Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek N e D e L j A

N e D e L j A

Jutro praženo vsem 🙂 !

Poletje je menda , čez dan nekdo kuri nad povprečjem :).
Lipe ob poteh še vedno dišijo …

Zemlja postaja sušna in skrbi me to…
Premišljujem , je poskrbljeno za vse živali ki same ne morejo do vode ?

V Lj ZOO so grdo delali z živalmi ( prejšnja ekipa ) , denar od obnove posočja so prejšnjo rundo spravili v žep …

Medtem ko človek glede na svojo linijo , da bo vitek in gibčen ,se po potki pripelje dekle na inv. vozičku , poraja se vprašanje …mene moti ena pridobljena kila , dekle pa ima povsem drugo željo…

Takala nedeljska razmišljanja me dajejo , ne vem zakaj..še malo pa grem uredit vrt in potem kar na kolo ( kako me to relaksira )ven v naravo , spotoma obiščem lačne živalice ki sem jih po naklučju pri vzponu na hrib videla , menila da so od nekoga , kasneje na TV videla da so zapuščene torej lačne …..njim lahko malo sproti pomagam….toliko zmorem…

Vsem vam poklonim lepe , tople misli , preživite lepo tole sončno , toplo in vročo nedeljo .
Rada imam hladnejše vreme , želela bi malo kapljic dežja za takole malo vmes , nucalo bi …

Sem slišala na radiu nekaj dni nazaj Julio Iglesias…..EL BACALAO …všeč mi je pesem , le kaj pomeni ta naslov ?
Pesem imam zdaj na disku , si jo zavrtim …..
Menda je odvisen glasbeni okus tudi od razpoloženja…..
je fina tudi pesem v tehno stilu …….prenovljena od kingstonov …ko sije luna na obalo…

grem zdej :))))

oooooojej zajček .. tolk modrovanja… :)))

lepo nedeljo!!!

pa cmoka ja 🙂

Ojoj moj Jani ….
si pa pozno vstal , medtem si spal ko zajček je modroval :)))

mhm cmOOka dam , ti dam ti dam*

Bila je nedelja!
Zame sicer mnogo lepša,kot sem si jo sprva zamislil.
Samo take težke teme si dala v post,da se človek zamisli.
Saj včasih nam je pa tud dovoljeno kaj resnega povedat,kajne?
Cmoka Zeko!

Zajček moj,
spet si taksen kot sem te spoznal. Veliko resnic si nam natrosil za to nedeljo.
Ugovarjam lahko le, da je v ZOO prejšnja ekipa delala kaj drugače kot sedanja. To, da so direktorjevi prijatelji pojedli enega medveda, vsaj po moje, ne more odločilno vplivati na odnos do drugih živali. Šele, ko zvem, da ni šlo za imigranta, pri nas tako imenovanega “izbrisanega medveda”, bom verjel v tvojo trditev.

Pa brez zamere. Tekst, “ko sije luna na obalo”, me spominja na prečudovite trenutke… HVALA!

Ljubezen je drugo sonce, ježek

je treba včasih tud mal.. podrnjohat :)))

dobro jutro ponedeljkovo :))))

ti vračam .. cmoka :))

Oj lepo pozdravljen Sp.

Žal in hudo mi je za vse kar preživljate v vaših krajih. Namesto da bi uživali to toplo poletje in se pripravljali na dopust , enako otroci mali in večji , vas tarejo skrbi .in strah …se bo ponovilo ? Včasih je človek tako brez moči ko bi rad nekaj naredil , v tem trenutku jaz ! Ko bi lahko zamahnila s palico in bi vse bilo tako kot je treba , še lepše hiške bi imeli.
Ko je človeku ogrožena eksistenca , v kar sigurno spada domovanje , potem je to hudo narobe.

Vesela sem , da si preživel nedeljo lepše kot si si zamislil da bo in ti želim , da se ti taki dnevi ponavljajo….

Sigurno nam je dovoljeno reči tudi kaj resnega , ja ! Včasih enostavno moramo.

en lep ponedeljek , predvsem mil in spočit , pa še cmoka ti dam …

Ježi,
zdaj mi je pa žal, da se sinoči nisva srečala. Tudi jaz nisem spala ob tej zgodnji jutranji uri, ko si ti hodil mimo. Pa nisem upala vstati, ker če zbudim ta malčka, je potem pol noči zgaga.

Danes pa sem vesela, ko sem videla, da si bil tukaj.
Lep dan, še eden, ki nam je podarjen, ti želim!
Naj se ti zgodi kaj lepega, nepozabnega, enkratnega, da ne bo ostal samo en siv dan v množici drugih. Saj veš, za barve moramo poskrbeti sami!
Eno mavrico ti pošiljam in te pobožam!
pozdravček
D

Ljubi ježek moj najdražji !

