Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na forumu vedno ženska

Na forumu vedno ženska

Potegne kratko. Vedno. Druga drugi so sovražnice, moški jih pa sploh dol tlačijo. Primer žabice, ki je glupa marsikomu zaradi  modrega vraga. Primer monovke, ki jo vrag napada, ker je dobra do vseh. Primer zartrose, ki jo napadate, ker vam ne razkrči nog. Primer stare forumašice, ki ni butasta in vam je konkurenca. Primer grenivke, ki se postavi za idesija, za darwina in jo pljuvate.

Odgovor na objavo uporabnika
Moje mnenje, 11.04.2025 ob 09:40

Potegne kratko. Vedno. Druga drugi so sovražnice, moški jih pa sploh dol tlačijo. Primer žabice, ki je glupa marsikomu zaradi  modrega vraga. Primer monovke, ki jo vrag napada, ker je dobra do vseh. Primer zartrose, ki jo napadate, ker vam ne razkrči nog. Primer stare forumašice, ki ni butasta in vam je konkurenca. Primer grenivke, ki se postavi za idesija, za darwina in jo pljuvate.

dejnodejnodej. Nikol kratke ne potegnemo, tisti ki pljuva in zmerja vedno SEBE predstavi, o meni ne pove popolnoma nič.

Res je, kokoši je vedno na tapeti. Da bi se pa trde in pijane primitivne replike kdaj kaj prijelo, to pa ne verjamem.

Zelo enostano.

Prihaja poračun za agendo, ki so jo avtorji peljali več kot 30 let z nazivom: Naredimo popoln razdor med spoloma.

Agenda je nedvomno uspela, pacijent (dobri, produktivni odnosi med spoloma), pa nedvomno umrl…

Če je to za vas dosežek, ali celo uspeh, za pametne NI.

In neodločni moški so dobili recept:

1. Ne vežite se. Vaše finance naj ostanejo vaše finance!

2. Za občasno praznjenje pa si poiščite študentko, ali nezapoosleno…

So najceejše, absolutno bolj “ugodne” kot žena in recimo dva otroka…

Kot moški, ki je dal skozi marsikaj saksualnega, še moj pogled:

Fufla je absolutno PRECENJENA!

Pa nisem ljubitelj moškega anusa…

Star dec, 11.04.2025 ob 10:00

Zelo enostano.

Prihaja poračun za agendo, ki so jo avtorji peljali več kot 30 let z nazivom: Naredimo popoln razdor med spoloma.

Agenda je nedvomno uspela, pacijent (dobri, produktivni odnosi med spoloma), pa nedvomno umrl…

Če je to za vas dosežek, ali celo uspeh, za pametne NI.

In neodločni moški so dobili recept:

1. Ne vežite se. Vaše finance naj ostanejo vaše finance!

2. Za občasno praznjenje pa si poiščite študentko, ali nezapoosleno…

So najceejše, absolutno bolj “ugodne” kot žena in recimo dva otroka…

Kot moški, ki je dal skozi marsikaj saksualnega, še moj pogled:

Fufla je absolutno PRECENJENA!

Pa nisem ljubitelj moškega anusa…

Ja in?

Koga briga….

niti ne…, ker, če malo preštudirate obiskovalce foruma, se morate zavedati, da ena oseba, to je seveda…

@modro
polarna viharna driska piše še pod minimalno 3 anonimnimi niki na dan…, tudi v tej temi se ga da komot prepoznati..

njegova jeba nič ne najebe, ker enostavno postaja isti trol kot on in v tem kot zgleda doživlja serijske orgazme, kar pomeni, da uživa.., znano je, da  kdor lopovu drži vrečo, je tudi sam lopov, jebi ga…, mogoče ga celo spodbuja, ko klošar na sociali napada obiskovalke ženskega spola..

prvi moj komentar je namenjen avtorici teme, seveda…

Popay, 11.04.2025 ob 10:41

prvi moj komentar je namenjen avtorici teme, seveda…

Popaj, ti si resno bolan psiho, popolnoma obseden z modrim. Že dolgo ne kažeš več prav nobenega znaka razsodnosti in uravnovešenosti.

