Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Na kaj ženske najbolj palite

Na kaj ženske najbolj palite

Privlačiti žensko, ki te zares privlači, ni lahko. Po drugi strani, ravno tako rabite nas moške. Treba je biti boljši, od ostalih, ki jih imate na razpolago.

Na kaj ženske najbolj padate, pri moških, starimi nad 35 let? Vsaka, ki je v uspešnem razmerju, mora dobro vedeti, zakaj je s kom v vezi? Tudi vse samske, morate dobro vedeti, kakšne lastnosti vas najbolj pritegnejo? Kaj najbolj pogrešate, generalno pri večini? Kateri moški atributi, se vam zdijo najbolj zaželjeni ter jih zelo redko najdete? Nekaj, ki vas dela mokre med nogami ter kamor vam ves čas, uhajajo misli.

Ti pa malo v kasnih letih izpostavljaš takšne probleme.
To je materialno stanje in takoj zatem trdi ku:raz.

Ne vem, kako je pri drugih, jaz jih očitno privlačim s svojo inteligenco, šarmom, ekstremno lepoto, globoko osebnostjo, enkratnim značajem, s svojo neponovljivostjo, smislom za humor in skromnostjo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Na pol prazne pivske steklenice, vonj po cebuli, cesnu, zamazan rob obratnika, umazanija ki se svaljka po obrazu…

O tem bi bilo dobro slišati več mnenj. Dejstvo je, da nekatere ženske palijo na denar. Ali jim denar lahko nudi najboljši seks, ki ga lahko dobijo, najbrž same vejo. Sam večino časa vlagam, tako v kariero, kot tudi veliko športa. Poleg tega, da me ženska zares privlači, se mi dovolj športa, zdi najpomembnejši dejavnik, za trdo in dobro orodje ter dolgotrajne radosti. Dobra potenca in zagretost, je po mojem mnenju nekaj, kar vsaka ženska najbolj rabi od moškega. Da je potem, zares potešena. Nekaj denarja, se pa tudi vedno rabi.

Če bi ti bil zaželjen, ne bi tega spraševal, saj bi že imel pozornost žensk. Spet skuša en nezaželjen izvedeti, kako narediti vtis na babe. Ne bo ti uspelo, preveč razmišljaš, preveč si nagnjen k razčlenjevanju. Drži se raje tega, kar ti gre od rok.

Kaj je privlačno? Zdrav duh v zdravem telesu in smisel za humor. Poleg tega me privlači volja do življenja, pozitivna naravnanost, konstruktivno delovanje, širok nabor interesov in razgledanost. Cenim osebno integriteto, preudarno vedenje in sprejemanje odgovornosti zase in za svoja dejanja. Cenim ljudi, ki se znajo postaviti zase, jasno predstaviti in zastopati svoje interese ter so hkrati pripravljeni na sprejemanje kompromisov. Medsebojna privlačnost (‘kemija’) je pomembna in brez nje ne gre. Ravno tako je pomembno ujemanje (oz. dosežen kompromis) najinih prioritet, želja in osnovnih vrednot. Ljubim moškega, s katerim mi je lepo, ob katerem je življenje zanimivo, ki ga spoštujem in ki me ceni.

Ne privlačijo me zateženi, dlakocepski, nepraktični in komplikatorski tipi. Zoprno bi mi bilo z nekom, ki ga vsaka majhna in nepomembna stvar vrže iz tira. Ne maram jamračev, ampak so mi všeč ljudje, naravnani k reševanju problemov. Dolgočasila bi se ob nekom, ki ga nič ne zanima. Na živce bi mi šel vase zagledan arogantnež, ujetnik svojega ega, nezmožen prepoznavanja in priznavanja lastnih napak ter prevzemanja odgovornosti zanje. Nekdo, ki ne zna v primernem trenutku reči oprosti, prosim, hvala. Nekdo, ki podžiga razprtije in spor ter kuha zamere, namesto da bi iskal rešitev problema. Odbijajo me krutost, neotesanost, slaba samopodoba, nezanesljivost ter ljudje, ki samih sebe nimajo v oblasti.

Tu bi samo dodala, da je za vsakega od nas nekdo drugi tisti, ki se nam zdi boljši od ostalih in s katerim smo bolj kompatibilni.
Veš kaj je še neprivlačno? Če moški hlini navdušenje do nečesa ali se strinja z nečim samo zato, da bi ugajal ali ker misli, da bo to ženski všeč. Samozavesten in zrel moški pove, kaj mu ne ugaja in, če je potrebno, sklene kompromis. Ne pretvarja se, da je nekaj, kar ni.

