Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Na bruhanje mi gre, ko poslušam nekatere ravnatelje

Na bruhanje mi gre, ko poslušam nekatere ravnatelje

Jamr, jamr, jamr. Kakšni reveži da so, ko dobijo dopis iz ministrstva. Kako a priori negativno nastrojeni so proti vsemu “za kar niso eksplicitno plačani, in ni v opisu njihovih nalog”. Kot, da bi se prestavil v neko drugo obdobje in v neke druge čase.

Takoj gredo na nož in storijo vse, da minirajo zelo smiselen ukrep o samotestiranju učencev.

Bojim se, da gre predvsem za politično ravnanje in nabiranje političnih točk za prihodnost. Posamezniki so preračunali, da se jim izplača izpostaviti v medijih z nasprotovanjem ukrepom vlade, ter si tako zagotoviti bonus točke za čas, ko bodo na oblasti spet “naši”.

Bruh.

Se strinjam: v tej epidemiji se je pokazal pravi obraz našega šolstva. Ne verjamem, da gre za nabiranje političnih točk, zgolj navajenosti, da jim je udobno in da jim nič ni treba, zato se na vse kriplje borijo proti kakršnim koli spremembam, dodatnemu delu itd., pa čeprav bi to omogočilo odprte šole, za kar naj bi se tudi borili …

Glas razuma v tej norosti, ki se imenuje trenutna vlada. Izpade, kot da se z epidemijo ukvarja neka čistilka na ministrstvu. In rezultati so temu primerni.
Pozdravljen, SDS-ovski trol.

Že pri maskah so zamudili imajo sedaj priložnost, da malce popravijo svoj pogled in zaščitijo otroke.

Ocitno jim pase solanje na daljavo, zato so proti vsemu, kar bi pripomoglo vrnitev otrok.
Sploh ni v njihovi pristojnosti, da se odlocajo, ali bodo obvestili starse ali ne??
Ce so dobili navodilo je to to.
Sestra je v avstriji, imajo testiranje vseh otrok, ze v prvem razredu, pa ni bilo vprasanja bi ali ne bi.. So ljudje to sprejeli in gotovo. Pri nas pa non stop neko nasprotovanje..

Otroke spravlja vlada na psihiatrijo, porast depresije, debelosti in samomorilnosti, vi pa mislite, da ni za pojamrat čez Ministrstvo in Kustečevo? Ministrstvo s Simono vred zapret in odpret šole! Nedopustno je, da se takole izživljate nad mladino, koprive nemarne!


To so SS-OVSKI psihopatski troli.

Kaj je sploh s Kustecevo, zadnje case je Poklukar minister za zdravje in solstvo obenem..??

Seveda jim paše šolanje na daljavo, zato pa je tako, kot je. Hkrati pa ne premorejo niti malo odgovornosti do otrok, njihovih staršev in učiteljev, ki bi jih bilo treba čim bolj zaščititi pred virusom. V Ameriki in drugje po svetu se učiteljski kolektivi in sindikati borijo proti prezgodnji odpiranju šol, proti šolam brez mask in drugih zaščitnih ukrepov, pri nas pa ravno obratno.

Da sprejmejo, ce so tako ukazali. Starsi morajo v sluzbo, kdo bo z otrokom?

Maltretiranje otrok in starsev!

Pa ti je sestra povedala, da so na Dunaju na sodiscu razglasili PCR test in antigeni test za neveljeven?

https://www.wochenblick.at/durch-freiheits-urteil-amtlich-pcr-und-antigen-test-voellig-untauglich/

Ljudje se ne borijo, ker bi bili razvajeni. Ampak zato, da dosezejo pravice, tiste pravice za katete so se nekoc predniki krvavo borili. Za svobodo.

Do kdaj se boste pustili vodit za nos?

Ce nam lani se ni bilo jasno, ker je bilo vse novo, ajd, nas je bilo 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} takih…

Ampak po enem letu je pa cisto jasno, da nas vse vlecejo za nos in nas buzerirajo kakor se jim zazdi!

Smrtnost pri kovidu je okoli 2.5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!
Resno zboli 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi!
Cepljenje ne spremeni nicesar!

Zdaj si dajte pa prst na celo in se zamislite!

Otroci so pri nas obiskovali šole z razmaknjenimi klopmi in ukrepi. Ne vem zakaj jih ne bi pri vas?

