Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka na Kmetiji

na Kmetiji

Koncna nagrada je 50.000, se ti ze kaj svita zakaj sta se prijavila? A je sploh se lahko bolj ocitno?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Končna nagrada za take nedelavne ljudi je utopija. Zasluži si jo mogoče le Danijel.
Pa Sara, ona je tudi solidna.
Drugi pa absolutno ne.

Sara bi morala biti na kmetiji ne kot tekmovalka,ampak kuharica.Verjetno misli,da je najpomembnejša in se prav neokusno šlepa skozi to svojo navidezno prijaznost in “dobroto”,je pa pokvarjena in afektirana enako kot dvojčka.Mislim,da je zgrešila naslov šova-je kmetija,ne kuhinja!

Nerelevantno je, kdo si jo po tvoje zasluži. Dobil jo bo tisti, ki bo zmagal. Zmaga pa tisti, ki pride do konca, ne tisti, ki je najbolj delaven. V življenju prav tako ni nujno, da so najbolj delavni najbolje plačani. Prej obratno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dvojčka sta izgubila v areni, ampak POP TV si seveda ne sme privoščiti, da bi ju tudi poslal domov!!! FUJ!!! Ogabni ste s tem protekcioniranjem dvojčkov!!! Najhujša spletkarja morata ostati noter!!! Sram vas bodi, POP TV!

Danijel in Marjana sta zmagovalca arene, samo zato, da bosta najjebala od dvojčkov, ki sta v areni izgubila!!!

POP TV, te oddaje niste zastavili pošteno in mislim, da ste danes s to usrano potezo izgubili še kakšnega gledalca in gledalko, ne samo mene.

Ampak dvojčka sta izgubila očeta, pa še danes je prvi november in poten POP TV igra na karto usmiljenja ☹️☹️☹️

Pa ta kuhna od popa je hujša kot kakšna evrovizija. Tudi jaz bom nehala gledat. Mi je žal, da sem sploh začela.

Obup res izgubijo vsi trije, ki so se tako napihovali na posestvu in potem jih tako notri spravijo. Brezveze potem sploh neka pravila, ce si vsakic sproti izmislijo nova, ko se jim zahoce nekoga notri obdrzat. Letos navijam za Danijela edino on mi je vreden zmage in upam, da zmaga in se makenkost podeli z Majdo. Ta dva sta mi ok, vse ostalo sodr dani vecjega. Sam lapajo, delajo pa nic.

In na katera kmečka dela se Sara spozna? Me res zanima. Razen kuhanja, ki sploh ni kmečko delo, ne zna nič. Če je obvladanje kmečkih opravil tvoje merilo, potem si bivanje na kmetiji zasluži zgolj Danjel. Ajde, pa še Marjana. Brez nje še krave ne bi znali pomolzti. Jih je vse ona naučila. Sara pa tu samo špila še en masterchef šov.

In kakšno zvezo imata ždenje v kuhinji in mišičasta rit s kmetijo? Punca je falila šov.

To je bilo res kar nekaj, ko so poraženca obdržali noter, še posebej potem tista zavrnitev, ko sta dvojčka želela dati mesto Boži. Malo pa bi režiserji tudi morali sebi postaviti neke okvirje, malo preveč svobodne roke imajo pri dolačnju pravil. Edino pravilo je tako, da ni pravil.
Čeprav osebno sta meni dvojčka karakterno v redu, vsaj zaenkrat. Sta pa bila Danijel in Marjana zelo spretna pri nalogi, presenetljivo, nisem pričakoval.

baba ki je ze vec kot pol stoletja na svetu izjavi, da je bilo zivljenje na kmetiji nekaj najlepsega kar se ji je zgodilo v zivljenju. Ne razumem je.

Tako predviden in transparentno igran in slabo pokazan scenarij ob izpadu tekmovalke, je samo pokazal, kako pomembna je na Kmetiji kuhinja.
In Sara, ki je na Kmetiji dominantna v svoji vlogi kuharice za kmete.

Kdo ve, kakšno družino ima Božidara, da je najlepše, kar se ji je v življenju zgodilo to, da ji je Tilen na Kmetiji kupil darilo za rojstni dan ??????!!!!!!

Itak ni vse ok. Laze kot pes tece, krade, ni da ni. Naj se zamisli, da je mati, ampak izjavi, da ji je kmetija najlepse kar se ji je zgodilo… wtf?

Prav zares ni pošteno od organizatorjev, da so dvočka obdržali v igri. Ni pošteno ne do zmagovalca dvoboja, niti do ostalih , ne glede na to kdo je zmagovalec in kdo poraženec.
Tista Tanja in Jan mi gresta pa že na bruhanje. Ali res ne zdržita do konca snemanja pa se potem zunaj zaližeta. Še bolj ogabno je zaradi velike razlike v njunih letih. In Tanja je brez občutka do živali. Tam se igra z lovljenjem malih pujskov in bolj ko prestrašeni bežijo večje veselje jih ima plašiti. Zadnjič je še tistega otročka učila kako naj jih plaši revčke male.Ženska nima nobenega srca, ne občutka do drugih živih bitij.
Tudi lastnica kmetije me je razočarala, ko je zadnjič izjavila, da bi tekmovalci za noč čarovnic tudi male pujske lahko nekako izkoristili, fuj in fej. Samo nekajkrat sem gledala zdaj se mi je pa do kraja uprlo.
Aja, pa še tista agresivna rdečelaska bi se vsaj pred kamerami zadržala, koliko agresije je v tej ženski, groza.