Menda res sem se pobrala in se vračam nazaj kot sem bila…Vedno veš anede , čutiš moje vzpone in padce. Le kako jih ne bi ? Kako zelo me poznaš , čudovit si…

Saj bom ostala enaka …..V meni je nekje globoko kjer je srce , nekaj doživetega .. . Nekaj česar nikomur ne dam , nekaj kar ti poznaš in veš kaj je ! Nekaj zaradi česar v bistvu je tudi vredno še naprej živeti , ker mi je bilo dano spoznati , mi je obogatilo življenje in se spakiralo v nekaj čudovitega , ter se shranilo…..ZA VEDNO !

Greva zdaj k ZOO…tkole bo tole…jaz bom malo se še presvetlila glede tamkajšnjih razmer , da ti bom lahko parirala v odgovoru. Ampak saj vidim da veš na kaj sem mislila. Ja , na prehranjevanje z medvedom . Nedopustno , grozljivo in šokantno !! To boli !
A veš ježek , da bolj ko razmišljam bolj vem kako zelo pokvarjen je lahko človek. Pa ne samo v tem dotičnem primeru …Tako malo je iskrenih , poštenih in pravičnih ljudi še ostalo…in ko jih najdeš, jih moraš obdržati , le toliko da se zaveš da ni vse izgubljeno anede ?

Se mi zdi , da je bilo včasih lepše in boljše…ko so bile kočije ni bilo TV , ko so bili odnosi malo čistejši in kvalitetnejši in ljudje bolj čistejši v umu in dejanjih ter spoštovanju…

Ježi…..en citat pesmi za na kraju mojega posta…
tole …

Ko sije luna na obalo
jaz božam ti pižamo,
ki ob tebi je zaspala,
ko je ugasnil ognjemet.
Vse besede so odveč,
a mene ni, če tebe ni,
brez tebe ne obstajam
ne diham, gledam in ne spim.

PS: ljubi , če ti zamerim se boš odkupil ? :)))))))))

papa
tvoj zajček

Vzpon na hrib mi je pokazal , da mi še manjka energije…ali pa so na kolesu čudne prestave pa me blokirajo:)))
Jo bom nadoknadila postopoma …energijo mislim..
Živali nahranila , občutek čudovit !

Narava je ostala prekrasna tam okoli , me je spominjala na rajski kot pri Marički. Morda celo so se je dotaknile moje misli…

Nisem pozabila na bubano severnico , en košek zdravja zanjo …
koker zna bit včasih sitna :)) , spada med krasne ljudi..
Menda mi bo danes skuhala kafee , brez cukra , sicer me je pa ona na to navadila , samo da ne bom spet čakala hehe..
Mi jo je zadnjič skuhala , pozabila prižgat plin potli mi jo je pa hotla še hladit :)))))))))))

Aja , Jani to noč me je spremljal radio Sora …fajn muzika…
poročila prespim hm , slišim le kar hočem :)))))

Spet bo vroč dan….
Ko bom frej nekako zvečer , na kolo..in ven..

Manjka mi konec pravljice , Niobči mi je še ni povedala…

Še vedno ne vem prevoda El bacalao , ve kdo ?

Jani , ti kr ninaj tkole :)))
Veš jaz nekako svojih juter ne dam …kr vstanem mi je lepo…
Vse okoli še spi in mi paše ta jutranji mir.

Ja sej vem , da je ponedeljek , samo a veš ti zakaj jih ne maram. Ker se teden tako dolg zdi zaradi ponedeljka. Zdi se mi en tak razpotegnjen dan , tako dolg…

pa ti rečem takole : dobro jutro ponedeljkovo , daš cmoka zajčku še ?

Jutro sonce

Kakšen košček pa jaz zasedam v tvojem mozaiku

Jutro Sebi..

Tudi jaz moram delat , tko da tole ti še povem pa grem…

Ti veš , da si zajčkov prijatelj , tak velik po srcu in v srcu…..bil in boš ! ti rečem hvala ker me prenašaš tudi takrat ko se zgubim..

hoj zajči 🙂 tud meni bi pasalo malo bol hladno vereme … mi je blo toooolk fino poletje pred poletjem 🙂

drugač pa lačne živalice … ej … tuki pri nas jih je .. niti ne vem kolk .. samo labodov je kr neki … pa ko so lačni se jim ne ljubi iskat hrano … raje poridejo k nam v garažo ker točno vejo da je not koruza za njih … se jim niti ne lub člakat da bi jim natrosila zadevo v vodo … ne … oni raje pridejo in si postrežejo sami 🙂 sej ni problem … sam kaj ko so toooolk napadalni da včas ne vem a je garaža njihova al naša :)))

drugač jih je pa lušno gledat … race se od njih zdej učijo tehnike uspešne kraje hrane 🙂 … ma rac se ne bojim 🙂

fuuul lepo mej … pa fino kolesari 🙂 jaz bom začela jeseni 🙂 … pa še rolanje pride v poštev 🙂 … pa spisek navodil iz maila :))

B.

