Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Na katerih nenavadnih

Na katerih nenavadnih

Jaz sem dobila včeraj toliko stvari, da ne vem kje začet…haha

in tudi mene danes daje “muskelfiber”, ker je včeraj tako nabijal …

lopar “skvoša” in jaz nazaj udarjala, ko nora;))…saj govorimo tukaj o športu-kajne?!;))

Ravno to me še bolj podžiga.

Skvoš je bil prej,ono drugo pa pšotem.In kaj te kolki bolijo in peče pohotnica?

Ubogat morajo – no službeno mislim…
Imaš super šefa, da te tako dolgo pusti meditirat. Blagor ti! On pa že ves v poslu

Kar je podarjeno se vendar vzame:-)))

ne pozabi, da zenska podpira tri vogale, dec le enega,))..haha..seveda pa vam damo vedet, kako ste oh in sploh…in to delamo le v ilegali..o tem se ne govori..piše…hihi

Uf, ja…. pasalo je ko hudič….
Hihi, isto ko pri tebi….
Pa spet bi…

Dobro igrate, ni kaj haha. In nam paše, čeprav vemo vse. Imate pač tisto, okoli katere se vse vrti….

nič ne peče 🙂 prej srbi, tako da bo treba danes ponoviti!

do treh zjutraj sva se dol dajala 🙂 zdaj me pa spanec muči!!!

lp, ewy

Spij še kakšno kavo.Nočni sex je best.Jaz bi pa sedajle z eno dobro…mmm.

Tudi jaz sem mnenja, če ženska zna svojega moškega iznoreti v postli,če se ženska zaveda, koliko je pravi dober seks v resnici pomemben v nekem partnerstvu…če tam resnično vse klapa-štima..potem ji dragi je iz roke;)), potem ji dragi opraviči skoraj vse ostale pomankljivosti..hihi…pa tako malo je treba..kajne dragi ..haha

pa še res je! Očitno se vse okoli f*** suče, haha. In igra ni nikoli končana

uffff, ne delaj mi skomin..

Frače..hihi..ej si kdaj mel uno leseno fračo…ko si napel elastiko in je recimo kamen poletel iz nje in tako iz nekega grma streljal na nekoga ..;)..sem tko ustrelila sosedovga mulca, ki mi je skoz nagajal…ga je bolela rit še teden dni in še dons ne ve kdo ga je..;))

-JAZ,
Kaj pa če se ženska tega prekleto dobro zaveda, ampak ima njen partner veliko nižji libido kot ona! Kako naj ga pa potem obnori? Mogoče z dobro hrano, glede na to, da naj bi šla ljubezen skozi želodec. Samo potem se bo pa rediti začel, mu bo pa še manj do sexa.

Odlično razmišljaš.

Moški mra biti športnik in trenirati skoraj vsak dan,da je gibčen in živahen v postelji.

Kot si napisala..vsak ima nekaj..in ko to najdeš je svet tvoj..enmu je seks vse..enmu hrana recimo..enmu sport..enmu kak drug hobi..enmu neki tretjega..ugotovis kaj je to in igras na tiste note..in zavedal se bo hitro kaj ima doma , ob sebi…in pol bo tok tovj..tvoj..sam mal jebebno je to..da en bi skesu..en pa ne..to ni dobr;))!

Ves včasih se moski rad ustrasi “močnih” žensk, dominantnih, tega ponavadi ne marajo, ne želijo, saj so oni glava krdela in mogoče jih to potegne stran…ko pa ženska počepne, se mu podreja..se pokaze njegov pravi jaz…velikokrat sem slisala..sem kar usel, le kdo se bo bockal s tisto možaco…ali zensko, ki me hoce prevladat…diplomacija..saj znamo..naj si misli kako smo ranjene, kako ga potrebujemo..no saj ga res..sam pokazat je treba to..ne rabmo se delat nenehno mocne…no tko nekak

Seveda jih rabimo. Ampak samo za dober sex, ostalo itak zmoremo same! :))) Saj verjetno jih res to tako sesuje, da vidijo da smo ženske močnejše od njih, da so reveži popolnoma nemočni.

sam mal jebebno je to..da en bi skesu..en pa ne..to ni dobr;))!
To je res jebeno! In kaj narediti v tem primeru? Hvala bogu za pripomočke! :))

Houk, je govoril dr. Rugelj! :))

Točno tako sladka Majči.Treba je biti in ostajati fit.

Ne…bi blo pa zanimivo…hehe…
Sej ne, hec. 🙂

Škoda,ker nisem jaz šel prižgat kake sveče na sosedov grob.Bi se kar priklopil vate:-)

Oba morata biti za stvar,ognjevita,potrebna in pohotna.Če je pa eden bolj hladen je pa prioblem.

kaj narediti..ja moski gre lepo drugam..zenske pa ravno ne lih tako, ker smo v prvi vrsti matere..ampak ko dokurci tudi to nekega dne..ali ko otroci zrastejo, se vprasas zakaj le..in si najdes tudi ti nekaj za svojo duso..zalostno ja..nekateri so v zakonu preveliki egoisti, se ne znajo iti neki dober partnerski odnos, ki vcasih terja tudi nekaj zakar ti ni, pa je partnerju in če ze drugače ne, delas to zanj, ker njemu to paše..ne pa ..nista..ne bomo tega in onega..ker men to ne paše in tako bo, mislim, če bi bil moj dec tak, bi vidu hudica, jaz bi mu lepo iskreno rekla, kar ne dobim doma, grem iskat drugam in da vidim pol njegovo reakcijo!

Jaz razumem nekoga, ki se trudi in matra in že skoraj prosi, pa vedno NE, ja madona kaj mu ostane drugega, da si to najde nekje drugje! Pa ne gre tu le za seks…

New Report

Close