Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Na Hrvaškem umrl otrok

Na Hrvaškem umrl otrok

Berem na 24sata.hr, v Zagrebu umrl otrok, star 11 let za posledicami okužbe s corono. Evo, mene je zdaj groza dati otroka v šolo. Naj bi bile te komplikacije redke, ampak tudi če se enemu zgodi je preveč.

V avto ga tudi ne boš dala? V povprečju v Sloveniji v prometnih nesrečah umre vsako leto 5 otrok in 60 jih je težko poškodovanih, od tega precej s trajnimi posledicami.

Joj dej nehi no.
Pravjo da je otrok imel vnetje slepiča al neki tazga. Ni bil taprav cajt operiran. Po operaciji dobil sepso, zarad česar je tud umru. Zanimiv pa kot pišejo, pred operacijo je bil -, po operaciji +.

V avto ga tudi ne boš dala? V povprečju v Sloveniji v prometnih nesrečah umre vsako leto 5 otrok in 60 jih je težko poškodovanih, od tega precej s trajnimi posledicami.
[/quote]

v celi EU je umrl 1 otrok V POVEZAVI S KORONO, bil je pozitiven, imel pa je druge težave. Sicer pa kot je že napisano v SLO vsako leto umre 5 otrok v prometnih nesrečah in 60 težje poškodovanih. V EU umre v avtomobilskih nesrečah cca. 1000 otrok in 30,000 poškodovanih………………………upam, da se boš zresnila in ne boš več otrok vozila z avtom okrog, pazi tudi na dejstvo, da je veliko otrok umrlo v nesrečah ko so šli peš po cesti, teh je še več……….kaj boš zdaj naredila??????? Najbolje da se zabetoniraš v bunker in da ti vse dostavijo na dom in pazi na plinsko bombe, tesnilo pa to….aja, ti kuhaš zaradi varnosti samo na elektriko, ok, tudi ta ubije nekaj otrok vsako leto, tako da….jao mati mala, ni ti rešitve!!!!!!!!!

Korona Matilda bo zaradi anticepilcev pridobivala zaradi pasaž čez gostitelje agresivnost in kosila tudi mlajše osebke. Take stvari je treba čimprej zaustavljati.

Pa sej ste čist usekani na ta kovid. Sploh ne razmišljate več, taki ste kot kure, ki jim odrežejo glavo pa še naprej tečejo. Deček je umrl zaradi komplikacij pri razlitem slepiču ne zaradi kovida.

Pa sej ste čist usekani na ta kovid. Sploh ne razmišljate več, taki ste kot kure, ki jim odrežejo glavo pa še naprej tečejo. Deček je umrl zaradi komplikacij pri razlitem slepiču ne zaradi kovida.
[/quote]
Če se ne bi okužil s kovidom, teh komplikacij ne bi imel, butara si ti

Joj dej nehi no.
Pravjo da je otrok imel vnetje slepiča al neki tazga. Ni bil taprav cajt operiran. Po operaciji dobil sepso, zarad česar je tud umru. Zanimiv pa kot pišejo, pred operacijo je bil -, po operaciji +.
[/quote]
Kdo to pravi? Kar sem jaz brala piše da je šlo za multi organsko odpoved ali kako se reče, to no na kar opozarjajo že nekaj časa.
Sem pa zgrožena nad komentarji v stilu kaj pa tisti ki umrejo zaradi lakote, nesreč,… Vsaka smrt je tragedija, za nekatere pa, dokler ni moj je vse v redu ali kaj…Pa žrtvujmo še otroke, samo da bojo naše riti preskrbljene.

[/quote]

zdravstvo malo bolj podvizalo in začelo jemat ljudi v bolnišnice. V Avstraliji lani pet novorojenčkov umrlo ker jih niso vzeli pravi čas na operacijo srca, ker niso imeli opravljenih covid testov. Zdaj je pa res čas, da se neha s temi covid lažmi.