Moški naj ne bo arogantnež? Kdo ima rad to osebnostno značilnost? Ne velja to za oba spola?
Moški naj ne bo zateženi? Kdo ima rad to osebnostno značilnost? Ne velja to za oba spola?
Moški naj ne bo jamrač? Kdo ima rad to osebnostno značilnost? Ne velja to za oba spola?
Moški naj ne bo neodgovoren? Kdo ima rad to osebnostno značilnost? Ne velja to za oba spola?

Ženske, ženske…. 😀 Ženska, ki ima rada moškega in je zadovoljna z njim, ji takoj zmanjka idej, kaj vse naj ne bo moški, ker ne razmišlja o tem. 😉 In nasprotno, bolj je ženska nezadovoljna z moškim, še posebej dolgotrajno samske tu izstopate, več alinej boste spisale.

Eno je, ko ženska postreže takoj s kup alinejami, torej z nekimi analitičnimi razumskimi procesi, z opisi, analizami moških, razčlenjevanju miselno idealiziranih moških osebnosti, kjer jim ne uide nobena še tako majhna podrobnost, z naštevanjem, kaj naj bi bil in kaj ne, moralnimi vrednotenji itd. Tu notri se skriva tako močna želja po spreminjanju moških, po nadzoru, ki izvira iz vašega primarnega odnosa z očetom. Ko ženska razmišlja (miselno razčlenjuje) in ne čuti, se vašim moškim oz. potencialnim zvezam z moškimi zelo slabo piše. 🙂

In ravno takšnim ženskam se potem pogosto rado pripeti, da pride do popolnega preobrata v realnosti, kjer hitro padejo pod vliv moškega, ki krši vsa namišljena pravila in logiko premlevajočih namišljenih fantazij, nastalih v glavah žensk. Izgubijo razsodnost in nad njimi prevzamejo kontrolo čustva, da so povsem slepe in nerazsodne, da bi videle moškega v pravi luči že takoj na začetku, če je kak ‘falot’, ampak šele potem, ko jih prizadene , zapusti. In potem se zgodba ‘nesrečne ljubezni’ ponavlja.

Ponavadi je zanimivo tudi to, da bolj so ženske ‘čustveno nestabilne’, ranjene in razočarane v preteklih partnerskih zvezah, iz katerih si niso nikoli prav opomogle, bolj čutijo ‘vpliv nesrečne ljubezenske zvezde’, ki jih spremlja še v sedanjost, in tudi prej bodo iz rokava izvlekle kopico odgovorov in celo nasvetov glede moških in zvez z njimi. Dobro se piše moškim le od tistih žensk, ki napišejo odgovor v par besedah, kateri moški je v redu, brez premišljanja. Seveda tisti, ki je vaš. 🙂

Skos ta vprašanja kaj naj naredim, da bom babam bolj zanimiv. Vsi bi sam stregli neki, Kaj želite sami met pa tko ni važno, važn da je baba zadovoljna.

Nekateri ne prenašate ženskih alinej. Pričakujete, da boste vsaki dobri, samo zato, ker ste se rodili. Zato matjažko napiše 37 odstavkov dolge poste vsakič, ko ženska našteje 5 lastnosti uravnovešenega moškega. Da lahko tem ženskam pove, da so “čustveno nestabilne, ranjene in imajo pretirano željo po nadzoru” :))))) Ker se bojda dobro piše samo tistim ženskam, ki ne razmišljajo o tem :))))) “sam da je” :)))))

Šibki moški še posebej sovražijo močne samozavestne ženske, ki jih ni strah povedat, kaj hočejo od življenja in moškega. Razlog je, da ne izpolnjujejo čisto nobenega od pogojev in si raje iščejo eno glupačo, ki ji je vsak “dober, sam da je”. Z leti nekatere ženske začnejo razmišljat, da niso mogoče le preveč zahtevne samo zato, ker si želijo približno normalnega moškega. V resnici bi morale samo zamenjat družbo in pustit luzerje ala matjažko, da v miru še naprej preganjajo njim nesojene mladoletnice.

Moški naj ne bo arogantnež? Kdo ima rad to osebnostno značilnost? Ne velja to za oba spola?
Moški naj ne bo zateženi? Kdo ima rad to osebnostno značilnost? Ne velja to za oba spola?
Moški naj ne bo jamrač? Kdo ima rad to osebnostno značilnost? Ne velja to za oba spola?
Moški naj ne bo neodgovoren? Kdo ima rad to osebnostno značilnost? Ne velja to za oba spola?