Kako boš razmaknil v klopi v razredu s 30 učenci, kjer najbližji sedi meter, dva od stene? Plus tega so marsikje mize fiksne in se jih ne da premikat.
Kamere v razrede, razrede prepolovit – za to vlado pretežko.

Kako boš razmaknil v klopi v razredu s 30 učenci, kjer najbližji sedi meter, dva od stene? Plus tega so marsikje mize fiksne in se jih ne da premikat.
Kamere v razrede, razrede prepolovit – za to vlado pretežko.[/i]
[/quote]

Itak, znajo samo odpirat in zapirat, vse ostalo presega njihov obseg zmoznosti in delovne obveznosti. Ce bi padel kak dodatek in se kak prosti dan, bi mogoce se slo.
Ne premakne se nase solstvo iz cone udobja.

Kaj je sploh s Kustecevo, zadnje case je Poklukar minister za zdravje in solstvo obenem..??
[/quote]

Pa tudi koordinator za cepljenje namesto Kacina očitno. Včeraj je nekaj o strategijah cepljenja….. Očitno je še edini ki ima kanček verodostojnosti od vseh gnid ki nam utrujajo že dobro leto.

Se strinjam. Niso to gospodje in gospe. Niso to intelektualci. Kakšna drža, kakšen nivo. Poden ruralski. To je samo na balkanu možno, da redno pljuvajo čez svoje šefe na javnih občilih. Pa kje v uglajenem kulturnem svetu so videli tak nivo? To so navadni prostaki, salamo bi jih dala rezat ne pa voditi izobraževalno inštitucijo. Že z oblačili veliko povedo. Ko pa še usta odprejo in začnejo pljuvati čez svojo ministrico ipd pa vem, da je vrag odnesel šalo. Mene je zelo zelo sram, da spadam v to nacionalno skupino. Podivjani agresivni starši, politiki nespodobnega vedenja, zdraharstvo, sabotaže, osiranje, sramotna vzgoja, res slabe vzreje smo Slovenci za piko na i pa še vsi ti ravnatelji z windsurferji, usnjenimi jaknami, neurejenim zobovjem , neprijetnim teženjem. Ma fuj. Letos se mi je toliko državljanov zagnusilo, da ne znam opisati. Najbolj od vsega sem v šoku zaradi zavedanja, da je Slovenija v resnici ena velika greznica nekakovostnih ljudi, primitivizma, prostaškosti, agresije, cenenosti, podivjanosti, nestanovitnosti in neprofesionalnosti. Za piko na i pa bo vlada semafor spreminjala. Ja dej se hecat no. Pa, če hočeš žeti ugled in spoštovanje to narediš z odločnostjo in stanovitnostjo. Nimaš kaj zdaj spreminjat. Beseda mora veljati. Zakonov, pogojev, pogodb se je treba držati. Kakšen zgled sicer daješ Slo retardom?? Saj to ni res. Res so ubogi vsi skupaj. Noben nobenega ne jemlje resno, ker v Slo pojem profesionalnost sploh ni znan. Zaostali smo, za narod ne vidim prihodnosti. Sramotno vse skupaj. Pa taka lepa naravna bogastva. Žalost totalna.

Capt Oveur
Vprašanje zate: Kolikokrat si že naredila razpored in organizacijo dela na taki ravni in s tako pomembnimi navodili, ki se spreminjajo tako hitro kot odpre usta in začne govoriti: Kacin, božiček, Beović. Lejko Zupan, Logar…… . Vsi so sposobni v roku 4 ur spremeniti izjave in navodila.
Ravnatelji in učitelji iz strani ministerstva ne dobijo skoraj nobenih usmeritev. Kako naj ravnatelji in pomočniki organizirajo pouk( sem za to, da so vsi v šolah), če nima podatkov iz resornega ministrstva. Slediti morajo sejam v DZ, tiskovkam, ki so al pa niso, da ne govorim spremljanje tvitkota sredi noči in v poznih urah. Vam sigurno ni jasno, da je organizacija le urnik in razpored po učilnicah.
A vi mislite, da je naročanje hrane kot si vi zmislite( grem malo v Hofer, pa Lidl, pa v Mečkator?), Verjetno niste nikoli slišali, da se morajo držati javnih naročil.

