Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na kaj padajo ženske

Na kaj padajo ženske

Globučna, a ti pripeljemo eno, da te bo razdevičla? Mogoče bo pa to pozitivno vplivalo nate. Nič bat, da ne bi ratalo, te bomo zvezal prej, da ji ne boš pobegno.😁

Toliko kot je ljudi toliko je različnih stvari. Vsak človek ima svoj karakter, ne pali ista fora na vseh.
Odvisno od let pomoje, ko si mlad imaš druga pričakovanja, ko si starejši pa gledaš mal globlje ne sam nek estetsko. Zna bit za oba spola isto, tisto kar je prelepo je lahko tudi tud prazno( v vseh pogledih ne sam pamet).
Samozavest pa ne šopirjenje, da si iskren in se pokažeš v pravi luči brez pretvarjanj, ker z časom se tko al tko pokaže kak si v resnici, pozoren, spoštljiv, humor je dost pomemben vendar tisti pravi iskren spontan ne izigran z nekimi forami, realen ne sanjač,…
Mene je moj čisto z nekimi svojimi forami pritegnil saj pravim odvisno od karakterja človeka, kaj komu sede, ne vem meni izjava za prvi poljub sredi poletja, če ti lahko voščim za novo leto se je zdela tako romantična pa tudi vzdušje in pogovor, da ja ni ostalo pri enmu sva še zdaj skupaj 10 let z družino. Če bi mi kdo drugi to rekel nebi delovalo isto. Odvisno kako kemijo si ustvariš. Ja pa z kuhanjem itak to mi je bilo noro, hrana…ljubezen gre skozi želodec, lol. Sem pač ženska, ki jo povabiš ob polnoči v Mc in ne bom jedla solate, ker nisem zajec ☺ Spontane geste so se meni vedno zdele sexi, nenačrtovani dotik ob daljšem pogovoru, pa ne mislim prostaški tak čisto nedolžen roka z roko, kolena pod mizo…nekaj mora bit na tebi, da tisti trenutek izstopaš iz množice in pritegneš pozornost, ni vse samo na vizualnosti, energija tu dosti pomeni, kako žariš in kake vibracije oddajaš in ja vonj je tu dost pomemben. Človek se mora ujemati z naravnim vonjem, če verjameš ali ne. Pa to ne pomeni, da hodiš brez deota naokoli. Dosti žensk, ko se pogovarjamo reče, tolko je bil sexi in pameten…sam vonj njegove kože me je odbijal. Ne mislim na švic ok in tudi ne na tam dol, čist samo na kožo. No ok če se spustim še na to ja tudi tam mora bit vse čisto čisto ne.
Vstrajaj bodi to kar si, menjaj okoliš kjer iščeš, ker si verjetno na napačnem kraju.
In to lepota z leti zbledi, to kar imaš v glavi ostane. Morda si si postavil prevelik vizualni standard, nič zato samo take ženske ne iščejo globine v zvezi, če ti to ustreza ok. Ne rečem, da so vse take, samo večina.

Ne bo, to kar ti pišeš je puhli izgovor in prazna floskula največjih popolnomaničvrednih zmešank, v bistvu so si dejanja na las podobna, se pravi tudi vse ostalo..

A res jezdec, me zanima, če jezdiš kaj drugega kot kako kozo v hlevu.
Se imaš za pohvaalit z družino, dobro službo, hišo… ali si na grbi staršev na sociali in tu gor pametuješ.
Vsak zase, če se ne strinjaš z mojim, kdo pa je rekel, da se daj…jaz se ne z tvojim in kje je tu problem. Vsak si išče svojga partnerja sam na svoj način kot to njemu ustreza.
Pojdi raje prebrat kako pametno knjigo, da si razširiš intelekt. Iz tvojih pisanj je razvidna nižja stopnja iqja in imaš z razumevanjem in sprejemanjem mišljenj drugih očitne težave.

Njemu je itak vsaka, ki se ne strinja z njegovim kmetavzarstvom, zmešanka.

No, povem tako kot je, na desettisoče bab samo pri nas nori s popolnoma identičnimi norijami, drugače pa na miljone, potem že niste tako različno usekane, da bi bila vsaka psihično drugačna, ne? Ampak precej enako, kaj misliš? Al me pa razsvetli in povej, da je vsaka kaj novega poštudira.😅

New Report

Close