Ženske, ženske…. 😀 Ženska, ki ima rada moškega in je zadovoljna z njim, ji takoj zmanjka idej, kaj vse naj ne bo moški, ker ne razmišlja o tem. 😉 In nasprotno, bolj je ženska nezadovoljna z moškim, še posebej dolgotrajno samske tu izstopate, več alinej boste spisale.

Eno je, ko ženska postreže takoj s kup alinejami, torej z nekimi analitičnimi razumskimi procesi, z opisi, analizami moških, razčlenjevanju miselno idealiziranih moških osebnosti, kjer jim ne uide nobena še tako majhna podrobnost, z naštevanjem, kaj naj bi bil in kaj ne, moralnimi vrednotenji itd. Tu notri se skriva tako močna želja po spreminjanju moških, po nadzoru, ki izvira iz vašega primarnega odnosa z očetom. Ko ženska razmišlja (miselno razčlenjuje) in ne čuti, se vašim moškim oz. potencialnim zvezam z moškimi zelo slabo piše. 🙂

In ravno takšnim ženskam se potem pogosto rado pripeti, da pride do popolnega preobrata v realnosti, kjer hitro padejo pod vliv moškega, ki krši vsa namišljena pravila in logiko premlevajočih namišljenih fantazij, nastalih v glavah žensk. Izgubijo razsodnost in nad njimi prevzamejo kontrolo čustva, da so povsem slepe in nerazsodne, da bi videle moškega v pravi luči že takoj na začetku, če je kak ‘falot’, ampak šele potem, ko jih prizadene , zapusti. In potem se zgodba ‘nesrečne ljubezni’ ponavlja.

Ponavadi je zanimivo tudi to, da bolj so ženske ‘čustveno nestabilne’, ranjene in razočarane v preteklih partnerskih zvezah, iz katerih si niso nikoli prav opomogle, bolj čutijo ‘vpliv nesrečne ljubezenske zvezde’, ki jih spremlja še v sedanjost, in tudi prej bodo iz rokava izvlekle kopico odgovorov in celo nasvetov glede moških in zvez z njimi. Dobro se piše moškim le od tistih žensk, ki napišejo odgovor v par besedah, kateri moški je v redu, brez premišljanja. Seveda tisti, ki je vaš. :)[/quote]
Seveda lastnosti veljajo za oba spola. Ampak avtor sprašuje ženske o moških, zato v odgovoru pišem samo o moških.
Poleg tega nisem dolgotrajno samska, ampak v dolgoletni zvezi. Lastnosti, ki sem jih zgoraj opisovala kot dobre, moj partner ima. Opisanih slabih lastnosti nima. Tako da ne, ne pišem o nekih idealiziranih teorijah, ampak o svojih izkušnjah in videnju. Ravno po tem avtor sprašuje, ali ne? Da ima vsak od nas malo drugačno verzijo prioritet glede tega, kaj ga na potencialnem partnerju privlači ali moti, sem pa tudi omenila.
Ja, lahko bi napisala odgovor: moj partner. Ampak koliko to avtorju teme pove o tem, kaj je privlačno in kaj pritegne? Manj kot nič.

Še to matjažko: kar pišeš o neki želji po prevzgoji moških, je za čustveno zrelo žensko itak čisto mimo, ker to ni potem nikakršno partnerstvo. Vzgajala bom otroke, na kraj pameti mi ne pade, da bi ‘spreminjala in vzgajala’ odraslega moškega.

Ja, ampak je naključje, da namesto tretjeosebnega množinskega pripovedovanja +žensko s(m)o’, se nekatere takoj goreče vživite v prvo(osebno) pripovedovanje in pisanje, padete v svoj film (neizpolnjenih in nezadovoljenih želja) ? In začuda, začnete navajati osebnostne karakteristike, ki so brezspolne, jasne kot bel dan, nekako banalne ali zelo splošne in samoumevne , da jih nihče ne želi na drugem, nič drugega kot negacije zelo negativnih osebnostnih značilnosti.

