Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na forumu vedno ženska

Na forumu vedno ženska

Odgovor na objavo uporabnika
star dec, 11.04.2025 ob 18:01

daisycutter, 11.04.2025 ob 10:08

Star dec, 11.04.2025 ob 10:00

Moje mnenje, 11.04.2025 ob 09:40

Potegne kratko. Vedno. Druga drugi so sovražnice, moški jih pa sploh dol tlačijo. Primer žabice, ki je glupa marsikomu zaradi  modrega vraga. Primer monovke, ki jo vrag napada, ker je dobra do vseh. Primer zartrose, ki jo napadate, ker vam ne razkrči nog. Primer stare forumašice, ki ni butasta in vam je konkurenca. Primer grenivke, ki se postavi za idesija, za darwina in jo pljuvate.

Zelo enostano.

Prihaja poračun za agendo, ki so jo avtorji peljali več kot 30 let z nazivom: Naredimo popoln razdor med spoloma.

Agenda je nedvomno uspela, pacijent (dobri, produktivni odnosi med spoloma), pa nedvomno umrl…

Če je to za vas dosežek, ali celo uspeh, za pametne NI.

In neodločni moški so dobili recept:

1. Ne vežite se. Vaše finance naj ostanejo vaše finance!

2. Za občasno praznjenje pa si poiščite študentko, ali nezapoosleno…

So najceejše, absolutno bolj “ugodne” kot žena in recimo dva otroka…

Kot moški, ki je dal skozi marsikaj saksualnega, še moj pogled:

Fufla je absolutno PRECENJENA!

Pa nisem ljubitelj moškega anusa…

Ja in?

Koga briga….

Da je šla tako BISTVENA komponenta civilizacije: odnosi med spoloma, v franže, ni bistveno, koga to briga?

Kaj takega lahko napiše le neinteligentna prodajalka v Mercatorju, ali ekstremna feministka – pizdolizka…

Jaz imam za razliko od tebe zadeve pošlihtane, družino zdravo in urejeno, mnenje o nasprotnem spolu tudi v mejah normale, ne napadam nekoga samo ker je ženska ali samo ker je moški , imam zrel pogled na odnose med spoloma, imam v redu odnose z ljudmi in sem sposobna normalne komunikacije z njimi.  Ne krivim vseh drugih za svoje neuspehe kot to delaš ti,  če mi gre kaj narobe sem sama kriva in to poskušam popraviti, ne stresati žolča na neznance na forumu.

Da imaš svoja podjebavanja , žaljenja in zmerjanja za POSKUS IZBOLJŠANJA odnosov med spoloma, je možno samo na monu.

Resno? Ti se zavzemaš za boljše odnose? Kako točno? Še sam sebe ne znaš spraviti v red, pa boš druge?

Daj no daj. Prozoren si ko steklo.
Ženske tukaj imajo več jajc in karakterja od vseh moških skupaj. O pameti niti nebom.

Daisycutter se ne da motit, Monovka vas lahko samo odpiše, pa bi bilo škoda za forum, Grenivka je primitivna, ampak še vedno boljša od vseh descev, Stara forumašica vas ne diha,  pa ravno nobeni ne pridete do gležnjev. CF ni ženska, to je alterego od MV. Glupače pa itak niso ženske, ampak moški troli.
Moški niso nikoli dosegli žensk tule.

daisycutter, 11.04.2025 ob 18:23

Jaz imam za razliko od tebe zadeve pošlihtane, družino zdravo in urejeno, mnenje o nasprotnem spolu tudi v mejah normale, ne napadam nekoga samo ker je ženska ali samo ker je moški , imam zrel pogled na odnose med spoloma, imam v redu odnose z ljudmi in sem sposobna normalne komunikacije z njimi.  Ne krivim vseh drugih za svoje neuspehe kot to delaš ti,  če mi gre kaj narobe sem sama kriva in to poskušam popraviti, ne stresati žolča na neznance na forumu.

Da imaš svoja podjebavanja , žaljenja in zmerjanja za POSKUS IZBOLJŠANJA odnosov med spoloma, je možno samo na monu.

Resno? Ti se zavzemaš za boljše odnose? Kako točno? Še sam sebe ne znaš spraviti v red, pa boš druge?

Ti repla si toliko sovražnega govora na račun moškega spola že izlila na mon kot nobena druga. Ti si bolj nora kot vse feministično lezbične sekte skupaj. Seveda samo sebe ne vidiš,  če si popolnoma neuravnovešena.☝️😁

Ne bom o drugem, ampak ne verjamem, da bi modri pisal zasebce ženskam kot ženska. Lahko me imate za 10x noro, sam res ne verjamem. Popay to zelo rad napiše, ne vem no, so se njemu na privat žalile in zakaj bi se njemu.

Stara forumašica pa tudi vem kdo je in tu se pa modri moti.

takle, 11.04.2025 ob 18:38

Ne bom o drugem, ampak ne verjamem, da bi modri pisal zasebce ženskam kot ženska. Lahko me imate za 10x noro, sam res ne verjamem. Popay to zelo rad napiše, ne vem no, so se njemu na privat žalile in zakaj bi se njemu.

Stara forumašica pa tudi vem kdo je in tu se pa modri moti.

Pol se ji pa opravičujem. Saj ona čisto realno piše in se najpogosteje strinjam z njo. Edino ko se napihuje, takrat mi pa ne sede. ☝️😂 Tega pa tudi v reali ne prenesem.

