Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na kaj padajo ženske

Na kaj padajo ženske

ženske padajo na tipe,ki imajo veliko veliko keša,majo status v družbi,al da je pač faca,legenda,model,ali pa pač en nesramno boga kakroli pač.. keš keš in keš.
tipi pa padajo na hude bejbe,na hude pr***asice,ni važn al ma otroka pa je na socialki.. če je huda,bo zmagala v prvi vrsti. Če ne bo mela užigalnika ji bo 10 tipov padlo na kolena s fajercajgom v pomoč.. huda lepa huda.. samo to.

te dve zgornji varianti porivajo svet in ga obračajo. Vsak moški k bo rekel da mu videz ni pomemben laže ko pes. Tipi morjo dobro robo f**ukat drugače ne morjo funkcionirat. In vsaka baba k bo rekla da ni važen dnar laže. Ok jst sm baba,sm mela u lajfu same socialce,pa reveže,ampak ni bil to razlog da smo se razšli. razšli smo se lol pazi to–ker so spoznali bolj hude bejbe :)) bingo!

tudi moški,ki so poročeni,fantazirajo o lepši ženi,se jim sline cedijo da bi mogoče pa le skočili čez plot z uno kelnarco tam.. In ženske,ki imajo tipa ki ima neko low budget job,ga ne spoštujejo. zakaj? nevem…

jst nisem ne ena,ne druga varianta,žvim svoj lajf in se sploh ne vidim nikol bit s kom. ker danes je svet čist drugačen. Imam svoj cilj in to je to.. predlagam ti avtor da zaključiš s tem. ne išči… je brezveze

dost resnice, čeprav se z zaključkom ne strinjam, želja more vedno bit, dokler človek živi, to je gorivo, ki napaja motor, seveda, pa z leti pada pritisk na pedalo, tako, da ta motor ne dela več pod tako visokimi obrati, kot v mladosti, pa gre pol bolj na izi in med vožnjo skozi živlejnje opazuješ okolico in tam mogoče opaziš kakšno srnico, pišem pač za moške, hehe..
Drugač pa, za avtorja, predvidevam, da si mlad, pri meni je bilo tako…, eno sem potegnil za lase, ko je šla mimo mene, ko sem se z eno drugo objemal, no za to kateros em objemal se ne spomnim, kak osem jo zapecal…., z drugo sva se pogeldala, istočasno pomahala in… nadaljevala… itd, moreš bit sm v pravem času na pravem mestu, pa stalno na preži, sploh, ko si mlad…, v zrelih letih pa itak… lagano sportski…

Vsem so všeč luštne punce.
Meni so tudi všeč luštni fantje.
Si lušten, ali pa bi se na tebi dalo marsikaj izboljšati, da bi se tudi puncam na tebi z veseljem ustavile oči?
Upam, da nisi na glavi pobrit z obeh strani, na sredini pa raste smešen šop las, kot ena trava?
Upam, da se znaš prijetno pogovarjat , če ne – pojdi na tečaj retorike.
Upam, da imaš kak konjiček , hobi in da ne hodiš samo iz službe in domov, potem pa čepiš pred računalnikom?
Upam, da znaš delat, ne samo sedet in gledat punce v petkah.
Znaš punce očarati : igraš na kitaro, harmoniko, lepo poješ ali si dober kuhar?
Bereš zanimive knjige in se znaš o njih pogovarjati? Kateri je tvoj najljubši pesnik?
[/quote]

A bundesliga frizura z brki je ok? Glasba… je sviranje ku-rcu sprejemljivo?

vsaki, ki mi je všeč vsaj na pogled rečem: “preh, ko boš “dala”, preh boš frej” .. pali vsaj pri 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bejb – ostalo so klofute, “tisti” pogledi, ignoranca … ☺

No ja, Štoparski in njegove fore… so tudi naju pripeljale skupaj!
Mogoče ni ravno vse Adamsova zasluga, a sigurno ima prste vmes.

Nauk za nepoučene; humor dela čuda. Sploh obešenjaški in ironični humor, ki zna obrniti očitne stvari na glavo.
Žal pa deluje samo za dokaj ozko določen profil ljudi obeh spolov.
[/quote]

Zelo res. Vedno manj ljudi je odprte glave, škoda.

meni je bila pri tipu vedno všeč samozavest.
pa ne neko vunmetanje in hvalisanje, ampak tista sigurnost vase.
enkrat sem se dobivala z nekim gospodom, sva šla na tako, eno, dve kavi, in se potem kar dolgo pogovarjala po telefonu, kak teden je to šlo sem tja… sem bila že ful navdušena nad njim in očarana.
potem pa sva se tretjič dobila in šla na pijačo, pa si me v živo ni niti v oči upal pogledat.
vso navdušenje se je v trenutku poleglo…
dokler pa sva se po telefonu pogovarjala ali po mailu, pa je imel ves namazan jezik.. eh odvetnik pač…

Kolikor se ženske med sabo pogovarjamo, in kot opažam okoli sebe, ženske največ padamo na to, da je nekdo “dober človek”. Pomeni, da ima zdrav odnos do šibkejših, kot tudi do močnejših od sebe, (dober pokazatelj so živali, otroci, nadrejeni, podrejeni), da nima težav z izražanjem resnice, da ima primerno dozo samozavesti in razčiščene travme, da je prijazen in topel.

