Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na eurojackpotu Slovenec zadel 5+1 = 11 faking milijonov€!!!

Na eurojackpotu Slovenec zadel 5+1 = 11 faking milijonov€!!!

In se je spet zgodilo, pizde goljfive roparske!!!

Jackpot bi bil vreden 120 milijonov, nihče ga ni zadel, sta pa drugi dobitek 5+1 v višini 11 milijonov € spet zadela en v Nemčiji in en v Sloveniji!!!

Pizde goljfive!!!

In kaj tebe moti?

ded je jezen da še bo on naprej žrl hrenovke pa suh kruh ahhahahaha

Ker sem obkrožil 20-27-33 in 1, izžrebane pa 20-28-32 in 1!!!

Zadel bi vsaj 3+1! Pa so pizde goljfive spet zgoljfale, da so moje številke točno samo za eno številko zgrešile!!!

Nekdo je pa kar vseh 5 zadel, v Sloveniji, kjer niti ni možno vplačati sistemskega listka kot v vseh drugih državah (da vplačaš več številk)!!!

Pizde goljfive!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Pizde goljfive!!!, 26.11.2024 ob 22:07

Ker sem obkrožil 20-27-33 in 1, izžrebane pa 20-28-32 in 1!!!

Zadel bi vsaj 3+1! Pa so pizde goljfive spet zgoljfale, da so moje številke točno samo za eno številko zgrešile!!!

Nekdo je pa kar vseh 5 zadel, v Sloveniji, kjer niti ni možno vplačati sistemskega listka kot v vseh drugih državah (da vplačaš več številk)!!!

Pizde goljfive!!!

Kaj noriš, dve si falilo in ne samo ene

idi na burek pa sirovo šturčko debilček

In ne samo to!

V drugi vrstici sem obkrožil 26-32 in 1, izžrebane 27-32 in 1!!! Zadel bi vsaj 2+1!!! Tako pa spet točno za eno zgrešeno!!!

Pizde goljfive!!! Samo za eno zgrešeno so me ogoljufali za zadetke 3+1 in 2+1!!!

….., 26.11.2024 ob 22:10

Kaj noriš, dve si falilo in ne samo ene

Ne gre za število zgrešenih, ampak za to, da so moje številke zgrešile SAMO ZA RAZLIKO ENA!!!

20-2733, izžrebane pa 20-2832!!!!

Pizde goljfive!!!

Pizde goljfive!!!, 26.11.2024 ob 22:13

In ne samo to!

V drugi vrstici sem obkrožil 26-32 in 1, izžrebane 27-32 in 1!!! Zadel bi vsaj 2+1!!! Tako pa spet točno za eno zgrešeno!!!

Pizde goljfive!!! Samo za eno zgrešeno so me ogoljufali za zadetke 3+1 in 2+1!!!

Pizde goljfive, čist so me razkačli!!!

Zmotil sem se, niso bile izžrebane 27-32, ampak 28-32, zato sem v tej vrstici, kjer sem obkrožil 26-32 falio z večjo razliko (ampak še vedno zgolj za razliko dve!)

Sem pa še v drugi vrstici obkrožil 31-38 in 1, izžrebane pa 32-37 in 1!!! Torej so me zgoljfali tudi v tej vrstici za razliko ena!!!

Pizde goljfive!!!

Čestitke – in dobre želje tistemu, ki je zadel te milijone!

Naj mu prinese kaj dobrega in ne preveč problemov.

Kupim 50 stanovanj po 250k.  Iscem najemnike. 800 eur na mesec.

Zadel en bosanc u Nemčiji in en u Sloveniji!

rok-1, 27.11.2024 ob 00:45

Čestitke – in dobre želje tistemu, ki je zadel te milijone!

Naj mu prinese kaj dobrega in ne preveč problemov.

Se pridružujem.

A sta ga res? Kje imaš dokaz?

A 11mio si bosta 2 razdelila ali kako? Mediji tako čudno pišejo

New Report

Close