Na cesto mečejo invalide
Uprava Kika skuša na cesto spraviti šest invalidov. In to sredi stavke. Delavci so prepričani, da gre za ustrahovanje brez primere.
http://24ur.com/novice/slovenija/na-cesto-mecejo-invalide.html
tale komentar mi je padel v oči, je malo pod videom!!!
***Čisto si poneumljen oprosti ampak v bivši držžžavi sem se imel dosti bolje kot sedaj,ko mi za vsakim vogalom grozijo z odpovedjo,v prejšnjem režimu sem bil član delavskih svetov ampak takrat če si opravil svoje delo pošteno si lahko kritiziral tudi direktorja pa nisi letel na cesto.***
Ninej,po tem kar tukaj pisariš bi človek rekel, da si najbrž oseba, ki je na plebiscitu za samostojno Slovenijo bila pri tistih, ki tega niso hoteli, da bi šli iz tako dobrega sistema. Morda si se tudi strinjal/a s tistimi, ki so nam grozili, kako bomo jedli samo travo. Toda glej ga zlomka, zdaj pa se ravno ti imajo za izbrisane in bi radi živeli tu kjer bi se naj jedla samo trava, ti pa jih seveda podpiraš !!!
Nujne napake ja! Ampak od teh 25 jurjov izbrisanih so doslej na TV-ju v vseh oddajah skupaj našteli tam rečmo 100 izbrisanih, ki bi jih lahko obravnavali ponovno. Še včeraj so kazali enga Srba po tv-ju, ki še dons ne zna slovensko govort, pa je trdil da je že od leta 91 izbrisan pa skoz štole živi. Verjetno se je doma skrivo v stanovanju zravn žene pa otrok, da ga ne bi kiri vido!
Dajte no, malo globje razmišljajte, ne samo na hojladri!
Po ponovnem Kresalinem štetju bo izbrisanih že čez 35.000!
Sicer pa je ravnal popolnoma pravilno. Pravzaprav bi jih moral izgnat iz države, pa jih ni bilo v Sloveniji.[/quote]
mik, prosim ne delaj se bebavega, ker vem da nisi!!!
pred časom sem že pripopala link, Bavčarja in Petrleta, kjer se oba strinjata da je potrebno njune napake poraviti!!!:)))[/quote]
No, to pa ne bo tako težko. V času prve vlade v samostojni Sloveniji jih ni bilo prav veliko, glede na izjemne razmere pa manj kot jih je ta vlada naredila v petih mesecih, na štiri mesece in pol iskanja same sebe.
Mene pa zanima, kaj si pisala.
To je le izgovor. Vem, da imaš vse depeše spravljene v eni mapi. 🙂