Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu na kolk časa

na kolk časa

ja… ko sem bil jaz zaljubljen je blo enako… ampak tega je že kr dolgo ;-)))

sej ne boš verjel, ampak na vsake tolk cajta se pa še sama sebi zasmilm, kaj se neb še kermu drugmu

In zakaj ne maraš pomoči? Saj nič ne računam!

ker, kokr je že mijica ugotovila, sem močno zaljubljena, pa čakam, da me mine al pa, da me da na čevelj. Takrat boš pa ti na vrsti. Kdor čaka, dočaka.

Ker sem dobr člowk, ti privoščim, da si še dolgo tako zaljubljena. Čeprav…..no, če sem pa I. na čakalni listi, pol pa.

No, kar poglej si spodaj moj post, pa boš vidla, da to štekam, pa čeprav sm dec!

tak mimgrede… če sem prav razumel, si zaljubljena v poročenega!? Pa prihodnost? Se bo ločil?

saj sem jaz tudi poročena. prihodnost-ne vem, bomo vidl. Da se bo ločil-ne vem, da se bom jaz ločila-ne vem.

aja, pa lepo se mejte do ponedeljka. Men se je “šht” končal!
pa-pa

Lepo se imej in predvsem veliko seksaj. Je tudi zdravo, veš

otroke maš? pa on?

ojla, dobro jutro!
ja, dva otroka, on isto – vsak po enega polnoletnega, pa enega proti koncu OŠ

glede polnoletnih verjetno ni blema, na osnovnošolce pa pazita; bojda so v teh letih (zame presenetljivo) najbolj občutljivi

Otroci kaj sumijo? Pa partnerja?

Ne vem, lahko da otroka kaj sumita. Smo se že ene parkrat srečali – kao slučajno, sam sem dobro obrazložila. Tamav pa itak, ko me kliče kakšen moški, reče, če je to moj ta nov ljubimec. Pa mu zmeraj rečem, da ja, pa ni važno, kdo me kliče. Se pa z otrokoma kar precej pogovarjamo, predvsem v hecu, tudi na tako temo, kar za partnerja ne morem reči. On se na take teme tudi v družbi ne heca, je smrtno resen. Ga pa preobračam in mislim, da mi bo uspelo. Ko tema nanese na kakšno ločitev, ali pa varanje, zmeraj rečem, da tud zase ne dam roko v ogenj, da se to lahko vsakemu zgodi, da tle pa ni velik za komentirat, pa opravljat, pa trdit, da men pa ne. Je pa tko, napad je najboljša obramba.

torej partnerja nič ne sumita!?

NE, ko bosta pa začela sumiti, bo pa “dren” vse to pošlihtat, pa prepričvat da to pa ni res, al se pa drgač odločt, pa začet novo pot

ja… kakorkoli že, želim vso srečo pri izbiri prave poti na križišču… Aja, pa naj vožnja do križišča traja in traja ;-)))

hvala! Če sem s tem kaj pomagala tebi, mi je pa v še večje veselje
lp

Pik*ica, jaz še kar čakam, čakam…

Ja, še mal bo treba počakat. Za tri obdelat mi pa res zmanjkuje časa.

New Report

Close