Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na božični večer je domov pripeljal ta novo

Na božični večer je domov pripeljal ta novo

Laz laz in se enkrt laz ma kaki odg dejmo no pazi da oce je pride z maceto?? Pa kaj je z vami sm muslimanka pa nismo usi tok verni mojih ne moti druga vera sploh se mi ne umesavajo v zvezo kaj sele da bi hodili komu na vrata grozit sej niste resni ce se mata rada pusti jih

Ma ti si totalna budala hahahah

Pod krinko ljubezni muslimani iščejo žrtve, da se infiltrirajo v naše domove.

To je obenem tudi napad na našo tradicijo.

Hja, obenem pa je zaljubljenost tudi slepa, ko spregledaš je ponavadi že prepozno.

Ah…dejte ne srat ze enkrat s takimi forami…in ce je muslimanka? A mislite da so vsi muslimani kr verni? Ste fukjeni v glavo vsi skup.

“Pod krinko ljubezni muslimani iščejo žrtve, da se infiltrirajo v naše domove.”

Ja, to je res, ampak tako delajo samo pri bogatih in vplivnih, od katerih bi radi koristi. Npr. če bi se kakšen sin Jankovićevih, Kučanovih,  pač elite. potem je to ja načrtno, ker je tako Mohamed delal. Tako je dobil politično moč v Meki in muslimani to vedo.

dobro bi bilo prebrati od avtorice teme, če sta še skupej po 1 letu…

Je že obrezan, če jo je domov pripeljal.

Odgovor na objavo uporabnika
Ateistična mati, 27.12.2022 ob 10:45

In to muslimanko! Nismo versko nestrpna familija, pa vendarle,  lep vas prosim no, muslimanko. Prijazna, luštna, družbeno zelo aktivna, baje niti ne prav zelo verna, bolj zaprisežena njihovi tradiciji in podrejena očetu. Ko sem sina dobila na samem sem izrazila skrb, on mi je zatrdil, da ni potrebe, da so njega njeni lepo sprejeli in da nimajo nič proti njuni vezi. Sedaj sem samo še bolj v skrbeh. Zakaj bi si človek oteževal življenje, sploh, ker je v morju toliko rib!?

Nismo mi neki premožni ljudje, da bi npr človek misli, da fanta druge vere sprejemajo zaradi koristi. Pri njih, kolikor mi je znano, versko mešani zakoni niso zaželeni, se velikokrat svojih hčera kar odrečejo, so pa tudi veliko tradicionalisti. Ne želim si, da se sin naredi kakšno neumnost, v smislu, da sprejme njeno vero. Mi še svoje vere nimamo.

Upam in tudi moliti začnem, da je dekle bolj sinova muha enodnevnica, res pa je, da punc ne vozi kar tako domov. Zamenjal jih je kar nekaj, ta zdajšnja je tretja, ki je pristala pri nas doma.

Kaj naj si mislim o novi punci in njuni vezi? Kako bi vi sprejeli otrokovega partnerja za katerega bi sodili, da veza ne more uspet zaradi verskih ali kulturnih razlik? Koliko bi poskušali vplivati na otrokovo mišljenje?

Vem, da na sina ne morem vplivati kaj dosti, niti ne želim, ipak je odrasel fant s svojo pametjo in svojo voljo, rada bi le razumela.

Se strinjamj.Sami problemi prej ali slej.Žal smo tako različni da bi si enkrat lahko vsi nehali zatiskati oči.Žal resnica je ta.

Vse bo vredo do takrat ko bo denarja in streho na glavi .pol se pa začne.

DA meni pripelje muslimanko domov se odrecem lastnega sina in ga zabrisem cez vrata. IZDAJALEC je to, ne druzinski clan !! Nasi dedki so kri dali za cisto Evropo, nekdo pa se na to poserje. Sram naj bo vasega sina, kaj se gre !! Vprasajte se po casti in ugledu druzine, ki vam jo nacenja !!!!

bu276, 27.12.2022 ob 12:51

Ne laži, ali je sin že prestopil v islam, ali pa bodo babo pobili sorodniki, iz islama se ne izstopi, nikoli ne bodo dovolili da se baba poroči s kafirjem, to je nevernikom, slabo oceno si dobila za spis.

lp

Točno tako, islamistka ne bo nikdar vzela brezbožca, prav tako ne žida ali kristjana, pač familija ne dovoli, vem za tipa kateri je Iranko nategnil , njo bi ubili če ne bi podpisal prestopa v islam.

