Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek na koncu mavrice

na koncu mavrice

Sprašujem se, kje je tista mavrica, ki mi bo prinesla srečo. Od takrat, ko sem pred sedmimi leti ostal po spletu naklučij brez dela, samo še životarim. Ne vem kam bi se dal, nič mi ne gre od rok. Prijavljam se na razpise, od vsega ni nič. Delam neke tačaje preko Zavoda za zaposlovanje, ki mi nič ne dajo. Le še stroške si delam s prevozi. In tako porabim še tisto malo denarja, ki ga dobim od CSD-ja.
Saj bi sprejel vsako delo, pa po razgovoru ni nič. Le kdaj, kdaj se bo pojavila tista mavrica, na koncu katere me čaka sreča ?

Le kdaj, kdaj se bo pojavila tista mavrica, na koncu katere me čaka sreča ?

mavrica nima konca, je krožnica…če boš iskal konec mavrice, boš ostal brez vsega 🙂

Zadnjič se mi mudi zjutraj na pot, in prikaze se čudovita mavrica….ničesar ni tako pomembno, nobeno hitenje, da ujameš takšen čudovit trenutek. Ustavila sem ob cesti in občudovala to lepoto od mavrice…lahko pa bi drvela mimo in je niti ne opazila…
Tudi za vas bo prišel ta čas, ujamite tisti trenutek….srečno 🙂

Ni je boljše izobrazbe, kot je stiska. Imaš priliko, da se v tej situaciji v kateri si naučiš kar največ. O sebi.
Preverjeno na lastni koži!

Ko prideš na konec mavrice, najdeš napis: error 404.

jp, domnevam,d a uživaš v stiski še vedno, ker se tako polno učiš in ti toliko da v življenju za tebe… le zakaj bi se kaj reševal… revež ti, ki rabiš stisko, da se spoštuješ in učiš. To je znak,d a se niti malo ne spoštuješ sam sebe. Še vedno ne, ker take bedarije pišeš. Torej očitno te ni stiska nič naučila. Poči se pšo glavi torej in leži cele dneve pripet na posteljo, boš v stiski in spoznaval samega sebe, po tvoje je to fajn v življenju in bistvo…. LOL kakšni kreteni obstajate na tem planetu

ZNAŠ ŽIVET SKROMNO. Tisti, ki imajo polne riti pa ob izgubah, padejo in se ne poberejo več. TI PA ZNAŠ bit skoz enak, ne glede na keš in karkoli kar se dogaja okoli tebe. Vreden si spoštovanja. Srečno! Želim ti lepe velikonočne praznike.

jp, domnevam,d a uživaš v stiski še vedno, ker se tako polno učiš in ti toliko da v življenju za tebe… le zakaj bi se kaj reševal… revež ti, ki rabiš stisko, da se spoštuješ in učiš. To je znak,d a se niti malo ne spoštuješ sam sebe. Še vedno ne, ker take bedarije pišeš. Torej očitno te ni stiska nič naučila. Poči se pšo glavi torej in leži cele dneve pripet na posteljo, boš v stiski in spoznaval samega sebe, po tvoje je to fajn v življenju in bistvo…. LOL kakšni kreteni obstajate na tem planetu[/quote]

A res?

http://statusmind.com/wise-quotes-306/

In vedi samo eno: sreča si ti, tvoje življenje je sreča. To je SREČA. Spoštuj se. Srečno.

daj ne delajte se norca iz človeka – če je to taka vrednost in vrednota, zakaj si je ti ne želiš – živeti v revščini in se odpovedovati vso življenje… če je to tako lepo za čestitat… sram vas je lahko norca brijete iz človeka v stiski.

kakšno življenje pa je to – če človek trpi… in za tako življenje si naj čestita… ti sočloveku privoščiš tako življenje – sram te bodi. Prav vsakdo si zasluži uživati v življenju in ne trpeti in se odrekati.
ne delaj se norca no… pa še dereš se

Mavrica se vedno začne tam, kjer je skrit zaklad. Če najdeš ta zaklad, te pelje do sreče.

New Report

Close