Da so vsi zaskrbljeni pa ni nič čudnega, saj “zelo učeni in sposobni ” starši grozite učiteljem, šolam, ravnateljem, zdravnikom in ravnatelj je prvi poklicani in odgovoren, da pričakuje natančne informacije in navodila, da se lahko na kaj opre, ko podivjana drhal od nekaterih staršev lomasti z inšpekcijami, odvetniki in ne vem kakšnimi vse zagovorniki in varuhi.
Prav je , da odgovorni podajo ustrezna navodila, ki se ne spreminjajo kot aprilsko vreme.
Verjemite, da poznam veliko učiteljev in od nikogar še nisem slišala, da raje dela na daljavo.
Vsi si želijo, da so na svojih del. mestih.
Ravnateljem pa pogum in uspešno še 11 tednov.

stiske so se povečale in otroci dobesedno režejo žile KER učitelji skupaj z ravnatelji niso zreli! Ne spoštujejo zapovedanih predlogov o eni konferenci sicer bi imeli ocen otroci za eno konferenco že čez glavo dovolj. Po koncu šolanja na daljavo so ponoreli z ocenjevanji. Kaj pa bodo ocenjevali? je sploh kdo dovolj kvalitetno predajal znanje? Kaj v eni zoom uri? Pa še te so bile “timsko delo”? Daj ne se hecati. tistim, ki starši niso uspeli ali bili sposobni razložiti se je to hudičevo poznalo in zdaj jih učitelji še kaznujejo z zmanjšanim uspehom, slabšimi točkami za vpise, slabšem vzdušju doma zaradi tega in to v najbolj ranljivih letih za samopodobo. Največji krivec je ta drhal, ki je prejemala koronski dodatek in se je spravila na te po samopodobi krhke otroke kot največja drhal.
Tudi v razredu mojih otrok se je učiteljici zrolalo. Dnevno je nabijala o tem kako je znanje porazno, kako se boji ocen, ker bodo gotovo katastrofa. Ja super. Prišli so v še slabše okolje. Ne samo, da je povratek bil nezrelo nestimulativen ampak še zelo kvaren s tem programiranjem in sugestijami za katastrofo in nabijanji krivde. Ja kdo je kriv, če učitelji niso opravljali svojega dela? zakaj niso 4,5 ur imel samogovore in predavanja kot v šoli? Zakaj so ta polovični čas porabljali za neumnosti? In potem se drznejo še krivdo valiti na otroke. Otroci so bili ob povratku največja žrtev nezrele šolske stroke. Oni so njihovi rablji in krvniki. Golazen.

Do kdaj se boste pustili vodit za nos?

Ce nam lani se ni bilo jasno, ker je bilo vse novo, ajd, nas je bilo 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} takih…

Ampak po enem letu je pa cisto jasno, da nas vse vlecejo za nos in nas buzerirajo kakor se jim zazdi!

Smrtnost pri kovidu je okoli 2.5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!
Resno zboli 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ljudi!
Cepljenje ne spremeni nicesar!

Zdaj si dajte pa prst na celo in se zamislite!
[/quote]
Butelj, covid pušča posledice tudi v telesu.
Pri moji mati, še ne stari 50 let, 3 tedne po covidu, strdek v možganih, posledica možganska kap.
Aktivna, ne pije, ne kadi in ne mi rečt, da je naključje da po 3 tednih covid in možganska kap nimata veze?
Tudi sama prebolela, pljuča me po 4 mesecih še ubijajo.
Dajte no ni vse samo smrt, tudi druge posledice, ki jih puščajo virusi, bakterije itd. so važni.

