na kateri datum se izplačuje denarno nadomestilo za brezposelnost?
Mene pa zanima 10.1 prijavil na zavod,
28.1.2013 sem vložil zahtevo za nadomestilo,
04.3.2013 dobil odločbo,da se izplaćuje od 11.1.do 10.4.2013
Ali bo nakazilo 15.3 ali 30.3 .
Hvala za odgovor
ali lahko v času prejemanja nadomestila za brezposelnost sklenem podjemno pogodbo, po kateri bi prejel 100 €?
Hvala in lep dan!
Nejc
Pozdravljeni! Jaz sem od 1.aprila prijavljen na Zavodu….dal sem vlogo za nadomestilo in prejel odgovor da bom dobil nadomestilo za čas treh mesecev v višini 518 € neto…potem pa grem slučajno na bankomat,da preverim če mam kej gor in dobim nakazano le 343 € ma ne vem zakaj se to dogaja?
Kdaj ti je prenehalo delovno razmerje (datum)?
POZDRAVLJENI MOJA ZAPOSLITEV JE BILA 11LET NEDOLOČEN ČAS DO 15 09 2012 NATO DAM ODPOVED SE ZAPOSLIM V DRUGEM PODJETJU OD 1 10 2012 DO 31 05 2013 IN MI NE BODO VEČ PODALJŠALI POGODBE ALI SEM UPRAVIČENA DO DENARNEGA NADOMESTILA
MATEJKAPIKI
ste upravičeni ja.
Lep pozdrav…jaz sem dobil odločbo 6.5.2013 in danes smo 31.5.2013 pa še kar nisem dobil nadomestila…a mi lahko kdo pove kdaj lahko pričakujem izplačilo nadomestila ??
Imam vprašanje glede prejema denarnega nadomestila. brezposeln sem od 31.6 vloga je šla naprej 3.7, odločbo sem prejel 25.7. na odločbi piše da sem upravičen do nadomestila 3 mesece od 1.7 pa do 31.9 zanima me kdaj lahko pričakujem prvo izplačilo ? hvala in lep pozdrav !
prvi 2 nadomestili boš prejel avgusta,pol še eno septembra.
Aha, hvala;)
Sej, septembra ali najkasneje oktobra naj bi na novo začel delat, vendar spet samo za določen čas treh mescev… se moram še pozanimat na firmi…. hvala.
POZDRAVLJENI ODLOČBO SEM DOBILA 16 07 2013 NADOMESTILO MI PRIPADA OD 1 07 NAPREJ SEDAJ ME ZANIMA ALI BOM PRVO NAKAZILO DOBILA TA MESEC IN KATEREGA V MESECU PETNAJSTI JE PRAZNIK
Zdravo
Jaz sem potem dobil prvo nakazilo 14. ega ta mesec. zanima me kdaj bo drugo nakazilo, ker ni bilo nakazano skupaj ? dobil naj bi dva nakazila ta mesec, pa nisem dobil nakazano skupaj, kdaj ta mesec dobim še drugo nakazilo ?
Hvala
Lep pozdrav
Lahko sploh računam na 30-ega ta mesec ali ne?
pozdravljen naslednje nakazilo dobiš septembra
Pozdravljeni,
na zavod sem prijavljen od 19.7.21013, vloga za socialno pomoč je bila vložena 26.07. Odločba je prišla okrog 7.8. za avgust-september-oktober. Kdaj lahko pričakujem prvo nakazilo?
Če v tem času ne bom našel nove zaposlitve ali sem upravičen do naslednjih treh mesecev pomoči? Če, do kdaj oddati vlogo?
Hvala in srečno!!
na zavodu sam prijavljen od 02.08.2013g . A odlodžba je prišla 28.08.2013g me zanima kdaj pričekujem prvo nakazilo za avgust in septembar
Pozdravljeni.
– 1.10 sem se prijavla na zavod in podala prosnjo za denarno nadomestilo. (od 01.10.13-31.12.13)
– dne 7.10 je bila odlocba odobrena
– po posti je prispela po 15.10
Glede na forum, datum izplacila je lahko zadnji v mesecu ali pa 15 v naslednjem mesecu. Zanima me, ce bo izplacano konec meseca oktobra ali 15.11. ali konec meseca novembra. Zeni od brata so izplacevali 27 v mesecu.
Hvala za odgovor.
LP
Anja
Kajo placilo ?? para za vas nema vise pare bice samo za nas bosance
vi pa boste vsi pocrkali se prej
Slovenija to se zove Bosnija sada ajde seljaci co vi cete da placete
nema posla nema para za lenuhe .
Kajo placilo ?? para za vas nema vise pare bice samo za nas bosance
vi pa boste vsi pocrkali se prej
Slovenija to se zove Bosnija sada ajde seljaci co vi cete da placete
nema posla nema para za lenuhe .
jebi se čifur
Pozdravljeni,
kako je s fondom ur oziroma – ali se mi zmanjša denarno nadomestilo, glede na število dni v izplačilnem mesecu (npr februar 28 dni?) oz. praznike?
Hvala
Spoštovani,
mene pa zanima, če dobiš kakšno obvestilo o nakazilu ali ti enostavno nakažejo na TRR, ko je čas za to ? In seveda vestno, kot debil, vsake toliko časa preverjaš, ČE JE ŽE ?
Pa lep pozdrav vsem tisočim brezposelnim (lenuhom po navedbah enega iz Bosne) !
Pozdravljeni!
Smo podjetje Legas s.p., ki nudi ZAGOTOVLJENO NAJUGODNEJŠE PRAVNO SVETOVANJE.
Pravne nasvete želimo približati vsem, ne glede na njihov socialni položaj!!!
Poglejte si našo spletno stran: http://www.legas-kranj.si/
FB stran: https://www.facebook.com/legaskranj
Lahko nam pišete na: [email protected]
Lep pozdrav,mene pa zanima kdaj bom dobiv nakazano nadomestilo.odločbo sem dobil danes 22.1 za 6 mesecev!piše pa da se izplačuje od 1.1 do 30.6.2014
a bom dobil še ta mesec nakazano za ta mesec alo bo naslednji mesec tudi za ta mesec nakazano?
Forum je zaprt za komentiranje.