To je potreben pogoj, nikakor pa ne zadosten.

To je potreben pogoj, nikakor pa ne zadosten.
[/quote]

To jaz smatram kot osnovo :)))
Potem pa nalagaš na to osebne prioritete 🙂

To jaz smatram kot osnovo :)))
Potem pa nalagaš na to osebne prioritete 🙂
[/quote]

Ja, na tele osnovne pogoje pride še ene 54 dodatnih… na vrhu je dobra plača, dobra služba… Malo je odvisno tudi od trenutne lune 🙂

Ja, na tele osnovne pogoje pride še ene 54 dodatnih… na vrhu je dobra plača, dobra služba… Malo je odvisno tudi od trenutne lune 🙂
[/quote]

Tole večno poudarjanje denarja: denar ponujajo v zvezi moški, ki drugega ne morejo/znajo ponuditi . In dobijo točno določene ženske, ki pa iščejo SAMO denar in jim drugo ni pomembno. Oboji so v takih zvezah čisto srečni, ni pa to ravno pogosta kombinacija, torej je precej neprimerna za posploševanje na večino.

Nehajte s tem, kako postati ženskam všeč.

General Glanzkopf ima prav, kaj odpirate take butaste teme- to ne bo nič zaleglo, pomagalo. Jebeš žensko mnenje, one v bistvu najmanj vejo, kaj jih rajca. Ali vprašaš ribo za nasvet, kako jo ujeti? Ne, vprašaš ribiča!

Torej obrni se na viharnega jezdeca za top nasvete pri babah, če ti na tem področju fejla 🙂

Verjetno njemu prej, potem še tebi?

Haha, no, šalo na stran. Za žensko je najpomebnejša tista tvoja lastnost, ki je najšibkejša. Podobno kot pri gnojenju – najbolj pomemben element je tisti, ki ga je najmanj – od njega je odvisen razvoj.

No, da odgovorim avtorju še iz mojega stališča.
Pri moškem je itak pomemben tisti prvi klik. Plehko ali ne, je res, da tukaj je zelo pomemben videz. Ne rabiš biti lepotec, ampak vsaj da si simaptičen, da nisi odbijajoč. Potem pa zelo pomembna zadeva: samozavest, ampak ne tista pavja. Samozavest pomešana s komunikativnostjo, dobrim smislom za humor, osnovno razgledanostjo in spoščenostjo.
In še zelo pomembno, da ne deluješ obupano. Ko začutiš, da se moški trudi na vsak način nekaj doseči, da osvaja kar vse povprek ni to dober znak.
In še obleka. Ki naredi človeka. Izogibati se outfitom iz katerih je razvidno, da te oblači mama. Ali pa pretiranim sledenjem trendom. Moški mora biti urejen, ampak ne metro ..

Različno.
Kakšna pade na videz. Druga na zobe.
Tretja se malo opoteka, in pade na rit.

Ampak res – kolikor je tu spraševanja o ženskah, njihovih preferencah, pljuvanja po kompletno vseh ženskah….nekaj ne štima.
Ali jih ne iščete na pravih mestih, ali ne razumete, da na nekaterih mestih niso vam primerne punce.

Slovenke padajo samo na dober fuk iin na €.

Če jo srečaš na moškem wc pol to mogoče ni to to:-)?

Če jo srečaš na moškem wc pol to mogoče ni to to:-)?
[/quote]

[img]https://i1.wp.com/gif-finder.com/wp-content/uploads/2015/09/Donald-Trump-Wait.gif[/img]

Mene tudi lahko srečaš na moškem wc (= nenormalen dren na ženskem wc), pa je to – to.

[img]https://i1.wp.com/gif-finder.com/wp-content/uploads/2015/09/Donald-Trump-Wait.gif[/img]

Mene tudi lahko srečaš na moškem wc (= nenormalen dren na ženskem wc), pa je to – to.
[/quote]

Aja? Sem pa študiral ker kristež meče tampone v školjko…

Aja? Sem pa študiral ker kristež meče tampone v školjko…
[/quote]

To pa ne vem, kdo bi to počel. Ženska sigurno ne.
Ali pa kakšna – ne vem, nočem vedeti.

Ko se to sprašuješ, si v štartu popušio. Naredi nekaj iz sebe in socialno boš opažen dovolj, d ane bo problem kakšno druženje z babami v smislu intime. Dokler pa ležiš doma in premišljuješ, kaj pali pri babah, si v leru.

Ti boš že vedela, ko si ponoči pisala, da imaš težave z menstruacijo.😁

jaz se samo še norca delam. Tipom sem že stokrat razložil, kako do kavsa, pa ne razumejo nič. Pol pa naj bodo pametni še dalje?

jaz se samo še norca delam. Tipom sem že stokrat razložil, kako do kavsa, pa ne razumejo nič. Pol pa naj bodo pametni še dalje?
[/quote]
Preseneča, da tebi še ni ratalo prit do pizde, ko praviš, da si ekstar dober svetovalec?😅 Najdlje, kot si sam pisal, si prišel do tega, da si se poscal od strahu v hlače ob pogledu na mimoidočo neznano žensko……jaoooooo😅

New Report

Close