Oj B…***
He, he parada račk pod taktirko labodov 🙂
To mora bit luštno ! Bi rad zajček to imel tudi…
hecno ja glede lastništva garaže :))))))

se jih jaz tudi bojim , kljunašev :))
Jaz se trenutno bavim z kosovo familijo….oni mlade , moj maček špijunira….hudo tole…

pred mesecem dni se je v ljubljanici tuki pojavil en mlad labod , za videt krasno ampak čudno…sam samcat se je sprehajal gor in dol….zdaj ga ni, menda so ga le vrnili v prvoten okoliš…

hehe , kaj pa mate kukuruz u garaž ? namen ? :)))

Ja kolo , hej lepo , tudi tebi bo septembra.
Glede maila pa , če kaj ne bo jasno vprašaj. Ti povem , sem edinstveni primerek menda ki mu je uspelo. Veliko sem se naučila , veliko vem in kar je najbolj pomembno , zadeva se obdrži ! Počutim se tko ma ti povem enkratno. Tuki sem pravi dohtar , ni čudno da imava tko uspešno ordinacijo :)))))))))))

edin čakajoči pacienti me skrbijo kolko časa bodo vzdržal:)

mam občutek da so zvesti … najini pacienti in nama ne zamerijo … ampak trenutno sem v stanju ko bi jest rabila kej :))

a koruza v garaži :))) mah .. za labode je ane 🙂 pa točno vejo kje je in kako prit do nje … pa si pol sami postrežejo namest da bi počakali … sej ni panike … sam jo razfrčkajo povsod in pol nej jest pospravljam za nimi :)) sej so luškani … 5 je mladih pa fotr in mat, ki sta si tuki na našem zajezenem delu ustvarila primat nad vodo in se tako obnašata … nobenemu drugemu labodu ne dovolita da bi se zadrževal tuki … jeseni .. ko pa so njuni otroci že dovol veliki za samostojno življenje … jih pa spodita na prav krut način od tu … in spomladi se zgodba ponovi … skrbni očka pride po hrano za mamo ki vali jajca … potem pripeljeta pokazat mlade tam maja nekje … potem jih mi futramo … dokler jih onadva ne spodita … reveži pa še hrane ne znajo poiskat sami :(( no … tud to je pač ena stran vsega 🙁 … sam kaj češ … narava gre svojo pot 🙂

ko začnem živet po tvojih napotkih iz maila … pa se ti definitivno javim in te še zaslišim :)) bo še veselo 🙂

B.

ja z dohtari je križ.. pacienti ponavad obupajo pa grejo drgam.. k drugim dohtarjem… dohtarcam… :)))))

živjo Dr. B, živjo Dr. Z!!!

ampak navodila iz maila…. le kaj bi to blo…. hmmmmmm :)?

firbec :))) … navodila kako obdržati paciente … kljub zdravnikovi trenutni odsotnosti :)))

B.

kolesa majo čudne pre(d)stave:)

človk goni u hrib, pa jasn
da nov šlo ku ma pa
bicikl čist svoje predstave o hribih;-)

Kofe BO-ma bom šrom uklopla,
ziher = ziher;-)

ampak na dober kafe se pa splača
tud čakat ne de:))))))))))))))))))))))))

viš tud sitnost je za neki dobra:)

škrat je delele lohka andrkaver,
ku se oglaša
ga nben ne prepozna, ma poli
prosto pot da kšno prijavi;-)

Kej
misliš da se lohka prijavim na kšn
festival (no ja če magnifiko kukar
poje, bom pa tud jaz lohka hripala ne de)?

Kako pa jih?

Ja gor gre počas če sploh gre :))))
hehe bom čakala na kofee ker se res splača , je full dober.
Na festival se lohka prijaviš sam ej maš tko seksi glas se mi dopade zdej ! kruci ferklc tko je !

Tko je to ja..
sicer pa pelji naju na kofiko septembra pa ti poveva , za pokazat boš mogu pa čakat :)))))))))))))))))))))

Sexi je kdo omenil sexi hehehehehehe

a se da napisat

hehe se je že obesu :))))))
ja poklič jo , zdej ma tko seksi glas , me je kar zasrbel mal ker mi je blo všeč:))

New Report

Close