Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu na kolk časa

na kolk časa

Zanima me, kako pogosto se dobivate z ljubimcem/ljubico (1x, 2x, večx) na teden in kako pogosto se slišta po telefonu

Zavisi: ko je vroče, veliko, ko je zadeva mimo, pa skoraj ne. Saj se je konec koncev zgodilo le približno enkrat ali dvakrat na leto

kako enkrat ali dvakrat? Samo za en seks ali dva? Temu se pa rece short time in ni, da bi si človk sploh kaj dost zapomnil. Mislim bolj na nekajmesečne zveze.

Takih zvez po navadi ne ohranjam dolgo. Saj veš: ženska je zanimiva dokler je ne dobiš! – No, saj vem: čisto po moško, ne?

B se temu res tko rekl. Hudiča, res vas nikol ne bom razumela, kako lahko tko na kratk-k jaz ne morem seksat, če nisem zatrapana

vidiva ene 4x na teden (zvečer ali čez dan), slišva v času služb, SMS-i pa skoz šibajo

Smo si pač različni, sploh pa ženske in moški-in tako je prav!

Kolk časa pa to že traja. Kako pa ima službo tvoj mož, da se lahko vidita zvečer? Pa otroci?

jaz sem pa mnenja, da naj moški zadovolji eno ljubico, al pa tud dve, pa se jima posveti, zraven pa še ženi, ne pa, da jih ima cel kup, pa vse na hitrico, sam da se sprazne, kokr da bi šel lulat. Ne vem, kakšen užitek je to, razen če mu veliko pomenijo številke – matr, spet sem eno položu, sem pa res kerlc

jst nisem poročena, on je… žena mu nič ne komplicira oz. zelo zaupa. službo ima normalno, zvečer gre ven ‘s prijatelji’, otroc pa že spijo..

traja pa že kakšno leto pa pol…

bi pa rekla da ima tip lažje ljubico, kot ena žena ljubimca

PiK*ica, tega pa jaz nisem nikjer trdil. Tudi meni je seks na brzino brezvezen, pa tudi “seznamov” si ne delam, saj niti ne vem natančno kolikokrat se je zgodilo!
Trdil pa sem, da nobene veze nisem hotel vleč v nedogled

Bi rekla, ja. Ženska gre kvečjemu včasih lahko večkrat “po nakupih” al pa ima malce več kolegic za kavo, zvečer mora bit pa doma vsaj tja do ene 7 ure zvečer.

no, pa povej, kako pogosto sta se takrat dobivala, pa klicarla

Zelo različno. No morda povprečno 10 X, pač ko sva vzela dopust, al pa kar med službo – so tako tolkli po vratih. Klicala pa veliko, ampak samo na službene telefone. Zadovoljna?

jap -hvala. sem že mislila, da je z mano kaj narobe, ampak vidim, da ni

ko je… kaj pa vem, kakih 2x na mesec, pa vmes kaki telefon, sms, včasih mail…

ne pretiravam s pogostostjo; teoretično je pač tak, da če dosti varaš tudi večja verjetnost da te prej zalotijo… razen tega mam pa čist dovolj aktivnosti, da enostavno ni časa. Da bi se pa vsemu prostemu času odpovedal zaradi nmeke zveze…. oooo,to pa ne.

Seveda ni. Ti si super!

2x na mesec je pa res bolj malo. Men paše vsaj 1x na teden, kar je manj, je že močna kriza. Prve 3 dni je še v redu, zadovoljna, zadovoljena, potem pa vse bolj napeta. Pa 1x na dan vsaj slišat njegov glas, tist “ojla, imej lep dan”.

ja… ampak če je človek poročen, ma še kake obveznosti, a ne??

seveda jih ima. Ljubico pošlihta med delovnim časom, včasih – tko 1x do 2x na mesec popoldne, v času “nakupovanj” za ženske, za moške “rekreacije” al pa že nekaj. Za moške ni tak problem. Bolj imamo problem ženske, kako se izmuznit od doma. Sama priznam, da sem za kamuflažo s sabo že vzela psa, pa je bil potem tko ene 2 uri zaprt v avtu (v senci, da mu ni blo vroče, pa priprta šipa)

Pi***, pol sem pa jaz super mož! Moja pride iz telovadbe in fitnesa ob 10.tih. Kaj če počne kaj drugega?!?

Ja, bom tud jaz mogla začet drugače migat, ne pa da sem pridna, pa popoldne peljem psa na sprehod, pa tečeva, pa je to vsa moja rekreacija, včasih grem v bazen, pa gre otrok z mano, ko igram badminton 1x na teden pa imam moža zraven – tko, da je zvečer pri men ena srednja žalost.

Uboga živalca!

Se mi zelo smiliš, tako da bi ti kar pomagal!

bi rekla, da si ful zaljubljena vanj in to je potem čisto druga pesem kot imeti loverja za občasno ‘dol dajanje’…
sam tega zgleda -mm pa KIR ne štekata čist dobro, ker sta moška in imata drugačne izkušnje….

New Report

Close