na blagajni mi ni vrnila denarja – kaj storiti?
Kupila sem bone. Račun je bil visok 20,35€, dala sem 50€ in kovanec za 2€, vrnila mi je drobiž (1,65€) ter dala bone in račun. Pa poleg mi je ponudila še en isti račun za v podpis.
Pri drugi blagajni je bil moški, ki je moji malčici (1,5 let) ponudil čokoladice,…..bla bla
Ob vsem tem denarja sploh nisem DOBILA : 30€!!!!!!!!
Opazila sem čez 2 uri, ker vmes nisem nič plačevala.
Sem šla nazaj, pa pravi druga blagajničarka (je bila vmes smena), da ona nič ne ve, denar od zjutraj še ni preštet!!?? – da ga bo preštela šele zvečer….
Nadrejena je šla že domov, po prepiru se izkaže da je zjutraj blagajna štimala, da so jo prešteli – seveda.
Klicali so tudi blag. od zjutraj, pravi da bo mogoče razlika v drobižu (tista vsota ki vedno ostane v blagajni).
Torej ob 19.30 bo denar preštet in me bodo poklicali. Sem 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da denarja ne bo, ker je bi razliko morala odkriti blag. pri dopoldanski smeni!!! Saj tudi drobiž v blag. se prešteje!
Blag. popoldan mi je rekla, da jim ne morem nič, ker imajo na steni napisano: DENAR IN BONE PREŠTEJTE TAKOJ. KASNEJŠIH REKLAMACIJ…..
faak
Naj povem še da je nad blagajno kamera, varnostnik pravi da se posnetki hranijo 30 dni.
Kaj naj naredim?
ALI BI POLICIJA UKREPALA? Ali je to samo in le moja napaka?
Hvala za odgovore.
So klicali, najdli so 20€. Bolje kot nič, čeprav bi rada tudi tistih 10€.
Zakaj?
Ker sem milijon procentna da je v blagajni ostalo mojih 30€, sta možnosti le dve:
1. zmota (torej jim mora ostati po zaključeni blagajni 30€!)
2. goljufija
Po tej logiki je 10€ zgoljufanih. To me boli. Pa kljub tistim opozorilom….vem ja….ampak če dam opozorilo gor: denar preštejte takoj….a to pomeni da lahko goljufam kot mi paše, pa samo to upam da bo stranka prestopila prag………ker če pride nazaj, ji pa itak zapojem: MAMO GOR NAPIS!!! Če za nič drugega gre v takih primerih za dobro ime – četudi jih tisti napis ščiti!
Jaz bi to predvsem vzela kot dobro šolo. Zadnjič se mi je nekaj podobnega skoraj zgodilo na Petrolu, pa sem na srečo še pravočasno ugotovila (še na blagajni), da mi je vrnila 10 evrov premalo – plačala sem z bankovcem za 20 evrov, prosila me je še za kovanec za dva evra, potem pa mi je vrnila drobiž do 10 (+ 2) evrov . Ko sem rekla, da sem ji dala bankovec za 20 evrov, je šla takoj pogledat na posnetek. Mislim, da tak pregled posnetka tudi ti še vedno lahko zahtevaš.