Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Na katero pot bi se vi podali v vašem primeru?

Na katero pot bi se vi podali v vašem primeru?

Zavedam se, da to morda ni najboljše mesto za moje vprašanje in pričakujem veliko žalitev in povokacij, pa vendarle si obetam vsaj nekaj konkretnih odgovorov, ki bi mi morda pri odločitvi pomagali.

Po letu dni iskanja zaposlitve (klasično, po pošti, z vsemi priporočili in potrebno dokumentacijo) ter s tako opevanim socialnim mreženjem (spraševanjem vplivnih ljudi) mi zaposlitve j še vedno ni uspelo najti, zdaj pa omahujem med tremi možnostmi (osredotočila bi se na eno in vanj usmerila vso energijo; nimam več veliko časa, pri svojih 29-ih):
– iskanje zaposlitve v Avstriji, nemško se učim 4 leta, za začetek sem pripravljena vzeti tudi čisto preprosto delo v proizvodnji
– samozaposlitev; vključena sem tudi v usposabljanje, saj sem imela dovolj izčrpen poslovni načrt, kasneje imam možnost subvencije
– socialno mreženje še naprej (iskanje ljudi, ki bi mi lahko pomagali; že zdaj poznam veliko vplivnežev, vendat tudi ti nimajo čarobne pačičice in neomejenih možnosti; ko pa že imajo možnost, pa postavijo svoje bližnje prijatelje, sorodnike)

provokacij*

Če imaš poslovni načrt, sem jaz za samozaposlitev.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Poskusi v Avstriji in si po določenem času prenesi to delo kot s p. Domov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close