Mislim, da sta v finali dvojčka in Danijel.

Sta pa dvojčka gonilo oddaje, vsaj kar se spletk in taktike tiče, svečo jima drži Tanja, ki misli, da jo bosta prišlepala do finala. Scenaristi vedo, da jim ti trije delajo zdrahe in posledično gledanost oddaje, zato jih puščajo v igri.
Roko na srce – če bi v Kmetiji ostali samo delavci (Danijel), mevže (Tom, Luka, Marjanca), neumni cepci (Denis) in podobni, oddaja ne bi bila zanimiva.

Lepa lokacija, lepa hiša, lepa pokrajina…toda letošnji tekomovalci…so zanič..razen Sare in Danijela od njih ni kaj prida. Mogoče še dvojčka. Sta zelo dovzetna za učenje.
Glede na to, da je imela Sara trideset kilogramov več, je sedaj zelo solidna s svojo postavo in ona je pridna za kuhanje, saj jo vsi sodelujoči pohvalijo, da dobro kuha, je pa res, da če bi imela zraven še druge, se rado zgodi, da več kuharjev skupaj, hrano zasmodi.

Prav zares ni pošteno od organizatorjev, da so dvočka obdržali v igri. Ni pošteno ne do zmagovalca dvoboja, niti do ostalih , ne glede na to kdo je zmagovalec in kdo poraženec.
Tista Tanja in Jan mi gresta pa že na bruhanje. Ali res ne zdržita do konca snemanja pa se potem zunaj zaližeta. Še bolj ogabno je zaradi velike razlike v njunih letih. In Tanja je brez občutka do živali. Tam se igra z lovljenjem malih pujskov in bolj ko prestrašeni bežijo večje veselje jih ima plašiti. Zadnjič je še tistega otročka učila kako naj jih plaši revčke male.Ženska nima nobenega srca, ne občutka do drugih živih bitij.
Tudi lastnica kmetije me je razočarala, ko je zadnjič izjavila, da bi tekmovalci za noč čarovnic tudi male pujske lahko nekako izkoristili, fuj in fej. Samo nekajkrat sem gledala zdaj se mi je pa do kraja uprlo.

Res je. Tudi meni se je obrnil želodec, ko sem videla kako preganjajo tiste uboge male reveže. Namesto, da bi baba stara otroke učila, da morajo lepo delati z živalmi, jih je učila kako se jih maltretira. Sram je naj bo. Fuj in fej!! Njene želje po mladem mesu in joka in stoka, da ga bo izgubila, pa raje sploh ne komentiram. Bljek….. No, mogoče pa misli, ker sta dva, da lahko njuna leta skupaj sešteje, potem bi še nekako šlo he he he

Ali se vam zdi tudi vam?

Tanja ni dobra za delo na kmetiji. Ima pa vrline, ki bi jih lahko uporabila kot medicinska sestra.

Je tako čuteče bitje, z močnim sočustvovanjem in razumevanjem za tegobe in težave drugih.

Mah…naj dajo kmetijo Danijelu, pa je to to 🙂
Vem, da gre za denarno nagrado, ne za kmetijo. Ampak ta tip bi si jo res zaslužil.

Sočustvujem z dvojčkoma zaradi stvari, ki sta jih preživela, všeč mi je, kako sta enaka, ampak različna (eden joka, drugi se zgraža, “katastrofa, uni joče pred kamero!”, ampak si ne predstavljata življena narazen.

Tanja je vedno bolj očitna v svoji nameri, biti glavna frajerka v klubu frajerjev….precej obupano že deluje, not nice…

Sem bila zelo vesela zmage Danijela in prestrašene Marjance, AMPAK.

Kaj se grejo s temi “preobrati” in “presenečenji” ?

Saj razumemo, da je scenarij zadaj, ampak dajmo vsaj malo bolj zakriti, kam pes taco moli, drugače res ni zanimivo za nas, gledalce.

se strinjam. Z vsem!

Ona je “fake” prijazna in empatična, v prvi vrsti pa samovšečna. Se strinjam, da je tam kjer je pozornost oziroma korist, potem pa ko je ni več, te pa ob prvem trenutku zavrže.

Letos ni nobene normalne ženske. Ali to pomeni, da take ne hodijo v šove?

A res noben-a kmečki človek nima časa, da bi prišel v ta šov in pokazal tem telebanom, kako se delu na kmetiji streže ?
Lani je bil vsak Franko, kmečka faca in to.
Mislim, da bo letos Sara zmagovalka, vendar predvsem zaradi kmečkega kuhanja.

New Report

Close