Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek na kaj vse pazite na zmenku (besediše)

na kaj vse pazite na zmenku (besediše)

Ali ste se kdaj rekli kaj neprimernega? In kaj je bila posledica tega.

Jaz ne. Je pa en meni na dolgo in široko razlagal zgodbo kako se je s prijatelji pretepal in pil, nato zabil z avtom v ograjo. Sem se po hitrem postopku poslovila 🙂 ampak zgodba je bila pa fajn

NIkoli teh težav na zmenkih – ker tudi ni bilo nobenih takih življenskih zgodb, ki bi mi med tremo pogovora v takem primeru “slipnile” z jezika.

Edina težava morda je ali bi bila, ker občasno govorim v spanju. To pa je del hipnoze in če kdo to izkoristi, te lahko kaj začne spraševat in izve kaj, kar ga ne briga 🙂

nova
Uredništvo priporoča

Haha, jaz sem pa s takim porocena 😁

Ko sem ga spoznala, je odplaceval razbit avto. Pri 16ih zaradi pretepa prespal na policiji. Pa se kar nekaj cvetk je bilo v mladosti.
No, zdaj je pa cisto uglajen gospod pri 50ih, v sluzbi na visokem polozaju in veliko bolj prijazen kot jaz.

Ne vem, če bi lahko imenovala zmenke, šlo je za spletna spoznavanja, ampak nič romantično pa to.
En tip mi je na veliko razlagal kako divja okrog z motorjem, kako gredo s kolegi na izlet, se ga nalijejo kot opice. AJa, 40+ star. POtem so bili v bližni starostniki, ki so imeli vodeno vadbo. In temu se je posmehoval. To je bil pa višek. Me je bilo sram, da sem v njegovi družbi, sem potem spokala.

Potem enkrat sem se z enim zmenila za tenis. Nobenih randijev nič. Niti nisem iskala kakega parčkanja, veze. In tip me po tenisu zaslišuje kot na policjii. Grozno nadležno, sem komaj čakala, da se ga rešim.
Čedalje bolj neprijetno je bilo. In čez dva dni pošlje mail kako nisem po njegovem okusu, kako ne bo nič veze med nama, ker mu nisem všeč :). Ne vem kje njemu ideja, da bi jaz želela kaj imet z njim :).

ne bit preveč samovšečni,
ne se hvalit,
ne omenjat bivših!!!
ne omenjat kako škrti/zapravljivi ste

Mene predvsem moti, ko mi tip nabija vsake tolko o bivši. S takim izpade kot da ni prebolel. Lahko omeniš enkrat, če reees se spozabiš, me ne vsako klinčevo stvar primerjat. To zlo odbija.

Odvisno, če sem moškega spoznala na netu in se prvič dobim z njim, sem itak nervozna zaradi več stvari, kaj če bo čisto drug kot na fotkah (se je že parkrat primerilo, ker tudi moški so se naučili fotkat se v najboljših pozah, prikrit slabe zobe, itd), potem kaj če bo ta “zmenek” neka mora, kako naj se rešim… (trik s tem da te nekdo pokliče, je že passe)

Načeloma imam dobre izkušnje, 97{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} recimo. Da bi na kaj posebej pazila, mogoče to da ne omenjam bivših partnerjev (pa tudi na zmenkih načeloma beseda na zaide na bivše, če sem iskrena, ker če zalaufa pogovor, je res tok drugih tem za obdelat), ne omenjam kakšno plačo imam (kdor približno pozna plače za določeno delovno mesto, te take stvari itak ne bo šel spraševat), o kreditih se tudi ravno ne pogovarjam, niti o politiki ali veri,..
Ne vem no, to že pride spontano, kam spada kdo, mislim da se ne rabimo posebej spraševat, koga si pa volil na volitvah oz. koga bi, niti a hodiš v cerkev itd. – to se da vse tekom spontanega druženja in čveka izvedet, če ima človek IQ malo višji od številke čevljev.

Zmenki so zato, da se maš fajn, da vidiš koliko je kemije, če sploh je,..

Mi je bilo pa enkrat res totalno bedno, ko se je en tip popolnoma zapalil, ni mi dal miru še po tistem ne, ko sem mu rekla da ga kaj več kot le kolega ne vidim, da grem pa z veseljem še kdaj na kakšno kavo (je imel zanimiv poklic, tak nevsakdanji in je bilo dejansko zanimivo, ko mi je govoril o tem). No in model se je zapel za to kavo in si domišljal, da to pomeni zdaj da bom hodila z njim 4x tedensko na kafete… Precej obupan, bi rekla. Kasneje me je potem ravno ta obupanost še dodatno odbila.

