Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na fitnes brez modrca

Na fitnes brez modrca

Opažam, da vedno več žensk pride na fitnes brez modrca. Jaz imam vedno športni modrc spodaj, tako na fitnesu in tudi, ko grem samo tečt.

Kolko velike pa imaš❓🤔

Drugače pa moja pravi da jo modrc utesnjuje in glede na to da ima ravno pravšnje ga pač ne nosi😉

V naš fitnes je hodila ena, ki je vedno imela dva modrca. Navadnega, pa še športnega čez, da je ne bi dedci buljili v bradavice 🙂

take so itak prasice, se nastavljajo, potem pa kao norijo, če jih desci gledajo tja v niple. Brez izjeme, vse take so navadne prasice. Pa ne zdaj o utesnjevanju ipd, modrc je pač treba kupit takega, ki paše, se najde za ve oblike in velikosti, ampak, če se gre kurba nastavljat, reče,da jo moti.

Japajade. Fucking bitch.

tiste ki jaz poznam hodijo na fitnes brez sp. hlačk.

Nikoli ne nosim modrca, zakaj bi ga potem na fitnes? Ne hodim tja zaradi razkazovanja svojega telesa, tudi ne zijam v druge in ne zanima me, kako izgledajo, niti me ne zanima, če in ali kdo zija vame.

Tja grem zaradi vadbe. Da bi dala nase športni modrc, ki je praviloma  sintetičen in preprečuje koži dihanje… ne, hvala.

Tukaj ste lepo opisali, kako ljudje v 80% hodijo v fitnes, samo za-to da se kažejo pred drugimi oz. da bulijo v druge ljudi.

Podobno kot lokali ob petkih zvečer. 80% se jih pride kazat pred drugimi oz. buljit v druge.

Saj imaš v fitnesih ločen del za ženske in ločen za moške. Tako da nevem, zakaj bi kdo hodil kaj gledat ali se razkazovati. Ok, razen če si homo orientacije.

Odgovor na objavo uporabnika
erg322, 01.11.2024 ob 08:27

Saj imaš v fitnesih ločen del za ženske in ločen za moške. Tako da nevem, zakaj bi kdo hodil kaj gledat ali se razkazovati. Ok, razen če si homo orientacije.

??? Ločen fitnes po spolu? Kje? V Iranu?

Ne, bo kar pri nas v Sloveniji, npr.https://fitinn.si/zenske-pri-nas/ :

Vsak FITINN fitnes studio je opremljen z ločenim vadbenim prostorom za ženske. Tam najdeš najnovejše kardio naprave ter naprave za moč, ki so posebej  prilagojene ženskim potrebam. Tukaj si pomembna!

Vadbeni del za ženske enastavno sodi v vsak FITINN studio. Sedaj že 4x v Sloveniji, brez dodatnih stroškov – že od 29,90€ na mesec.

dee dee, 01.11.2024 ob 08:42

Ne, bo kar pri nas v Sloveniji, npr.https://fitinn.si/zenske-pri-nas/ :

Vsak FITINN fitnes studio je opremljen z ločenim vadbenim prostorom za ženske. Tam najdeš najnovejše kardio naprave ter naprave za moč, ki so posebej  prilagojene ženskim potrebam. Tukaj si pomembna!

Vadbeni del za ženske enastavno sodi v vsak FITINN studio. Sedaj že 4x v Sloveniji, brez dodatnih stroškov – že od 29,90€ na mesec.

Vsaka fitnes naprava ima prilagodljivo težavnost vaje tako, da tole o ženskem in moškem delu fitnesa je zgolj modna muha za katero emansipiranke očitno še ne vedo, ko bodo zvedele sledi protest in pritisk na lastnike takih fitnesov, da takoj ukinejo tako delitev!

Bluziš! Noben ne bo pritiskal. Ne samo, da obstajajo fitnesi z ločenim delom za ženske, obstajajo tudi taki, ki so izključno za ženske. En tak je v Ljubljani, Lioness fitnes studio za ženske.

ena pupa, 01.11.2024 ob 08:18

tiste ki jaz poznam hodijo na fitnes brez sp. hlačk.

Ti tudi hodiš na fitnes brez spodnjih hlačk? Te, ki ti poznaš, ki hodijo spodaj brez lahko kako izveš, če bi se katera spoznala?

Zato sem si v hiši omislila svoj fitnes kotiček, da mi ni treba razmišljati o neumnostih niti se ukvarjati z neumneži med vadbo. Se oblečem ali slečem kot mi paše in tako da mi je udobno, raztegujem in prepogibam kolikor hočem brez motilcev.

Nimate pojma o jogi in fitnesu

.https://www.youtube.com/watch?v=Qf3wwTm2xh8

mah891, 01.11.2024 ob 09:54

Bluziš! Noben ne bo pritiskal. Ne samo, da obstajajo fitnesi z ločenim delom za ženske, obstajajo tudi taki, ki so izključno za ženske. En tak je v Ljubljani, Lioness fitnes studio za ženske.

A sploh še obstaja? Tržna niša so verjetno punce zelo ljubosumnih in nesamozavestnih tipov…

Modrc nosim samo v službi, ker nosimo trdo bombažno delovno obleko, ki mi odrgne bradavičke, če sem brez.

Sicer pa, resnici na ljubo, ogromnoooo moških ima večje in bolj povešene prsi od mene, ja!, tudi njim se niplčki vidijo čez majico, pa še nobenega nisem videla v modrcu!

Kak ste Bogi… Ste že kaj pisali Miklavžu kaj vam naj prinese? Upam da ste bli vsaj pridni pa ste poslušali atija in mamico ker pametni glih niste…

Vse, ki športajo ali tečejo ali hodijo v fitnes brez nedrčka, absolutno želijo pokazati svoja prsa javnosti.

Ti pa si butelj

Ni mi jasno kako lahko telovadiš brez modrčka. Ali ne delaš nič, ali pa si spredaj kot deska. Vsako žensko,ji ima prsi in telovadi, moti da spredaj ni pri miru in skače gor in dol…

Kr ena386, 01.11.2024 ob 06:47

Opažam, da vedno več žensk pride na fitnes brez modrca. Jaz imam vedno športni modrc spodaj, tako na fitnesu in tudi, ko grem samo tečt.

To so tiste brez jošk. Niple samo imajo.

Kako naj pridem jaz z 80C na fitnes brez?

Moje zlato srce, 13.11.2024 ob 18:52

To so tiste brez jošk. Niple samo imajo.

Kako naj pridem jaz z 80C na fitnes brez?

Bi te pa bilo lepo videt brez veš? 🙂

New Report

Close