Ne vgajala, ‘spremenila’. Spremenil pa se bo zaradi vas in postal princ iz sanj. 🙂

O moškem mi precej pove njegova uspešnost v službi, pri tem je zelo važno, da je do uspeha prišel na pošten način. Sem ne sodijo tisti obsedeni z delom (deloholiki) in požrti na denar. Pomembno mi je, da ima smisel za humor in da je sočuten. Kar zadeva zunanjost, so mi všeč višji in lepo grajeni moški. Barva las in oči ni pomembna. Ne padam na luksuz v smislu dragih in hitrih avtomobilov, jaht ipd.

Spet si pri službi, kaj če bo Goldfish opazila to? Za naju se svet ne vrti samo okrog službe, ampak predvsem okrog ljubezni. Mogoče bi ti tudi morala več prostora dati ljubezni, ne da jo na njen račun požre služba? 🙂

Spet si pri službi, kaj če bo Goldfish opazila to? Za naju se svet ne vrti samo okrog službe, ampak predvsem okrog ljubezni. Mogoče bi ti tudi morala več prostora dati ljubezni, ne da jo na njen račun požre služba? :)[/quote]

Prav, ubogala te bom. Tvoja želja je zame ukaz.

Spet si pri službi, kaj če bo Goldfish opazila to? Za naju se svet ne vrti samo okrog službe, ampak predvsem okrog ljubezni. Mogoče bi ti tudi morala več prostora dati ljubezni, ne da jo na njen račun požre služba? :)[/quote]

Prav, ubogala te bom. Tvoja želja je zame ukaz.[/quote]

Antilopa, danes pa deluješ malce s pridihom melanholičnosti, kot da bi bila malce žalostna. Če bi bil tvoj službeni sodelavec, bi ti jutri polepšal dan in dvignil razpoloženje. No, upam, da se bo našel kak. 🙂

Ampak malo se znajdi, ne tako ozko gledati, no, saj moški lahko dvignemo žensko razpoloženje tudi izven delavnih ur, pa še to brez posebnih, specifično omejenih delovnih kompetenc.

Z m11 sva že mislila priti kaj k tebi okrog pogledat, je rekel, da je nabavil ketne na avtu za zimske razmere, da bi šli smučat skupaj. Ampak zdaj si naju pa spet razočarala, ker vidiva, da ne bi bila pripravljena na velike žrtve, da bi si odškrtnila par uric za naju, čeprav razumeva, da imaš odgovorno delo in si 12 ur dnevno zaposlena. Saj ti ne ostaja časa za prijatelje in ljubezen? 😀

Samozavest. Pa ne tista, ki druge tlači dol, ampak tista samozavest, ko on ve, da je tako dober, da mu ni treba nikogar tlačiti dol.
Zaželjena sta še smisel za humor in prijaznost.

To nisi ti.

Ne moreš definirati generalno, lahko pa za določene tipe žensk ugotoviš kaj v njih premakne tisto malo in jim postaneš zanimiv.
Tako generalno, se res večina poskuša ustaliti z odgovornim, preskrbljenim, prijaznim, skratka z moškim, ki ji bo nudil dobro preživetje in miren pristan. Na žalost pa to ne traja, ker se tudi najbolj zadrgnjene konservativke v “pravi” ženski družbi hitro prelevijo v avanturistke.
Torej, če si vse kar sem zgoraj napisal, moraš biti vseskozi rahlo zagoneten in kazati jasne tendence, da boš vedno znal poskrbeti zase in da boš vedno znal svojo žensko postaviti na svoje mesto, ko se ji bo zahotelo nekaj s čimer se ti ne boš strinjal ali pa bi to znalo na dolgi rok ogroziti odnos ali družino. Tudi če si dober “beta provajder” moraš biti malo prasca in biti odločen pri ohranjanju svojih privilegijev in svojega vplivnega območja, katerega nepogrešljiv del je tudi tvoja družina.
Vse ostalo je pot v težave.

Ti kar direktno povem;isamozavestni,sproščeni alfa samci.Po možnosti z polno denarnico,dober statusni položaj,inteligentni,izobraženi,čisti,lepo oblečeni…..takšni mi poženejo kri po žilah.Tudi uniforme pri meni palijo,najraje pilotske ali vojaške(seveda z višjim činom).Evo,iskreno in direktno.

Zanimiv mora biti. Ravno dovolj skrivnosten, da te zamatra da bi odkrival. Pa nepogrešljiv smisel za humor. Postava in sluzbeni status sta vsaj zame drugotnega pomena.

Bravo! Iskren odgovor, edino vprašanje je, kaj TI lahko nudiš takem tipu?

V zadnjem času na bradice. :))) Pa mi prej nikol niso bile všeč.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close