romantika no. Predvidevam, da vsi znate brat energijo.
Bravo
Srce125, 08.06.2025 ob 20:19
lloyd, 08.06.2025 ob 18:18
Smile121, 08.06.2025 ob 17:54
Anonimno 5025, 07.06.2025 ob 19:15
Vprašanje za ženske. Zakaj date moškega v friend zone. Kaj takšnemu moškemu manjka, da z njim nočete biti par. Kaj vam takšen moški prinese v vaše življenje. Kaj vse mu zaupate oziroma mu zaupate več kot vašim prijateljicam. Ste se kdaj zaljubile v vašega prijatelja.
Ma Jaz imam rada ljudi in debato o življenju ali na sploh lahko vodim z moškim ali z žensko. Pri tem mi je vseeno kako ta moški izgleda. Ni treba, da me spolno privlači, da sem njegova prijateljica.
Moški pa nima prijateljic. On bi vse pofu kal.
Nehaj si domisljat, da je ženska tvoja prijateljica, ker hoče f uka t s tabo.
Zbudi se. Spolno ženske privlačijo samo lepotci. Ti ocitno to nisi. Sprijazni se.
Zanimiva misel. Hec je v tem da so bolj rinile vame, kot jaz vanje.
Ubogi revež, tebe stalno te nesrečne babnice preganjajo.
Zmeraj manj Ni jih bilo ne vem koliko ampak ja tiste ki so rinile vame, so samo zaradi tega. Zdaj računam da bo počasi mir.
Edino pravo prijateljstvo je lahko samo med moškim in žensko, ker ženska prijateljstva so zelo odvisna od tega, da ni slučajno ena lepša od druge. Moški pa vedno tekmujejo med seboj – kdo bo osvojil lepšo, kdo bo več popil,… Vedno so mi bili in so še vedno moški boljši prijatelji kot ženske pa naj bodo samski ali vezani. Ni kompliciranja, ni fovšije, ni opravljanja,…