Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Na katero banko po najboljši potrošniški kredit na 2.000,00 EUR neto plače

Na katero banko po najboljši potrošniški kredit na 2.000,00 EUR neto plače

Kakšne so vaše izkušnje z bankami. Katera banka bi mi dala najugodnejše pogoje (najdaljšo dobo odplačila in najnižje stroške) za cca. 2.000,00 EUR mesečnih neto prilivov? Kakšnen bi bil po vaših izkušnjah lahko najvišji odobreni znesek in kakšen približno obrok kredita????

Glede na to, da namesto da bi šel na banko, vprašaš na babji čvek, jaz tebi ne priporočam jemanja kredita, je preresna zadeva.

Sej tuki ste sami pametni, pa mu odgovorite!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Manhatan Chase.

Jaz imam na tej banki in sem zelo zadovoljna. http://www.hypobrezskrbi.si/kredit.html

NLB, če si njihov komitent….dobiš brez zavarovanja

Nikoli nlb, čist preveč mučkalic in nesramno obnašanje do komitentov, kar se storitev tiče, ne uslužbencev, da bo jasno. Kaka asvtrijska banka.

posploševanje. imam zelo dobre izkušnje, se da izpogajat, vsako stranko obravnavajo individualno. če si iz lj priporočam, da greš v njihovo novo poslovalnico na čopovi. imajo zelo dobro kavo :).

zadeve se spreminjajo, kar je veljalo še lani, zna biti letos drugače, zato ti nasvet, pojdi v nlb, nkbm itn, ne koristi. banke izboljšujejo svoje ponudbe, odvisno tudi, kje si komitent itn. Sicer ima pa vsaka na spletni strani že opcijo izračuna kredita ali pa pošlješ vprašanje in dobiš primerjavo med cca 5- 8 bankami.

tako smo mi naredili cca 5 let nazaj za dosti večji kredit kot tvoj in izbrali NLB. In ja, osebno se da spogajat boljše pogoje od napisanih.

New Report

Close