Kdo to pravi? Kar sem jaz brala piše da je šlo za multi organsko odpoved ali kako se reče, to no na kar opozarjajo že nekaj časa.
Sem pa zgrožena nad komentarji v stilu kaj pa tisti ki umrejo zaradi lakote, nesreč,… Vsaka smrt je tragedija, za nekatere pa, dokler ni moj je vse v redu ali kaj…Pa žrtvujmo še otroke, samo da bojo naše riti preskrbljene.
[/quote]

Multiorganski vnetni sindrom, ki je pogosta posledica covida pri otrocih.
Za Južno je pa vse slepič, pri njenem IQ ji ne moreš zameriti, če njen domet ne doseže kaj več.

[/quote]

Dans je moj govoru z enim žlahtnikom na Hr in je debata tud na to nanesla. Do takrrat sploh vedla nisva za ta primer.
No, potem sm šla mal brat komentarje na Hr portalih in tud tam ti pišejo o tem. Baje je to rekla tud babica otroka.

[/quote]

Evo, sm našla en komentar:
[attachment=0]FB_IMG_1611502680285.jpg[/attachment]

[/quote]

Če ne bi bil pozitiven na Covid, ne bi prišel v cajtenge. Koga od urednikov briga otrokova smrt? Briga jih samo Covid in posiljevanje naivnežev s strahom pred Covidom. Medtem drugi otroci umirajo brez ene besede o njihovi smrti.

A pol podobno kot pri nosečnici pri nas?

Multiorganski vnetni sindrom, ki je pogosta posledica covida pri otrocih.
Za Južno je pa vse slepič, pri njenem IQ ji ne moreš zameriti, če njen domet ne doseže kaj več.
[/quote]

Multiorganski vnetni sindrom ni pogosta posledica covida pri otrocih. Je pravzaprav redka, vendar pa se lahko zgodi. V ZDA je menda umrlo nekaj čez 20 otrok zaradi tega v zadnjem letu. Je pa potrebno upoštevati, da je Američanov cca. 150x več kot Slovencev.

Zaradi negotovosti glede zakasnjenih stranskih učinkov pri novih mRNA cepivih odsvetujejo cepljenje otrok, čaprav tudi otroci niso 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} brez trajnih učinkov po preboljenem virusu.

Evo, sm našla en komentar:
FB_IMG_1611502680285.jpg
[/quote]
Žalostno kar se dogaja.
In sramota, da obstajajo budale, ki podpirajo ta korona fašizem.

[/quote]

To ni problem, da ne rečem kolk milijonov jih umre od lakota. Tisti en je problematičen, tud če je redek primer. Pa na koncu ugotoviš, da sploh ni umrl od corone. Samo paniko je treba zagnat, to je sedaj v modi. Da si prvi, ki jo zažene.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kaj ta mafija zganja, samo čakajo kot ptice ujede, kje bo kakšen otrok umrl, da mu bodo na hitro (že mrtvemu) naredili LAŽNI test in na vseh možnih portalih, TV, časopisih na veliko napisali, UMRL JE OTROK ZARADI COVID19 !
Ma BANDA MAFIJSKA, DA VAS NI SRAM IN DA NI SRAM TEH ZDRAVNIKOV, KI DO DOPUŠČAJO!!!!
BANDA UMAZANA FAŠISTIČNA OD ZDRAVNIKOV DO FARMACEVTOV STE VSI ZA NA GNOJ!!!!

Ma niso glih tolk fašisti, razumem tvojo jezo, so pa vsekakor- VSEKAKOR mafijksa združba pogoltna na denar. Če samo pogledaš naše zdravnike, ki ne povejo resnice ampak lažejo za tisti usrani denar, ki ga dobijo od te mafije ! Ihan npr. prejme letno 300.000 evrov prihodkov, to je 6 krat več kot predsednik države in ga ni nič sram trobezljat laži na vseh TV postajah, P r a s e c od vseh p r a s c e v!!!

New Report

Close