Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem na AMZS članarina in ugodnost

na AMZS članarina in ugodnost

Mene pa zanima, če imate vi sklenjeno zavarovanje pri AMZS-ju in v katerih primerih se vam je obrestovalo, da ste njihov član?

Meni je najbolj všeč pomoč na cesti v tujini, do 1500€ ti krijejo strošek. Saj veš, se pokvari ali pa imaš karambol. če mene vprašaš, se AMZS članstvo splača, seveda pa je tudi zelo odvisno, koliko si na cesti in kakšen avto voziš in kako voziš.

Če mene vprašate, se ne splača, tako je kot obvezno zavarovanje. Plačuješ, na koncu so pa usluge bolj boge, če pomisliš, koliko plačaš v vseh teh letih ko rabiš pomoč.

pa saj AMZS ni samo asistenca! Poglej si na njihovi spletni strani, kaj vse sodi pod članske ugodnosti …. kaj vse ti pripada, če si član … že samo to, da greš dvakrat na leto k njim menjat gume, pa olje, pa klimo porihtat zdajle pred sezono, pa da ob koncu leta ceneje kupiš vinjeto … že s tem si deležen ful ugodnosti in prihranka, kar pa je itak bistvo – stanje v denarnici, a ni tko?!,,.pa zdaj imajo top paket – članstvo PREMIUM – večina nas bo šla letos kaj čez mejo in samo pomisli, da se ti kaj hudega naredi…nesreča, poškodba, kraja … http://www.amzs.si/premium/default.aspx
meni je to super naložba…

A morda kdo ve, ali lahko imaš dvojno zavarovanje za tujino. Preko corrisa in preko Amzs-ja.

Hvala za odgovore, Joži

Joži, seveda imaš lahko dvojno zavarovanje, a to ne bi bilo smiselno … če se ti kaj zgodi v tujini, se to rešuje samo s pomočjo ene ali druge zavarovalnice, nikoli pa dvojno!! Kaj konkretno bi pa potrebovala zavarovati…?

New Report

Close