stiske so se povečale in otroci dobesedno režejo žile KER učitelji skupaj z ravnatelji niso zreli! Ne spoštujejo zapovedanih predlogov o eni konferenci sicer bi imeli ocen otroci za eno konferenco že čez glavo dovolj. Po koncu šolanja na daljavo so ponoreli z ocenjevanji. Kaj pa bodo ocenjevali? je sploh kdo dovolj kvalitetno predajal znanje? Kaj v eni zoom uri? Pa še te so bile “timsko delo”? Daj ne se hecati. tistim, ki starši niso uspeli ali bili sposobni razložiti se je to hudičevo poznalo in zdaj jih učitelji še kaznujejo z zmanjšanim uspehom, slabšimi točkami za vpise, slabšem vzdušju doma zaradi tega in to v najbolj ranljivih letih za samopodobo. Največji krivec je ta drhal, ki je prejemala koronski dodatek in se je spravila na te po samopodobi krhke otroke kot največja drhal.
Tudi v razredu mojih otrok se je učiteljici zrolalo. Dnevno je nabijala o tem kako je znanje porazno, kako se boji ocen, ker bodo gotovo katastrofa. Ja super. Prišli so v še slabše okolje. Ne samo, da je povratek bil nezrelo nestimulativen ampak še zelo kvaren s tem programiranjem in sugestijami za katastrofo in nabijanji krivde. Ja kdo je kriv, če učitelji niso opravljali svojega dela? zakaj niso 4,5 ur imel samogovore in predavanja kot v šoli? Zakaj so ta polovični čas porabljali za neumnosti? In potem se drznejo še krivdo valiti na otroke. Otroci so bili ob povratku največja žrtev nezrele šolske stroke. Oni so njihovi rablji in krvniki. Golazen.
[/quote]

Ne, ni šolska stroka rabelj otrok.
Krvnik je nesposobna oblast, ki šolnikom onemogoča kakovostno šolsko delo!


Še moj pozdrav in poljub na Trstenjakovo.
Ne gre pa ne gre poskus spodkopavanja, kaj?

Verjemi, da so verjetno kar vsi slovenski ravnatelji in ravnateljice opravili herojsko delo, preden je steklo šolanje na daljavo. In da si nihče ne želi bolj od njih in učiteljev, da pouk poteka v šoli. Pa kaj misliš, da se ljudje za ta poklic odločijo, ker sovražijo otroke? Od lanskega marca že dajejo predloge, ugovore, prošnje … ampak se jih ne sliši. Kaj ti veš, kaj se dogaja v ozadju, sanja se ti ne. In če ti zdaj ni jasno, kako se odloča glede ukrepov za vso državo, si res ena zahojena, omejena trapa. Verjetno JU, z dodatki, zagotovljeno službo, in je vseeno, ali kaj delaš ali ne, odpustit te ne morejo. Vse, kar počneš, je čakanje na penzijo.

Ja, in Avstrijci so bili vedno zgled pametnega, odločnega naroda. Proti Hitlerju niso niti prdca spustili, če ne bi bilo partizanov, Avstrija ne bi obstajala več, ampak bi bila Nemčija do Karavank. Oni so res drugorazreden narod brez lastne pameti. In kaj so prinesli ti testi? Nič, ker komaj kakšnega pozitivnega najdejo, pa še ta je potem na PCR potem negativen. En kup enega dela za prazen nič. Poleg tega uporabljajo drugačne testerje kot pri nas. Kar ti se hodi dvakrat na teden testirat, da ti palčko zarinejo do možganov, če ti je to tak fetiš. Aja, ni ti treba, ker si JU.

Res je, sem pozabila omenit. Ni se samo enkrat zgodilo, da so navodila za po počitnicah, praznikih dobili v petek ob dveh popoldne, v ponedeljek pa že šola.
Pa vsi tisti higienski ukrepi fizično zaradi same arhitekture sploh niso bili možni. Če bi kdo od zaposlenih na min. za šolstvo kdaj šel mimo resnične šole, bi to vedeli. In šola ima 200 otrok in 100 učiteljev ter drugih zaposlenih, ki vsi pridejo tako rekoč hkrati v zgradbo oziroma v roku ene ure (ker je bilo jutranje varstvo zaradi covida ukinjeno). Torej v 60 minutah je treba po higienskih predpisih v zgradbo spustit 300 ljudi, to je 5 na minuto.

Ne zagovarjaj ravnateljev.
Mogoče imaš ti prijateljico in si sentimentalna z njo.
Naša ravnateljica in učitelji, odkar traja ta korona hec, ni storila /niso storili nič, kar bi mene prepričalo, da delajo kaj na tem, da bodo lahko opravljali svoje delo – POUČEVALI OTROKE, JIH VZGAJALI v odgovorne, kritično misleče in ponosne ljudi.
Ja prepričali so me, da nismo sposobni za svoje delo in jim je mar samo za denar.


Še moj pozdrav in poljub na Trstenjakovo.
Ne gre pa ne gre poskus spodkopavanja, kaj?
[/quote]

Trstenjakovo? Kjer je sedež SDS? Stranke, ki jo kritiziram? Je s tabo vse okej?

New Report

Close