Ima pa neke zamere do mene iz preteklosti. Ne vem pod katerim vzdevkom je to bila in mi po domače povedano dol visi.☝️😁 Saj v reali ni nič drugače, če z nekom nisem na liniji. Nisem. Tud če je kdaj po moji krivdi in sem ga jaz usral. Zivljenje gre dalje, ljudje v življenju prihajajo in odhajajo, tako ali drugače.

Ampak če kdo, potem tudi ti to veš Takle, da je bil nek kolotek na forumu in to precej pred mojim prihodom.

Poglejte to sranje.. Qurbin sin…

@modro
polarna viharna drisk…, kako lažeš podgana.. Točno se spomnim, da je ena zenska napisala, da si se pretvarjal da si ženska, da si prišel do njenega maila.. Mislim, da je še ena pol to potrdila, da tudi pri njej .. Za repliko si agresivno skakal v njo v vsakem njenem komentarju, doker te ni ti okužena opica ona blokirala, kar je imel vsak registriran na stari sceni možnost… Tukaj žal te možnosti ni..

Krele od modro polarne viharne driske.. Tista mamba je z mano tud klepetala, pa čist možno pri tebi da si bil to ti, zblojen peder…

Popay, 11.04.2025 ob 19:06

Poglejte to sranje.. Qurbin sin…

@modro
polarna viharna drisk…, kako lažeš podgana.. Točno se spomnim, da je ena zenska napisala, da si se pretvarjal da si ženska, da si prišel do njenega maila.. Mislim, da je še ena pol to potrdila, da tudi pri njej .. Za repliko si agresivno skakal v njo v vsakem njenem komentarju, doker te ni ti okužena opica ona blokirala, kar je imel vsak registriran na stari sceni možnost… Tukaj žal te možnosti ni..

Krele od modro polarne viharne driske.. Tista mamba je z mano tud klepetala, pa čist možno pri tebi da si bil to ti, zblojen peder…

Jp, popej. Če ti rečeš , potem bo pa že drzalo.☝️

p.s. O mambi pa ne bom več razkrival. Ker je preveč osebno, da ne rečem kaj več. Le povem, da ste enako napadali kot zdaj pri žabici.☝️😁

hmm, ne da se mi več ampak vseeno…

@ modro polarna viharna driska, seveda je tako kot jst rečem, poznam tvojo bedno klošarsko zgodovino tukaj minimalno 8 let.. Dej sirota piši še kdaj greš na na velko potrebo, ker zgleda da te jebe prebava pa pol tukaj s****š…

ja ti klošar, heh.., ščene smrdljivo, lažnivo, jst sem tisto mambo tako napadel da je hotela priti tenis igrat v Lj., Bogi revež si ti v glavo…

Ti @takle al kaj si…, če nisi 1 reglja al raglja, ti niti  približno ne poznaš to okuženo opico, kako je napadal ljudi v preteklosti in pod koliko anonimnimi niki… Posebej se je izkazal ko je lepil čudne ženske na sceno… Ko bi brala mnenja žensk o tem kreletu iz preteklosti o njemu, bi videla kakšnega manjaka zagovarjaš..

Popay, 11.04.2025 ob 19:45

hmm, ne da se mi več ampak vseeno…

@ modro polarna viharna driska, seveda je tako kot jst rečem, poznam tvojo bedno klošarsko zgodovino tukaj minimalno 8 let.. Dej sirota piši še kdaj greš na na velko potrebo, ker zgleda da te jebe prebava pa pol tukaj s****š…

ja ti klošar, heh.., ščene smrdljivo, lažnivo, jst sem tisto mambo tako napadel da je hotela priti tenis igrat v Lj., Bogi revež si ti v glavo…

Ti @takle al kaj si…, če nisi 1 reglja al raglja, ti niti  približno ne poznaš to okuženo opico, kako je napadal ljudi v preteklosti in pod koliko anonimnimi niki… Posebej se je izkazal ko je lepil čudne ženske na sceno… Ko bi brala mnenja žensk o tem kreletu iz preteklosti o njemu, bi videla kakšnega manjaka zagovarjaš..

Že osem let si ga ogleduješ, pa še zdaj se mu nisi izpovedal svoje zaljubljenosti? Ni čudno, da ti je udarilo na psiho.

Kaj ste vsi bolani. Cf nikakor ni alterego modrega, kaj ne vidite razlike. To tukaj presega vse meje  in cf je ena redkih zaradi katere je mon zabaven. Vi ste resno bolani kako sklepate. Ponoreli popaj je glavni akter pri norosti. Komaj berljivi ste. Uničujejo mon psihiatrična bolnica, kokoši in takšni črevasti nedojebanci. Ne pa ena cf, ki vas ogroža zaradi modrega, takšne ven spravljate nedojebanci tipa popay.

Žabja mlaka, 11.04.2025 ob 18:03

Oba vidva sta SČ obsedenca. Žaba glupa ko kurac, ti modro driskastno pa še hudobn do zadne kaple krvi.
Žaba bi neki vn glihala, kadar viharc nima teksta več. Ma dej no srat . Neki bi obračala na hec pa take. Dej no.,Ni vredno.

Sam d ne odženeta še par normalnih, zard katerih je vredn tle  kej prečitat. Vidva sta pa odpis. Oba a veš žaba. Oba. Ti z njim vred. Tk.

Vedno, ko pri kregih vidim tako vpadljivo ime in slengovsko prostaško besedo. Ne morem mimo tega, da nebi pomislil, da je to eden izmed podpihovalcev zgodbe. Nizki udarci res. Otročje.

New Report

Close