V čem pa bi bil problem, moj bratranec enako in sta že 10 let srečna z enim otrokom. To je zgolj verska frustracije ta starih. Doma imeli pomisleke na obeh straneh. A stvar funkcionira. Oni ne prevec tradicionalni. Kar se tiče praznikov, jih je pač več. S tem se ne obremenjujejo.

rezultat vzgoje, 27.12.2022 ob 13:18

Ne vem, kaj se vsajaš, če vi še svoje vere nimate, kot pišeš. Otroka si ateistično vzgojila, zato nima svoje vere, ki bi ji pripadal, druge pa ga očitno ne motijo. No, ker nima svoje vere, mu bo ona lažje vsilila svojo. Tako je z brezbožniki. Muslimani imajo načeloma več spoštovanja do kristjanov kot dot istih, ki niso nič.

Da bi bil kar tako malo z njo za štos, to pri muslimanih ne gre. Če bo spal z njo, jo bo moral poročit.

Jaz v tem  ne vidim kašnega silnega problema. V kolikor se tvoj ateistični sin sploh zaveda, kaj pomeni imeti muslimanko za punco. Se pa bojim, da se ne.

Bodo Težave ko bo poroka in predvsem otroci. Tako to je. Medeni bodo dokler ne pridejo otroci.

Zakaj praznuješ božič, če si ateist. To je tako kot alkoholik, ki še danes ni pil s flašo pira v roki. Nekdo ki sebi pravi, da je ateist potem pa praznuje poganske/fake krščanske praznike je zame tudi fake ateist. Tako, da tvoja verska pravljica takoj pade v vodo kaj si in kaj nisi, ali pa maš sindrom latentnega pedra, ki si noče priznat da je.

V splošnem, lahko zakon brez težav uspe, vendar je izjemno odvisno od tega, iz kake muslimanske družine prihaja dekle. Poznam družino, kjer je punca kot študentka prišla v Slovenijo in tukaj ostala in imata danes dva otroka in živijo krasno. Punca prihaja iz zahodu neprijateljske muslimanske družine, vendar visoko izobražene in “bojda” civilizirane. Redno obiskujejo to državo in vsakič pridejo živi nazaj. Bi pa verjel, da je zadeva loto.

Kar se tiče pa muslimanov v mojem domu pa: če bi bila to punca, ki se zna obnašat in ne posiljuje vseh okoli sebe s svojimi verskimi bedarijami ok, če se mi bo pa ob 12tih na obisku obračala v meko pa sorry… pojdi tja od koder si prišla. Mulc si bo svoje življenje fural sam, dokler ne živi pri tebi, se ne vtikaj tja, kamor tvoj nos ne spada.

Ti si bolana, komentatorji pa ste prizadeti.

Jaz imam punco z vzhoda ( Taivan ) pa vam povem, da je vse samo v glavah ljudi. Sprejmi in jima zaželi srečo.

Tole pa je šlo že predaleč. Toliko sovraštva do drugih in drugačnih imate, da je že bolno. Vsak narod je dober in slab in mi smo tudi med njimi. Poznam veliko mešanih zakonov in nimam slabih izkušenj. Malo bolj so trdi s Kosova tam je bolj trda vzgoja, ampak imam tudi primer, ko se je sin poročil s Slovenko in se vsi dobro razumejo. Posploševati pa ni dobro za nobenega in širiti toliko gneva, če ne poznaš ljudi. Tudi moja sodelavka je proti muslimanom pa je hčera ravno z Bosancem. Vedno smo ji govorili, da karma vedno pride in vse vrne. Tudi vi se zamislite, če imate otroke, da se vam ne bo zgodilo isto. Zame je človek tisti, ki se zna prilagodit in je človeški  in ni nikoli manj vreden kot sem jaz.

Namesto, da bi bila hvaležna, da boš 1 X mogoče babica. Niso vse 1 X babice. Veseli se vnučkov in bodi tiho. Pa kaj tebe briga, v kaki veri je. Kar ji paše.

New Report

Close