Na katerih nenavadnih
Tudi jaz sem mnenja, če ženska zna svojega moškega iznoreti v postli,če se ženska zaveda, koliko je pravi dober seks v resnici pomemben v nekem partnerstvu…če tam resnično vse klapa-štima..potem ji dragi je iz roke;)), potem ji dragi opraviči skoraj vse ostale pomankljivosti..hihi…pa tako malo je treba..kajne dragi ..haha
Kot si napisala..vsak ima nekaj..in ko to najdeš je svet tvoj..enmu je seks vse..enmu hrana recimo..enmu sport..enmu kak drug hobi..enmu neki tretjega..ugotovis kaj je to in igras na tiste note..in zavedal se bo hitro kaj ima doma , ob sebi…in pol bo tok tovj..tvoj..sam mal jebebno je to..da en bi skesu..en pa ne..to ni dobr;))!
Ves včasih se moski rad ustrasi “močnih” žensk, dominantnih, tega ponavadi ne marajo, ne želijo, saj so oni glava krdela in mogoče jih to potegne stran…ko pa ženska počepne, se mu podreja..se pokaze njegov pravi jaz…velikokrat sem slisala..sem kar usel, le kdo se bo bockal s tisto možaco…ali zensko, ki me hoce prevladat…diplomacija..saj znamo..naj si misli kako smo ranjene, kako ga potrebujemo..no saj ga res..sam pokazat je treba to..ne rabmo se delat nenehno mocne…no tko nekak
Seveda jih rabimo. Ampak samo za dober sex, ostalo itak zmoremo same! :))) Saj verjetno jih res to tako sesuje, da vidijo da smo ženske močnejše od njih, da so reveži popolnoma nemočni.
sam mal jebebno je to..da en bi skesu..en pa ne..to ni dobr;))!
To je res jebeno! In kaj narediti v tem primeru? Hvala bogu za pripomočke! :))
kaj narediti..ja moski gre lepo drugam..zenske pa ravno ne lih tako, ker smo v prvi vrsti matere..ampak ko dokurci tudi to nekega dne..ali ko otroci zrastejo, se vprasas zakaj le..in si najdes tudi ti nekaj za svojo duso..zalostno ja..nekateri so v zakonu preveliki egoisti, se ne znajo iti neki dober partnerski odnos, ki vcasih terja tudi nekaj zakar ti ni, pa je partnerju in če ze drugače ne, delas to zanj, ker njemu to paše..ne pa ..nista..ne bomo tega in onega..ker men to ne paše in tako bo, mislim, če bi bil moj dec tak, bi vidu hudica, jaz bi mu lepo iskreno rekla, kar ne dobim doma, grem iskat drugam in da vidim pol njegovo reakcijo!
Jaz razumem nekoga, ki se trudi in matra in že skoraj prosi, pa vedno NE, ja madona kaj mu ostane drugega, da si to najde nekje drugje! Pa ne gre tu le za seks…