Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek na..

na..

..sredini tedna smo. Novinarji bojo baje nehal štrajkat, seb bo nadaljeval pisanje seminarske itd

Jutro

…..Steph ne štrajka, zato bo napisala, kar mora, šla v službo, skuhala kosilo (tukaj pa bo treba začet štrajkat .-))))
popoldan pa ven, v naravo, ČE bo še tak lep dan kot včeraj……

P.S.

novinarji si s tole “stavko” niso naredili ravno usluge. Večina ljudi /belih in rdečih), jih ne razume, noče razumeti.
Včeraj je tržaški novinar Samsa lepo povedal, da je to, kar počnejo, škandal.
Ne glede na to, da so s svojo stavko želeli ustreči bivši vladi.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

jutro in upajmo da bo

pri meni je zmeraj mešanica upanja, in trdnega prepričanja…….
le sem in tja, me kot žogo “odnese” na oblake….
drugače imam raje realna tla pod nogami, že zaradi strahu pred višino :-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

kaj pa če te odnese do smeha

HAHAHA, DOBR , DA SI ME SPOMNIL :-)))
to se mi pa res pogosto dogaja :-))))))

a ni to lepo

ja, res….
pusteži in sitneži so mi prav poseben izziv.-)))
Se mi zdi, da mi je v posebno zadoščenje, ko jih pripravim do tega, da se zasmejejo……

Le takih, ki hote žalijo, teh se pa izogibam:-(((

cmoka

padel je na plodna tla :-)))
do jutri jih bo zraslo toliko, da bo lahko za vsakega eden :-))))

Sam da bo zame ;o))))))))))))))))))))

KAR SE DOBREGA DA, SE DOBRO VRNE.-)))
Torej…….?!

dobim ;o))))))))))))))))))))))))

Imej se lepo

čao

dobro se res zmeraj vrne:-))
če ne od tistega, kateremu “dobro” narediš, pa od kje drugje…….

od koga pa ;o))))))))))))))))))))

kaj pa vem:-)
recimo od tistega, ki ti pobere scvinčnik, ki ti pade na tla, pa od onega, ki ti posodi vlerčno vrv, če ti avto odpove, pa od tistega, ki te spusti naprej pri zdravniku, če se ti fajn mudi, pa od takega, ki ti zjutraj zaželi vse lepo za dan, ki je pred teboj……………….
a ni na tisoče možnosti od koga.?

lepo povedano

če si v mislih za vsako tako “dobro delo” od popolnih neznancev delaš črtice, magari vsak dan, pa na koncu vidiš, da se jih kar precej nabere…..
Toda če teh “dobrih del” ne opažamo zavestno, kar poniknejo in gredo mimo nas kot da jih ne bi bilo:-)

New Report

Close