Popay, 11.04.2025 ob 10:38

niti ne…, ker, če malo preštudirate obiskovalce foruma, se morate zavedati, da ena oseba, to je seveda…

@modro
polarna viharna driska piše še pod minimalno 3 anonimnimi niki na dan…, tudi v tej temi se ga da komot prepoznati..

njegova jeba nič ne najebe, ker enostavno postaja isti trol kot on in v tem kot zgleda doživlja serijske orgazme, kar pomeni, da uživa.., znano je, da  kdor lopovu drži vrečo, je tudi sam lopov, jebi ga…, mogoče ga celo spodbuja, ko klošar na sociali napada obiskovalke ženskega spola..

Ja valda. Ti bi me zihr še kaj nauču, ko tk pametne strelaš ven,primerjave in namigovanja “popolnoma na mestu”, no saj tk. Taki se sprenevedate, da ste ok in drugim svoje grehe nizate, v red se spravi in ne postajaj še z mano obseden kot si z vragom. Moji sumi se očitni izkazujejo za prave. Bi še kaj dodala, sam ne grem na tvoj domišljijski nivo. Povem kr iskreno mislim, brez podtikanj, ki postajajo zate tipični domet.

@cf…

heh.., jeba…., spreneveda se tvoj krele…, ki menja nike anonimno kot po tekočem traku, to je njegova preteklost in žal sedanjost na žalost vseh nas.

manj ko tukaj vidim modro zeleno barvo, raj vas imam.., če je to za tebe obsedenost, se mi čist jebe….

jst imam s to okuženo opico v preteklih letih ogromno njegovih napadov na mene za poravnat… od leta 2017/18 minimalno 200 do 500 agresivnih napadov pod mojimi komentarji, pol ko ga pa povabim, da se pomeniva na 4 oči pa cucek… mrkne.. v tem času sem njegovo napadalno psiho zelo dobro spoznal.

kdo je s kom obeseden pri taki cifri 200.. 500 napadov…, edin, tvoj kolega buzurant, čeprav je vedno, ko me je napadel dodal, da me ne bere😂🤣, prav zanimiv je ta njegov zaključek ob mojem komentarjem, heh, noro, idiot sam sebe prepričuje in sebi laže…

dej ti bučke prodajaj njemu, men ne moreš.., ker mi deluješ trolovska kot on, TI si mu inspiracija in spodbuda, da se tukaj duva in agresivno napada ljudi od kar se pajdašiš za njim, kar je sicer vaša stvar in me ne briga…..

zato odjebi, ko omenjam tebe ob njemu, to je pač moje in ostalih opažanje, saj redno trolaš in ga spodbujaš, kdo tega ne vidi je slep, jp…. poglej kaj piše zukaj o grenivki in repliki.., tebi je to zabavno, seveda…

Slabo opažaš.

Kokoši, robi, darko, popay potegnejo enako slabo, morda celo še slabšo, pa niso to nobne ženske

Nima nobene veze z spolom, pac pa ima to veliko več z tem kako se obnašajo in kaj pišejo.

V šoli  bi dobila negativno oceno za tole tezo, ki je lahko razdrta v treh sekundah. Zelo slabo. Boš moralo malo bolje opazovat in razmišljat, če ze misliš delit neka mnenja. Vsaj če želiš, da jih kdorkoli resno vzame. To kar si tukaj napisalo ni za nič vse skupaj.

Popay, 11.04.2025 ob 14:58

@cf…

heh.., jeba…., spreneveda se tvoj krele…, ki menja nike anonimno kot po tekočem traku, to je njegova preteklost in žal sedanjost na žalost vseh nas.

manj ko tukaj vidim modro zeleno barvo, raj vas imam.., če je to za tebe obsedenost, se mi čist jebe….

jst imam s to okuženo opico v preteklih letih ogromno njegovih napadov na mene za poravnat… od leta 2017/18 minimalno 200 do 500 agresivnih napadov pod mojimi komentarji, pol ko ga pa povabim, da se pomeniva na 4 oči pa cucek… mrkne.. v tem času sem njegovo napadalno psiho zelo dobro spoznal.

kdo je s kom obeseden pri taki cifri 200.. 500 napadov…, edin, tvoj kolega buzurant, čeprav je vedno, ko me je napadel dodal, da me ne bere😂🤣, prav zanimiv je ta njegov zaključek ob mojem komentarjem, heh, noro, idiot sam sebe prepričuje in sebi laže…

dej ti bučke prodajaj njemu, men ne moreš.., ker mi deluješ trolovska kot on, TI si mu inspiracija in spodbuda, da se tukaj duva in agresivno napada ljudi od kar se pajdašiš za njim, kar je sicer vaša stvar in me ne briga…..

zato odjebi, ko omenjam tebe ob njemu, to je pač moje in ostalih opažanje, saj redno trolaš in ga spodbujaš, kdo tega ne vidi je slep, jp…. poglej kaj piše zukaj o grenivki in repliki.., tebi je to zabavno, seveda…

No, zdaj si me pa prizadel in zelo težko bom spala, ker bom premlevala o tem, kaj imaš od tega, da prodajaš lažniva predvidevanja.