Je pa tudi mene enkrat en zavrnil na lep način sicer, zavrnjena sem pa bila ker kot študentka nisem imela svojega avtomobila (stara sem bila 20, on pa 30 in že nekaj let redno zaposlen) in si je pač tip namislil kako me bo moral vozikat okoli… No, ne bi se mogel bolj zmotit, ampak zdaj je kar je 😀 (btw zdaj imam avto ja… mogoče bi me zdaj zavrnil ker mi lasje sivijo, kaj pa veš :D)


Pazit? Spoznavaš se tako, da paziš, da obdržiš masko? 😄
En model, starejši pa zlo lušn, me je enkrat prišel iskat in na poti, med vožnjo, na pijačo, je zavil iz stranske ceste in zapeljal v gozd. To mi je blo takrat WTF, a zdj morm pa še laufat🤣 ni mi blo treba, opravičil se je, da mora hitro “odtočit”🤣, to mi je bila potem krasna ideja in skupaj sva “odtočila”, vsak na svoji strani🤣, to dejanje naju je za leto dni povezalo in še zdaj, ko grem v natur “odtočit” kdaj pomislim nanj🤣🤣.

Men je enkrat edn tok zamoril o bivsi, celi zmenek samo o njej in njeni mami. Grozno. Komaj sem cakala, da uidem.

Jst sem naletu na bejbo, ki mi je na frstdejtu o tem, kok za cunce mesečno zapravi, zlo zvelčana bejba umetna.

Hm… meni je pa Bosanka na zmenku zamerila, ker sem ji rekel Bosanka. 😉
Me je potem popravila, da je Bošnjakinja in ko sem ji rekel, da je to zame isto, je vstala in odšla.

Jaz pa sem približno pet let nazaj spoznala nogometaša, ki mi je ob pijački razlagal, keri puder uporablja in da moram iz Avstrije naročiti en kovček set pudrov, počutila sem se kot, da sem na pijački s kolegico. Več je vedel o kozmetiki kot jaz. Neprivlačno.

A babe pa nimate nobene svoje zgodbe na zmenkih? Nič od vas, samo mutasto na ušesa vlečete, kaj ima tip za povedat, potem pa zgražanje in kritika. Jaz s tako deset minut ne vztrajam za mizo.

Saj je tvoja naloga, da jo sprašuješ 🙂 Nima ti ona kaj na mizo na izvoli dat na prvem zmenku, če je pametna pa sploh ne -sprašuj in ti bo odgovarjala. Pametne se pustijo vprašat in ne belbetajo tja v tri dni pol ure samo osebi. Prisluhjeno, kaj ima tipson za povedat. Bolje takoj na začetku, kot kasneje, prepozno…. 🙂

Je veliko zgodbic v knjigi spominov. Med bolj odmevajočimi je bil prvi zmenek z mojo zdajšnjo ženo. Ženska je predlagala sprehod okoli bližnjega jezera. Za tem se je sezula-ne ni Darwin. Kasneje pa že skakala okoli mene kot kobilica in se pretegovala, vse to me ni odbilo, nasprotno, ko sem uvidel kako gibčna je, sem takoj pomislil, njo bom poročil :-).


Bodi to kar si.

A ti še zmeraj po toliko leth zakona zmore dat po “yoga stylu” nogo za vrat v stoječem stanju, je še toliko gibčna ? 🙂

Včasih je bilo tako po balkansko, “skidaj gače, dosta romantike”..-….no ja, saj danes pa ni dosti drugače.😁

A ti še zmeraj po toliko leth zakona zmore dat po “yoga stylu” nogo za vrat v stoječem stanju, je še toliko gibčna ? 🙂
[/quote]
Je še zelo gibčna, ne izvaja pa več predrznih gibov, od prometne nesreče.

Sprehajam se sem ter tja po internetu. Nimam možganov in nisem v vašem prostoru. Imam vitko telo, pred vami počepnem in vas visoko preskočim.

Take teme vedno rada preberem, kaj vse se ljudem ne dogaja :))) res za nasmejat.

New Report

Close