Glede na to, da si starejši možak bom raje utihnila in ne komentiram več. Redko kdaj sm žleht razpoložena🤷😁

@cf

komot imaš svobodo govora oz pisanja kar se mene tiče, verjami, da nisem toliko star kot tvoj trolovski pajdaš halucinira tukaj že leta…, za mene si itak žleht, če se pajdašoš z največjim trolom že leta na tej sceni…, ti, tako kot tvoj trolovski pajdaš ne vesta o meni nič…

prvič sem ga videl leta 2017 al 18, ko je papak celo nedeljo dvigoval neko temo o otrocih, neki o varstvu al kaj je bilo, sem si mislil pa kaj je to za eno sranje od tipa…, pol sem pa videl ogromno brezveznih  napadov na obiskovalce stare scene sč, ko je napadal ljudi pod viharni, polarni, modri in pod ogromnim številom anonimnih nikov, brez kakršnega koli razloga, saj ljudje niso bili z njim v debati…… in pritoževanja žensk, da jim piše na zs, celo piše pod ženski niki (tip, ki si da ženski nik je peder, kaj pa če druzga bit za normalne ljudi) da bi prišel do ženskih mailov, da bi podabatiral kot ženska z njimi, hehe.. noro… ima ta tvoj trol bogato zgodovino trolanja na starem in tem slabo kopiranem sč.. ..

no, jst postanem pa takrat žleht, ko vidim tvojega pajdaša, kako napada nedolžne ljudi tukaj in jih žali, ne samo mene, nekdo more branit ljudi, katerim se ne da prpucavat s to okuženo opico….

No, tega, da so ženske pisale sem, da jim pisari v ZS, tudi kot ženska, se pa spomnim.

In njegovih prejšnjih vzdevkov tudi.

Stara forumašica, 11.04.2025 ob 16:50

No, tega, da so ženske pisale sem, da jim pisari v ZS, tudi kot ženska, se pa spomnim.

In njegovih prejšnjih vzdevkov tudi.

Mi jih zaupaš? Vzdevke

crazyfrog, 11.04.2025 ob 17:05

Mi jih zaupaš? Vzdevke

Mislim ne te znane naštete. Omenjal se je nek kolotek al kotletek

Razumne moške je sistem prisilil, da žensk s katerimi smo obdani več ne jemljemo resno.

Sistem v katerem živimo je postal vsestransko anti-moška plantaža.  Iz žensk pa se je naredilo prepotentne nekooperativne in vsestransko priviligirane možače, bolj zaščitene od kočevskega medveda.

Zato ni nobeno naključje, da v cirkusu “normalnost” sodeluje vsak dan manj moških.  Ne gre le za resno zvezo in družino.  Gre za vse vrste produktivnega obnašanja.

crazyfrog, 11.04.2025 ob 17:13

Mislim ne te znane naštete. Omenjal se je nek kolotek al kotletek

E zvauca, da jaz popolnim tvojo firbčnost. Ta stara je ena od tistih zgonjenih popolnoma norih ločenk z enostarševskega. Ne vem pa katera ali je jalur, histerija, vceraj… Niti ni pomembno.

Nikol nisem pisal kot ženska. To je plod popajevih fantazij. Vedno stojim za svojim vzdevkom, drugače nima smisla. V čem bi pa bila fora?

Tist kolotek. To sem pa tudi sam zasledil, da je včasih bil omenjen. Ampak ta je bil mnogo pred mano na monu. Leta 2015 ga ziher ni več bilo le ločenke so govorile o njem. Tako da Julij se tu pošteno moti. Saj z julčkom sva si bila včasih prijateljska, ne vem kdaj točno sva se začela podjebavat. 😁 Še vedno pa sem prepričan da bi z njim komot šel na pijačo in bi se zajebaval na račun mona. Popaj pa ne. Popaj je psiho.

Veseli oče je pa tudi bil. Vem da je potreboval mojo pomoč pri ločitvi. Ne vem pa če je to isti. Mislim da ni.

Celo sem že pozabil ime, katera je bila tista moderatorka, ki naj bi bila moja oproda. ☝️😁Res se ne spomnim.

Pa saj je bilo isto sranje, ko sva si z zeleno mambico pisala. So tudi ti isti napadali oba po celem monu. Pa punca bila stara takrat malo čez 20.

Tako da pri žabici ni nič drugače, le da njej ni treba tega.

daisycutter, 11.04.2025 ob 10:08

Ja in?

Koga briga….

Da je šla tako BISTVENA komponenta civilizacije: odnosi med spoloma, v franže, ni bistveno, koga to briga?

Kaj takega lahko napiše le neinteligentna prodajalka v Mercatorju, ali ekstremna feministka – pizdolizka…

Oba vidva sta SČ obsedenca. Žaba glupa ko kurac, ti modro driskastno pa še hudobn do zadne kaple krvi.
Žaba bi neki vn glihala, kadar viharc nima teksta več. Ma dej no srat . Neki bi obračala na hec pa take. Dej no.,Ni vredno.

Sam d ne odženeta še par normalnih, zard katerih je vredn tle  kej prečitat. Vidva sta pa odpis. Oba a veš žaba. Oba. Ti z njim vred. Tk.

modrivrag, 11.04.2025 ob 17:44

E zvauca, da jaz popolnim tvojo firbčnost. Ta stara je ena od tistih zgonjenih popolnoma norih ločenk z enostarševskega. Ne vem pa katera ali je jalur, histerija, vceraj… Niti ni pomembno.

Nikol nisem pisal kot ženska. To je plod popajevih fantazij. Vedno stojim za svojim vzdevkom, drugače nima smisla. V čem bi pa bila fora?

Tist kolotek. To sem pa tudi sam zasledil, da je včasih bil omenjen. Ampak ta je bil mnogo pred mano na monu. Leta 2015 ga ziher ni več bilo le ločenke so govorile o njem. Tako da Julij se tu pošteno moti. Saj z julčkom sva si bila včasih prijateljska, ne vem kdaj točno sva se začela podjebavat. 😁 Še vedno pa sem prepričan da bi z njim komot šel na pijačo in bi se zajebaval na račun mona. Popaj pa ne. Popaj je psiho.

Veseli oče je pa tudi bil. Vem da je potreboval mojo pomoč pri ločitvi. Ne vem pa če je to isti. Mislim da ni.

Ker tole leti name…

Nikoli nisem šla niti pogledat na enostarševski forum, ker pač nisem nikoli živela v enostarševski družini. Moja starša sta bila poročena, s partnerjem tudi brez poroke in papirjev živiva normalno družinsko življenje z vsemi vzponi in padci, ki spadajo v normalno vezo, tudi prepirati se znava brez kričanja in zmerjanja, glede vzgoje otrok pa sva bila vedno enotna.

Žabja mlaka, 11.04.2025 ob 18:03

Oba vidva sta SČ obsedenca. Žaba glupa ko kurac, ti modro driskastno pa še hudobn do zadne kaple krvi.
Žaba bi neki vn glihala, kadar viharc nima teksta več. Ma dej no srat . Neki bi obračala na hec pa take. Dej no.,Ni vredno.

Sam d ne odženeta še par normalnih, zard katerih je vredn tle  kej prečitat. Vidva sta pa odpis. Oba a veš žaba. Oba. Ti z njim vred. Tk.

Ja pa preskoči ne?  V čem je problem? V kolikih temah me pa vidiš? V večini ziher ne, ker jih sploh ne pogledam. Nimam ne cajta, ne potrebe.☝️😁

Stara forumašica, 11.04.2025 ob 18:06

Ker tole leti name…

Nikoli nisem šla niti pogledat na enostarševski forum, ker pač nisem nikoli živela v enostarševski družini. Moja starša sta bila poročena, s partnerjem tudi brez poroke in papirjev živiva normalno družinsko življenje z vsemi vzponi in padci, ki spadajo v normalno vezo, tudi prepirati se znava brez kričanja in zmerjanja, glede vzgoje otrok pa sva bila vedno enotna.

Jaz sem pa Vladimir Putin, nisi vedela?☝️😁

New Report

Close